Дай довечера някоя снимка на лампа и на тъмно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избор на телефон!
Collapse
X
-
Аз също съм приятно изненадан от HTC Доста от познатите ми са с HTC, различни модели и всички до един са доволни."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Жена ми е приятно изненадана от ето този Samsung: http://www.youtube.com/watch?v=OHw7U8yemC4 (Засега само от клипчето, ама само засега )Пък аз съм неприятно изненадан (почти ) от цената
Коментар
-
batabit написа:Аз пък съм Адски зарибен да пробвам блекбери мисля че това е единствената марка на която не съм имал телефонBravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
Я и аз да се похваля... ако купуването на телефон модел февруари 2007-ма е хвалба де. Наскоро съвсем случайно се сдобих с чисто ново HTC. Аз принципно нося значка "От отдела за борба с HTC", но това е второто "нещо" от HTC което успява да ме впечатли. Първото беше почти непознатия у нас модел Р6500. А сега се сдобих с HTC Advantage X7500. Казах "нещо" по-нагоре именно защото това не е точно телефон. Не е обаче и UPC. Понеже си е телефон с GPS, син зъб, уфи-фуфи, харддиск 8ГБ и всичките нормални джунджурийки. Има си и qwerty клавиатура. Абе нов за 550лв. ми се видя евтино. Като се има предвид, че е с 5 инчов екран. Е няма гаранция понеже е купен от Германия. Та ето го "телефона":http://www.gsmarena.com/htc_advantage_x7500-1887.phpП.П. Понеже съм си поръчал друг телефон от Англия този ще ми е излишен след около 2 седмици. Не ми се продава понеже ме кефи доста, но ще ми е 4-ти телефон и най-вероятно ще прашасва у дома. Та ако някой проявява интерес може да му измислим някаква оферта.
Коментар
-
emzo написа:Вчера си играх с това почти цял ден:HTC Desireи съм очарован от Андроид-а.Най-вероятно ще си взема такъв след месец-два, малко да им падне цената.Не можах нито един път да го замисля/блокирам.Камерата пак е слабата страна, но по лични наблюдения е по-добра от на HD2Не карайте колата си по-бързо, отколкото лети вашия ангел-спасител!!!
Фиат Браво:1,6V 103hp 1996
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар