Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

да се научите как се кара ;)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

да се научите как се кара ;)

http://youtube.com/watch_fullscreen?...ndia%20Driving

Това е... ЛУДНИЦА!!! Поне 200 ПТП-та се избегнаха, в рамките на две минути...!!! А там е постоянно така...п.с.: Забелязахте ли обаче, как никой не тръгна пред големия автобус...?
    1997 Brava 1.6, 16V

Коментар

Наистина си е лудница. Аз там не бих могъл да мина никога,ако завивам,ще си чакам да минат тези които са с предимство и ще направя такова задръстване,че не е за мислене дори. :D

Коментар

Виждал съм го на живо (е не точно това де)! За да е пълна картинката си представете непрекъснатото натискане на клаксона от всички участници в движението! Имах чуството, че ако нямаш клаксон - не караш кола. Там той е по важен и от двигателя!
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
          Виждал съм го на живо (е не точно това де)! За да е пълна картинката си представете непрекъснатото натискане на клаксона от всички участници в движението! Имах чуството, че ако нямаш клаксон - не караш кола. Там той е по важен и от двигателя!
          Tо в голяма част от съседна Турция е същатата работа... особено азиатската част. Явно са минали първо на специализация в София!
          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Нямам думи
            FIAT Bravo 1.6 16V '97

Коментар

Болница! ... тия хора... сигурно имат очи и на .., и са мноу съсредоточени! ... моа си представя как... един се разсейва... за секунда... лелееее... ... Индия ли е тва?! ... там ако ида... ще пътувам с такси... или Няма да се подлагам на това.., движение, участвайки с него, като водач!
              FIAT PUNTO 6 SPEED
              FIAT MAREA 1.9 TD

Защо идиотите са толкова много, а куршумите толкова малко?!

Коментар

На мен ми направи впечатление пропускателната способност на това място без светофари или регулировчик.И няма като тук такива "магаре на мост",да болкират движението. Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
                Темпра 1.6-карб.-бързина на разумна цена.

Коментар

Vladim написа:
                  Tо в голяма част от съседна Турция е същатата работа... особено азиатската част. Явно са минали първо на специализация в София!
                  Да Турция е нещо такова Но от там идват специалисти и тук ги виждаме - бибиткаш като турчин може да стане ново нарицателно
                  По добре по-късно с 20 минути на тоя свят от колкото 40 години по-рано на оня.
                  Дедра Турбо Интеграле

Коментар

Тия талибани направо ме разбиха! :D
                    Fiat Punto 1.7 TD

Коментар

В Турция не е трудно да се кара - ако възприемеш техния начин на шофиране нямаш никакви грижи - Stilo-то вече 2 пъти е кръстосвало центъра на Истанбул и смея да твърдя че тук е много по-опасно да се кара отколкото там. Там изцепки от рода на "аз имам Golf 2" няма да видиш никога. И отцепване на движение "... че депутат Х ще минава" - също. В задръстването зад мен чинно си чакаха две патрулки и Мерцедес S между тях и никой не им отстъпва място - не пускам и аз. Само на Линейките се дава предимство. Дори факт - колата ми "спа" на 2 преки от хотела и на 400 м. от "синята джамия" и нямаше дори одраскване по нея. За крадци да не говорим - през 100 м. полицейски коли охраняват за нарушители и терористи.По-сигурно от паркинга пред блока ми...

Коментар

Working...
                      X