profusion написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избор на телефон!
Collapse
X
-
Не карайте колата си по-бързо, отколкото лети вашия ангел-спасител!!!
Фиат Браво:1,6V 103hp 1996
-
Миналата седмица седяхме с един приятел на кафе в морската и викаме чакай да видим как бачка GPS-a, как скролва и т.н., като и двамата сме с iGo. HTC-то се върза за 5сек, хвана 8 спътника, а прехваления айфон 5мин се чуди накъде да хване, има ли спътници, нема лиFiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
cveteca написа:profusion написа:Щом се чудиш за HTC HD2 следователно имаш пари и за iPhone. Всичко, освен iPhone, не си заслужава. Основното предимство е голямата база от приложения. Точно заради това никога няма да го стигнат. Някои се захласват по ненунжо големи дисплеи, други по ненужно многото мегапиксели на камерата.Отделно, че нито Android, нито WM са добри операционни системи.Освен iPhone бих ти препоръчал някои от новите модели на Samsung. Операционната им система (Bada) е доста обещаваща.Между другото юни месец се очаква 4G. Можеш да изчакаш и да си вземеш него. Няма смисъл да набутваш сега пари, а след 2 месеца да излезе телефонът, който всички останали ще се опитват да настигнат през следващата 1 година или 2.
Коментар
-
ExGANDI написа:...Ооооо... за иТелефона имало "статистическа програма за горивото" ?! Браво! :PИнтересно измежду кои 20 различни такива програми си избирал?batabit написа:...Ама не се мотай ми казвай как се казва прорамката да я слагам и аз ))Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
PREDATORst написа:Steliyan's Life!
Коментар
-
jenshen73 написа:PREDATORst написа:Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
@PREDATORst: Що бе, аз и NOKIA-та ти харесвам Пак да кажа - iPhone ми изпадна на оферта миналата година. Иначе се ослушвах за NOKIA E71. Моторолата смятам да ида да я пипна - хем малко да се поодървят служителите на ВивакомSteliyan's Life!
Коментар
-
Имал съм взимане-даване с доста Мотороли (най-вече KRZR и V3-RAZR) и винаги за мен са били някак недодялани. Все нещо недонаправено, все недомислени менюта и т.н.И изведнъж - пазарен хит! Айде бе!В интерес на истината - от личен опит - смартфон без пълноценна хардуерна клавиатура си е чиста глупост. Вкл. и iPhone. В този смисъл Milestone има предимство.В момента ползвам Е71, засега съм си харесал HTC Touch Pro 2, но тъй като не възнамерявам скоро да си сменям смартфона, сигурно докато се наканя, ще харесам нещо друго.Но задължително ще е с голям дисплей и голяма клавиатура КИКИ - Е63 е само бледо подобие на Е71/72.. Орязан е откъм много функции, вкл. ГПС.
Коментар
-
@Immortal: Сигурен съм, че нямаш пряк досег с iPhone. Неговата клавиатура е ... много повече от хардуерна Хихи, хайде на великата хардуерна E71 пусни фонетична кирилица без да се налага да ставаш индийски йогаSteliyan's Life!
Коментар
-
Ся таман свикнах да пиша почти без грешка на необозначените с кирилица клавиши по някаква руска подредба....ти ще ме караш да слагам фометична... ми не щъ Това го написах от телефона, между другото.С иФон имах пряк досег миналото лято. Не кракнат, а сток. Пълно дръвце си е. Като се кракне сигурно става за ядене, ама магазински хич го няма.Не че Е71 не съм го кракнал де...
Коментар
-
Immortal написа:Ся таман свикнах да пиша почти без грешка на необозначените с кирилица клавиши по някаква руска подредба....ти ще ме караш да слагам фометична... ми не щъ Това го написах от телефона, между другото.С иФон имах пряк досег миналото лято. Не кракнат, а сток. Пълно дръвце си е. Като се кракне сигурно става за ядене, ама магазински хич го няма.Не че Е71 не съм го кракнал де...Steliyan's Life!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар