Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Избор на телефон!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хубуу де, а "B7330" ? Само Profusion и Vital ли?!

Коментар

Kuku написа:
      Хубуу де, а "B7330" ? Само Profusion и Vital ли?!
      http://www.gsmarena.com/samsung_b7330_omniapro-review-395.phpПолзвай този сайт за информация. Сайта се списва в България, но на английски. До момента не съм се подвеждал...
      Steliyan's Life!
      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Аз го знам от доста време и го ползвам редовно, но мен по-скоро ме интересуваше някой да каже с една дума "ДА" или "НЕ"

Коментар

Kuku написа:
          Аз го знам от доста време и го ползвам редовно, но мен по-скоро ме интересуваше някой да каже с една дума "ДА" или "НЕ"
          Samsung? НИКОГА По-добре Nokia E71/E72.
          Steliyan's Life!

Коментар

Ей... хайде стига с тия нокийки бе. Боклуци. Е71 - слаб процесор на отвратителен екран и то със Симбиан. УЖАС!!!Като телефон бил супер... глупости. Глъхне като всяка нокия от 7110 насам.И преди да гракнете срещу мен си кажете какво става когато ви позвъни (или позвъните на) номер който е записан и в картата и в телефона. Пфу... от 10 години е сигурно тоя бъг на симбиана. Как пък не се напънаха малко да го оправят. Ама то така е... нали била "отворена" ОС... По принцип и аз съм съгласен с jenshen73, че "Самсунг никога", ама Нокия комбинирана със Симбиан е абсурд.То ясно, че всеки си хвали неговото, но бъдете малко по-безпристрастни.Е72... същия шит с по-добър процесор. 2010г. да си купиш "смартфон" с екран 320х240 е все едно сега да си купиш чисто нова кола без климатик - става, но защо по дяволите да го правиш? И то само 2,36 инча екран... абе то по-добре един Neonode N2 да си вземеш... поне е по-интересен. А и не е със Симбиан.Те май само нокийките се държат като удавник за сламка за тоя Симбиан. А и топ процесор 600MHz 2010г. е смешно. Пълен ташак. Хората от преди 2 години пуснаха 800MHz, а от година и нещо има на пазара и над 1GHz. Има и двупроцесорни (не двуядрени).Ама какво да ги правиш... Нокия... винаги последни. Имах телефон с 10 реда екран (без редовете за меню и обхват) и тежеше 85грама, когато най-големия на Нокия беше 6 реда със тези редове и тегло 111грама. Имах телефон с полифония (вярно само тригласова) когато повечето нокии нямаха композитор за мелодии. Имах телефон 624MHz с 640х480 екран през 2006г., а не 600MHz 320x240 през 2010.Колкото до иТелефона... дооста път трябва да извърви още преди да се превърне в нещо повече от фешън аксесоар.Е... не че Win-базираните са перфектни. Изобщо дори не са, но тук идеше реч за Нокия.Не харесвам иТелефона, но сравнен с нокиите е къде-къде по-добър избор. Поне е модерна концепция.

Коментар

ExGANDI написа:
              Ей... хайде стига с тия нокийки бе. Боклуци. Е71 - слаб процесор на отвратителен екран и то със Симбиан. УЖАС!!!Като телефон бил супер... глупости. Глъхне като всяка нокия от 7110 насам.И преди да гракнете срещу мен си кажете какво става когато ви позвъни (или позвъните на) номер който е записан и в картата и в телефона. Пфу... от 10 години е сигурно тоя бъг на симбиана. Как пък не се напънаха малко да го оправят. Ама то така е... нали била "отворена" ОС... По принцип и аз съм съгласен с jenshen73, че "Самсунг никога", ама Нокия комбинирана със Симбиан е абсурд.То ясно, че всеки си хвали неговото, но бъдете малко по-безпристрастни.Е72... същия шит с по-добър процесор. 2010г. да си купиш "смартфон" с екран 320х240 е все едно сега да си купиш чисто нова кола без климатик - става, но защо по дяволите да го правиш? И то само 2,36 инча екран... абе то по-добре един Neonode N2 да си вземеш... поне е по-интересен. А и не е със Симбиан.Те май само нокийките се държат като удавник за сламка за тоя Симбиан. А и топ процесор 600MHz 2010г. е смешно. Пълен ташак. Хората от преди 2 години пуснаха 800MHz, а от година и нещо има на пазара и над 1GHz. Има и двупроцесорни (не двуядрени).Ама какво да ги правиш... Нокия... винаги последни. Имах телефон с 10 реда екран (без редовете за меню и обхват) и тежеше 85грама, когато най-големия на Нокия беше 6 реда със тези редове и тегло 111грама. Имах телефон с полифония (вярно само тригласова) когато повечето нокии нямаха композитор за мелодии. Имах телефон 624MHz с 640х480 екран през 2006г., а не 600MHz 320x240 през 2010.Колкото до иТелефона... дооста път трябва да извърви още преди да се превърне в нещо повече от фешън аксесоар.Е... не че Win-базираните са перфектни. Изобщо дори не са, но тук идеше реч за Нокия.Не харесвам иТелефона, но сравнен с нокиите е къде-къде по-добър избор. Поне е модерна концепция.
              Последният ми телефон беше една Н95 8гб и напълно споделям мнението на колегата относно Нокия.Симбиан е може би най-смотаната (към момента) ОС за смартфон. Изключение е преди време когато нямаше Симбиан.Тогава си бяха доста добри телефончета.Още си спомням железният 3310
              Не карайте колата си по-бързо, отколкото лети вашия ангел-спасител!!!

Фиат Браво:1,6V 103hp 1996

Коментар

ExGANDI написа:
                Само да ти кажа че повечето смартфони на нокия са двупроцесорни
                Bravo 1.2 16v
                Lancia Dedra 1.8 16v
                Suzuki GSXR250R

Коментар

Добре бе, аз предпочитам "недъгава" NOKIA пред измислен корейски боклук. До момента не съм се впечатлил особено от нито един Samsung. Другия любовен момент - за какво си ползвате Смартфоните с по 1GHz Процесори? Щото аз имам и 12" лаптоп на който съм основно, но ... много рядко влизам в нета от айфона... още по-рядко пък ще вляза във форума с него - нервя се, дори и на 12" дисплей на лаптопа... Някак си ... смешно звучи ако смартфон ще се ползва като мен - да си записвам разхода за колата и паметки..., а някои хора си ги купуват примерно да слушат музика???
                  Steliyan's Life!

Коментар

jenshen73 написа:
                    Добре бе, аз предпочитам "недъгава" NOKIA пред измислен корейски боклук. До момента не съм се впечатлил особено от нито един Samsung. Другия любовен момент - за какво си ползвате Смартфоните с по 1GHz Процесори? Щото аз имам и 12" лаптоп на който съм основно, но ... много рядко влизам в нета от айфона... още по-рядко пък ще вляза във форума с него - нервя се, дори и на 12" дисплей на лаптопа... Някак си ... смешно звучи ако смартфон ще се ползва като мен - да си записвам разхода за колата и паметки..., а някои хора си ги купуват примерно да слушат музика???
                    Я съм си турил дистанционно да се ебавам с барманите по кръчмите и гпс ползвам и мейли мноо четем,програма кога е благоприятно времето за риболов и календаро
                    Bravo 1.2 16v
                    Lancia Dedra 1.8 16v
                    Suzuki GSXR250R

Коментар

Следих темата, реших и аз да драсна нещичко. В крайна сметка тук се говори за телефони. Защо трябва да харичте пари за един телефон, колкото за едно Браво 1,6 в Мобилето? В онази стара тема "Кой с какъв телефон" бях писал колко много апарати съм сменил. Сега съм на мнение, че телефонът е само телефон, или поне такъв ми е юзърският телефонен манталитет. Използвам го 99,9% за разговори, 0,01% са текстови съобщения, алармата и to-do-it лист...Ако искате да ползвате жипиес - вече има достатъчно ефтини такива джаджи по магазините, ако искате да правите снимки - сапунерките с по 10 мегапиксела са по 200 лева, защо трябва да харчите 1000 лева за теуефон в тая криза?Всъщност аз така мисля и в момента не бих дал за мобилен телефон повече от 100 лева...Ползвам и съм позлвал Нокия от най-различни класове, 2 смартфона със Симбиън. Не ме кефят, защото са бавни, най-доволен съм бил от обикновенните им апарати от старото поколение!

Коментар

Humppa написа:
                        Следих темата, реших и аз да драсна нещичко. В крайна сметка тук се говори за телефони. Защо трябва да харичте пари за един телефон, колкото за едно Браво 1,6 в Мобилето? В онази стара тема "Кой с какъв телефон" бях писал колко много апарати съм сменил. Сега съм на мнение, че телефонът е само телефон, или поне такъв ми е юзърският телефонен манталитет. Използвам го 99,9% за разговори, 0,01% са текстови съобщения, алармата и to-do-it лист...Ако искате да ползвате жипиес - вече има достатъчно ефтини такива джаджи по магазините, ако искате да правите снимки - сапунерките с по 10 мегапиксела са по 200 лева, защо трябва да харчите 1000 лева за теуефон в тая криза?Всъщност аз така мисля и в момента не бих дал за мобилен телефон повече от 100 лева...Ползвам и съм позлвал Нокия от най-различни класове, 2 смартфона със Симбиън. Не ме кефят, защото са бавни, най-доволен съм бил от обикновенните им апарати от старото поколение!
                        Това със фотоапарат за снимки,ГПС за навигация,калкулатор за сметки и други такива неша вече се поизтъркаха.Представяш ли си да носиш в джоба си вички тия глупости включително телефона Е да...ама не.Никой не може да отрече че фотоапарат прави по-хубави снимки от който и да било телефон,или пък че истински ГПС устройство е много по удобно от телефонно такова.Обаче тук вече нещата опират до практчност и удобство.Много по добре е да имаш със себе си едно единствено устройство обединяващо функцийте на всички останали,пък било то и със средно качество на тези функции
                        Не карайте колата си по-бързо, отколкото лети вашия ангел-спасител!!!

Фиат Браво:1,6V 103hp 1996

Коментар

Всеки сам си решава, колега! Просто исках да споделя моето мнение. Преди време и аз залитах по нови, хубави, модерни жисиеми с 1234783945 функции. Но постепенно осъзнах, че използвам предимно бутоните с червената и зелената слушалка...

Коментар

ExGANDI написа:
                            jenshen73 написа:
                            Kuku написа:
                            Samsung? НИКОГА
                            По принцип и аз съм съгласен с jenshen73, че "Самсунг никога"....
                            Колеги, аз се загледах конкретно в този телефон (OmniaPro), защото ползвам "Samsung" от 6 години и никога не съм имал абсолютно никакви проблеми с нито един телефон, а вие изведнъж ме отсичате с "никога"

Коментар

Kuku, всеки човек си има мнение. Аз също съм от тези, които тотално отричат САМСУНГ. За това, защото когато съм имал допир с техника от този бранд, винаги съм пил аспирин за главоболие, особено ако се касае за принтери и офис-устройства 3в1!!!На майка ми купих телефон САМСУНГ някакъвси модел преди 3 години, най-нисък клас - нема никв’и грижи, нооо... само ми спомага за мнението, че колкото по-ефтин жисием си закупуваш, толкова по-малко грижи имаш! А за устройства, особено 3в1 неми се говори!П.П. За САМСУНГ, аз, като тоталният непросветен юзър, на тях им правя ЕВАЛА, Самсунг - правят танкери, спортни автомобили, луксозни писалки, НО аз не бих си купил за мен нещо тяхно - това е! Така както не бих си купил кола Фолксфаген, лаптоп Хюлед-Пакард, ПиЕЛСи на Сименс и шевна машина Тойота...

Коментар

cveteca написа:
                                Humppa написа:
                                Следих темата, реших и аз да драсна нещичко. В крайна сметка тук се говори за телефони. Защо трябва да харичте пари за един телефон, колкото за едно Браво 1,6 в Мобилето? В онази стара тема "Кой с какъв телефон" бях писал колко много апарати съм сменил. Сега съм на мнение, че телефонът е само телефон, или поне такъв ми е юзърският телефонен манталитет. Използвам го 99,9% за разговори, 0,01% са текстови съобщения, алармата и to-do-it лист...Ако искате да ползвате жипиес - вече има достатъчно ефтини такива джаджи по магазините, ако искате да правите снимки - сапунерките с по 10 мегапиксела са по 200 лева, защо трябва да харчите 1000 лева за теуефон в тая криза?
                                Това със фотоапарат за снимки,ГПС за навигация,калкулатор за сметки и други такива неша вече се поизтъркаха.Представяш ли си да носиш в джоба си вички тия глупости включително телефона Е да...ама не.Никой не може да отрече че фотоапарат прави по-хубави снимки от който и да било телефон,или пък че истински ГПС устройство е много по удобно от телефонно такова.Обаче тук вече нещата опират до практчност и удобство.Много по добре е да имаш със себе си едно единствено устройство обединяващо функцийте на всички останали,пък било то и със средно качество на тези функции
                                Хехехе... абсолютно съгласен. Само още едно нещо искам като екстра. Мечтая си да имам и "антирадар" на телефона. П.П. Kuku аз лично не харесвам Самсунг понеже някакси не ме кефи и ме дразнят някои неща, но сравнен с Е72 си мисля, че 7330-ката е по-добрият избор.Нокията има малко по-силен процесор.Но Самсунга има двойно повече памет (което е много важно при по-тежки приложения), а и екрана е малко по-голям (а както знаем при екраните "размера ИМА значение" ). И не на последно място Самсунга е по-лек, но това не е изненада като се има предвид, че го сравняваме с Нокия.

Коментар

Working...
                                X