Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Избор на телефон!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

profusion написа:
    Щом се чудиш за HTC HD2 следователно имаш пари и за iPhone. Всичко, освен iPhone, не си заслужава. Основното предимство е голямата база от приложения. Точно заради това никога няма да го стигнат. Някои се захласват по ненунжо големи дисплеи, други по ненужно многото мегапиксели на камерата.Отделно, че нито Android, нито WM са добри операционни системи.Освен iPhone бих ти препоръчал някои от новите модели на Samsung. Операционната им система (Bada) е доста обещаваща.Между другото юни месец се очаква 4G. Можеш да изчакаш и да си вземеш него. Няма смисъл да набутваш сега пари, а след 2 месеца да излезе телефонът, който всички останали ще се опитват да настигнат през следващата 1 година или 2.
    Да,първоначално и за iPhone се колебаех но след доста (като казвам доста имам в предвид наистина доста) ровене и четене из нета се разколебах.А и с ръка на сърцето,просто менютатата и визията на iPhone не ми допадат.Тук искам да уточня че нямам никава цел да плювам по iPhone,защото е пределно ясно че той се е доказал като един от най-добрите смартфони(може би най-добрия).Казвам просто че не ми допада на мен.Аз ще взема или Desire или HD2.Ако HD2-то му бяха потвърдили ъпгрейд към Уин мобиле 7 нямаше въобще да се чудя,но сега клоня към Desire.Така или иначе имам още няколко дни да помисля до пусакнето му в БГ(официално 20 Април).
    Не карайте колата си по-бързо, отколкото лети вашия ангел-спасител!!!

Фиат Браво:1,6V 103hp 1996

Коментар

Миналата седмица седяхме с един приятел на кафе в морската и викаме чакай да видим как бачка GPS-a, как скролва и т.н., като и двамата сме с iGo. HTC-то се върза за 5сек, хвана 8 спътника, а прехваления айфон 5мин се чуди накъде да хване, има ли спътници, нема ли
      Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

cveteca написа:
        profusion написа:
        Щом се чудиш за HTC HD2 следователно имаш пари и за iPhone. Всичко, освен iPhone, не си заслужава. Основното предимство е голямата база от приложения. Точно заради това никога няма да го стигнат. Някои се захласват по ненунжо големи дисплеи, други по ненужно многото мегапиксели на камерата.Отделно, че нито Android, нито WM са добри операционни системи.Освен iPhone бих ти препоръчал някои от новите модели на Samsung. Операционната им система (Bada) е доста обещаваща.Между другото юни месец се очаква 4G. Можеш да изчакаш и да си вземеш него. Няма смисъл да набутваш сега пари, а след 2 месеца да излезе телефонът, който всички останали ще се опитват да настигнат през следващата 1 година или 2.
        Да,първоначално и за iPhone се колебаех но след доста (като казвам доста имам в предвид наистина доста) ровене и четене из нета се разколебах.А и с ръка на сърцето,просто менютатата и визията на iPhone не ми допадат.Тук искам да уточня че нямам никава цел да плювам по iPhone,защото е пределно ясно че той се е доказал като един от най-добрите смартфони(може би най-добрия).Казвам просто че не ми допада на мен.Аз ще взема или Desire или HD2.Ако HD2-то му бяха потвърдили ъпгрейд към Уин мобиле 7 нямаше въобще да се чудя,но сега клоня към Desire.Така или иначе имам още няколко дни да помисля до пусакнето му в БГ(официално 20 Април).
        Всичко е до лични потребности и предпочитания в крайна сметка.

Коментар

Аз мога ли да използвам темата и да попитам за мнение относно "SAMSUNG B7330 Omnia Pro" ?Или пък "NOKIA E72/E63" ?Дребните разлики не ме интересуват, само телефоните като цяло!И много моля да ми спестите изказвания от рода "NOKIA си е NOKIA"

Коментар

Kuku написа:
            И много моля да ми спестите изказвания от рода "NOKIA си е NOKIA"
            NOKIA отдавна не е оная NOKIA Взимай Самсунга... макар че ти се чудя как ги хареса тия тухли.

Коментар

Omnia Pro е изключително устройство(нарочно не казвам телефон) Без никакво съмнение, особено в сравнение с точни модели на Нокия по-горе!

Коментар

ExGANDI написа:
                ...Ооооо... за иТелефона имало "статистическа програма за горивото" ?! Браво! :PИнтересно измежду кои 20 различни такива програми си избирал?
                Първата попаднала ми безплатна. На моя телефон всичко инсталирано е безплатно с изключение на една програма за управление на разговорите - платил съм $9 за нея, че много ме издразни "оригиналното" решение на Apple. В интерес на истината - това е първият телефон останал в мен повече от 6 месеца и не защото съм се набутал с цената... В момента точа лиги по новите изделия на Моторола - Milestone и следващия дето не му помня заглавието, а не ми се рови
                batabit написа:
                ...Ама не се мотай ми казвай как се казва прорамката да я слагам и аз ))
                RoadTrip LEП.П. Когато чуя или прочета за "менюта" в смартфон и ми се повдига в посока изказалият/изписалият ги. Човек, който очаква "типично" меню в джобен компютър не трябва да си купува такъв. Но едновременно с това се успокоявам, че благодарение на такива "менюлюбци" ние си купуваме по-евтинки почти нови смартфони А що се отнася до дизайна на iPhone 3G/s - до момента НЕ СЪМ харесал никакъв друг дизайн на смартфон. И за да не хваля само - ако гърба на iPhone не беше полиран - щеше да е много по-добре
                Steliyan's Life!
                FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Прикачени файлове
                  Bravo 1.2 16v
                  Lancia Dedra 1.8 16v
                  Suzuki GSXR250R

Коментар

PREDATORst написа:
                    Стига де, това е голямо, колкото нормалне нетбук... И като ще си говорим за нетбуци с телефонни възможности - това е къде по-красиво:
                    Steliyan's Life!

Коментар

jenshen73 написа:
                      PREDATORst написа:
                      Стига де, това е голямо, колкото нормалне нетбук... И като ще си говорим за нетбуци с телефонни възможности - това е къде по-красиво:
                      Да красиво е.Но моторола,имат и добри телефони,ако се докаже във времето може и да му скоча.Май сефте сме на едно мнение за телефон с теб
                      Bravo 1.2 16v
                      Lancia Dedra 1.8 16v
                      Suzuki GSXR250R

Коментар

@PREDATORst: Що бе, аз и NOKIA-та ти харесвам Пак да кажа - iPhone ми изпадна на оферта миналата година. Иначе се ослушвах за NOKIA E71. Моторолата смятам да ида да я пипна - хем малко да се поодървят служителите на Виваком
                        Steliyan's Life!

Коментар

Имал съм взимане-даване с доста Мотороли (най-вече KRZR и V3-RAZR) и винаги за мен са били някак недодялани. Все нещо недонаправено, все недомислени менюта и т.н.И изведнъж - пазарен хит! Айде бе!В интерес на истината - от личен опит - смартфон без пълноценна хардуерна клавиатура си е чиста глупост. Вкл. и iPhone. В този смисъл Milestone има предимство.В момента ползвам Е71, засега съм си харесал HTC Touch Pro 2, но тъй като не възнамерявам скоро да си сменям смартфона, сигурно докато се наканя, ще харесам нещо друго.Но задължително ще е с голям дисплей и голяма клавиатура КИКИ - Е63 е само бледо подобие на Е71/72.. Орязан е откъм много функции, вкл. ГПС.

Коментар

@Immortal: Сигурен съм, че нямаш пряк досег с iPhone. Неговата клавиатура е ... много повече от хардуерна Хихи, хайде на великата хардуерна E71 пусни фонетична кирилица без да се налага да ставаш индийски йога
                            Steliyan's Life!

Коментар

Ся таман свикнах да пиша почти без грешка на необозначените с кирилица клавиши по някаква руска подредба....ти ще ме караш да слагам фометична... ми не щъ Това го написах от телефона, между другото.С иФон имах пряк досег миналото лято. Не кракнат, а сток. Пълно дръвце си е. Като се кракне сигурно става за ядене, ама магазински хич го няма.Не че Е71 не съм го кракнал де...

Коментар

Immortal написа:
                                Ся таман свикнах да пиша почти без грешка на необозначените с кирилица клавиши по някаква руска подредба....ти ще ме караш да слагам фометична... ми не щъ Това го написах от телефона, между другото.С иФон имах пряк досег миналото лято. Не кракнат, а сток. Пълно дръвце си е. Като се кракне сигурно става за ядене, ама магазински хич го няма.Не че Е71 не съм го кракнал де...
                                iPhone много хора си го ползват сток. Моя няма как да е така защото е заключен към някаква ирландска мрежа. Всъщност от несток програмите му ползвам крака за бг операторите, една програма iCall за телефонните разговори, която съм закупил и една програма за горивата. Понякога ползвам Wifi Finder и това е... Всичко останало при следващото преинсталиране отива на боклука. Просто стигам до извода, че какъвто и да е ументелефон да има човек - все не му стига размера - на мен поне ...
                                Steliyan's Life!

Коментар

Working...
                                X