Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Избор на телефон!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз самият Samsung-ите не ги харесвам и поради още една причина (имал съм самуснг в далечното минало) - като каже "Няма батерия" и тока в нея стига точно колкото да ти звънне някой и да не видиш дори на CLIP-а кой е бил. Нокиа като ревне от сутрнта, че е без ток ме е изкарвал до вечерта като се прибера... Лично мнение де
    Steliyan's Life!
    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Относно Нокиите съм съгласен за много от нещата казани по-горе. Не ги обичах от времето, когато за едни и същи екстри бяха 2 пъти по-скъпи от Сони и Сони-Ериксон.По-късно си купих една Нокия N70, която за времето си беше супер смарт-фон и все още работи перфектно, с изключение на бързо падащата (вече) батерия.След това се сдобих с Нокия E71, с който съм в момента и въпреки, че се казаха доста отрицателни неща - аз съм доволен. Сигурен съм че има много по-добри телефони, но не са и от най-лошите.А относно Самсунг - аз като цяло съм доволен от марката. Ползваме доста неща, вкл. всички телефони на жената от как се помни, никога не сме имали каквито и да е проблеми. Особено съм доволен от принтера (ML-1710), който вече 7 години работи безотказно, за разлика от няколкото изгорели/повредени прехвалени НР-та...

Коментар

Е нито един фен на Motorola ли няма бре ?!http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1921
        "Без сърца, сме просто машини"
        Toyota Prius 1.5 Hybrid
        EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
          Е нито един фен на Motorola ли няма бре ?!http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1921
          ммммнеее....
          Не карайте колата си по-бързо, отколкото лети вашия ангел-спасител!!!

Фиат Браво:1,6V 103hp 1996

Коментар

Логично... Във всеки един магазин има по незнам колко си нокии и максимум по 2 мотороли...Нокия в сравнение с моторола е като една лимбизийска кибритена кутийка, като кутия цикари вади по-добро излъчване и визия от тях. Вярно, наблъскали са ги със софтуер, но го нямат никакво усещане за стил и класа.
            Toyota Prius 1.5 Hybrid
            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
              Логично... Във всеки един магазин има по незнам колко си нокии и максимум по 2 мотороли...Нокия в сравнение с моторола е като една лимбизийска кибритена кутийка, като кутия цикари вади по-добро излъчване и визия от тях. Вярно, наблъскали са ги със софтуер, но го нямат никакво усещане за стил и класа.
              хм...относително е.Не забравяй че все пак един от "най-стилните" телефони се води Нокия 8800 и разните му версии(Скироко,Арте,Голд и т.н.).Те реално нямат почти никакъв софтуер,но са стилни.

Коментар

Не говорех за бижута, а за масовите телефони Нокия - Моторола Материалите от които Нокиа правят панелите на телефоните си са просто ужасни... Немога да ти опиша усещането да държиш в едната ръка Моторола а в другата Нокиа от еднакъв ценови клас.П.С. Много се радвам стъклата, които Мото слагат на новите телефони:http://www.corning.com/uploadedFiles...?v=aVxj6gRYwS0
                Toyota Prius 1.5 Hybrid

Коментар

Абе, Моторола с това "криво" меню...
                  Alfa 159 SW 2.4 Ti
                  Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                  "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Кое по точно му е криво на менюто? Това са отживелици още от 2003
                    Toyota Prius 1.5 Hybrid

Коментар

Гледам темата позамря малко, та да спамна - а за Сони-Ериксон защо никой нищо не казва ? Горе-долу 3 години ползвах едно k800i, и бях много доволен от този телефон
                      Fiat Bravo 1.8 16V
                      Fiat Bravo II 1.9 Multijet

Коментар

Точно К800 беше последния Сони-Ериксон, който съм разглеждал. Ама преди колко години - 2,3,4 Всмисъл никой модел не ми е направил впечатление. Сатио или нещо подобно го загледах на билборд, ама беше 1000лв. Точно за такъв телефон 1000лв...?Иначе като добър спомен имам Т290i - няма такъв телефон. Само дето не съм си забивал пироните с него. Още си го пазя

Коментар

Никога не съм имал, но от приятели не съм чул нищо добро Софтуерно са добре, но им куцат панелите, джойстик и клавиатурка П.С. Изключително много се дразня на Нокия, Мерцедес, БМВ, Сони Ериксон и доста други известни марки, за това, че кръщават творенията си с някакви грозни цифри, които се запомнят изключително трудно (поне аз немога да ги запомня).Когато предметът, който рекламират има име, индивидуалност и "характер", той се запомня много повече с тези си качества отколкото просто някакви цифри със много функции.Моторола също имаха този проблем до преди 2-3 години, но от тогава всеки телефон средна и нагоре класа си има индивидуално излъчване. Нокия също започнаха да вървят в тази насока, но малко по бавно.
                          Toyota Prius 1.5 Hybrid

Коментар

По-старите Сони-Ериксони са много здрави и добри телефони.Все още имам един W300 на 4-5 години вече и както каза колегата от поста по-горе "само пирони не съм забивал с него".Но за новите им модели слушам не добри отзиви.Даже един познат имаше един от тези с тъч скриин(мисля че G 700) и му се прецака екрана за 4-5 месеца.

Коментар

Хайде и аз да се включа. Оня ден си взех HTC Legend и съм супер очарован. До преди това ползвах 2 години Н95 8ГБ и въпреки, че беше страхотен боец и много си я обичах, няма база за сравнение м/у Android и Symbian. Зверски по-бърз телефон и достатъчно адекватна камера. Доста доволен Ако някой има интерес към нокията да пише

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

И аз да се похваля .От 1 час вече съм собственик на HTC Desire.За съжаление в момента съм на работа и не мога да го поръчкам за да пиша впечатления,ама си имам занимание за довечера .Иначе и на мен предният телефон ми беше Нокиа н95 8 Гб,но за съжаление ми я откраднаха преди 1 месец(това е и причината да си взимам нов телефон сега).Естествено м/у двата телефона няма място за сравнение.HTC то си е светлинни години пред Нокийката въпреки сантименталната и стойност за мен

Коментар

Working...
                                X