Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Избор на телефон!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

с андроидски софт бих си взел след 1 година поне още..все пак HTC се славят за едни от най-добрите смарт телефони с win аз също ти препоръчвам HD2 .. от към софуер немисля, че ще срещнеш пролеми , защотот е ПЪЛНО навсякъде в нета Единсвения недостатък на Win-а е , че по-наътре менютата са си стандартни ( дребни бутони , дребни чекчета , остри ръбове ) някак си дизайна не е толкова готин , но немисля че ще ти се налага често да стигаш до тези под менюта Аз използвам HTC touch Diamond 2 , 3D персонализацията ми е TouchFLO и едно 80 процента от вида на стандартния win е сменен с красив 3D дизайн Твърдано глас за HD2, не само заади софтуера !Относно камерата за която спомена един колега по-нагоре .. да прав е .. HTC никога не са имали хубави камери, но не си мисле че е пълен боклук. За мен се представя добре [/img]
    Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Ааа HTC са едни от малкото, които имат макро режим, което е перфектно за снимки на текст

Коментар

vital написа:
        Ааа HTC са едни от малкото, които имат макро режим, което е перфектно за снимки на текст
        И Panasonic VS6/VS3

Коментар

Ползвам ASUS Р535 от около три години, вече доста поостаря но проблем с ОС не съм имал а програми и приложения има колкото си искаш.Между другото той също има макро режим но до кога ще се заблуждавате че с телефон стават снимки?
          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

batproho написа:
            Ползвам ASUS Р535 от около три години, вече доста поостаря но проблем с ОС не съм имал а програми и приложения има колкото си искаш.Между другото той също има макро режим но до кога ще се заблуждавате че с телефон стават снимки?
            И аз така мисля за снимките.Пък и за тази цел имам фотоапарат.Виж друго е за игричките :D .За ПСП не ми се дават пари,затова искам телефона да е добър от към тази функция.Кой от двата има по-добри игри?
            Не карайте колата си по-бързо, отколкото лети вашия ангел-спасител!!!

Фиат Браво:1,6V 103hp 1996

Коментар

coolboby написа:
              И Panasonic VS6/VS3
              Мани ги тия телевизори :D
              batproho написа:
              Между другото той също има макро режим но до кога ще се заблуждавате че с телефон стават снимки?
              Защо да се заблуждаваме? То е ясно, че не могат да са толкова добри, колкото на фотоапарат, но определено вече се доближават в изключително голяма степен. От моето HTC имам около 800снимки, като некачествени са може би около 100-150. Другите са съвсем нормални, "момента е запазен", което е най-важното според мен. Няма да тръгнеш да участваш на фотоконкурс със снимки от телефона... cveteca, препоръчавам ти да вземеш да поразцъкаш и двете ОС дали при приятел, дали в някой магазин и да прецениш кой повече ти допада като визия и фукнционалност. Аз съм повече за WM, защото съм свикнал с него и всичко ми е интуитивно, но и на Самсунга, който продавам и е с Андроид също свикнах с менюто доста лесно. Наистина за WM има страшно много приложениея и ще отнеме време Андроид да ги настигне, но определено има какво да предложи. Освен това според до голяма степен те са се насочили към клиентите на WM, на които вече им е омръзнало и искат нещо ново

Коментар

При всички положения ако мислиш да използваш устройството за нещо друго освен за слушалка - Windows.Имам познати с Андроид, а аз имам Windows и Симбиан... ами не могат да се мерят с Windows-а по приложения. Изобщо несравними са. За iPhone пък да не говорим изобщо.Игрите... амииии... с’я... на Windows-а съм качил Wacraft и Age of Empires. Като споменавам тях имам предвид "сериозните" игри. А разни аркадни дреболийки от сорта на флипери, Mahjong, стрелялки, хеликоптери и самолетчета и т.н.т. има хиляди.Просто ако вземеш Windows ще ти се налага да се чудиш коя точно програма от многото за дадена цел да инсталираш, а не дали изобщо има такава програма.

Коментар

На HTC-то пуснах StarCraft, 1:1 като този за PC-то, е без мишка малко трудно се играе на тоя малък дисплей Ако става дума за камерата - да зле е, пуснаха някакъв фърмуер дето леко понамали pink-spot-a, но пак си го има, то и айфона го има и самсунгите, но там е по-малко изразено. И някой мисли ли си, че дори като HTC или майкрософт не пуснат ъпдейт за УинМо7 тези от xda-developers няма да направят такъв?!
                  Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Аз ползвам HTC Touch Diamond готино е, но е прекалено сложно за мене, преди това съм имал Нокии със Симбиан, ама тоя Windows Mobile ми е доста крив, не стига че го търпя на компа па и на телефона, даже се чудя дали да не го продавам вече И да си зимам нещо обикновено.
                    Fiat Bravo 1.4 12v

Коментар

Тъй като камерата на ХД2 е жив зян, препоръчвам Тoshiba TG01, в момента го разцъквам е доста добре, като за WinMo
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

ExGANDI написа:
                        ... Изобщо несравними са. За iPhone пък да не говорим изобщо....
                        Много добре правиш, че не говориш за iPhone, че определено няма място в спора Андроид/УинМо... Аз самият като противник на Windows, но собственик на iPhone - ще застана твърдо и непоклатимо зад Андроид-а. Да се хвалиш колко много приложения има за "затворена" ос е еквивалентно да се хвалиш колко пъти си минал с превишена скорост покрай КАТ патрул и не са те спряли. Краденето на софтуер е все още твърде разпространено... Също така искам да споделя - от общо 8 страници инсталирани програми на моят iPhone основно ползвам 5, като една от тях е статистическа програма за горивото
                        Steliyan's Life!
                        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Е то за "отворената" ОС да не е безплатен софтуера бре? Добре... нека го кажа по друг начин: за Windows Mobile има хиляди БЕЗПЛАТНИ програми.Плюс несравнимо разнообразие от програми за които да платиш!И за двата вида (безплатни и платени) има огромно разнообразие. В пъти повече отколкото за Симбиан, иТелефон и Андроид.Със Симбиан се боря още от времето на Series 60 v1 та до сега (сега имам 9.4 v5-th edition). Ами нещата със всяка версия отиват на по-зле.Дано не се сбъдне предчувствието ми, че Андроида ще поеме по същия път.
                          jenshen73 написа:
                          Също така искам да споделя - от общо 8 страници инсталирани програми на моят iPhone основно ползвам 5, като една от тях е статистическа програма за горивото.
                          Ооооо... за иТелефона имало "статистическа програма за горивото" ?! Браво! :PИнтересно измежду кои 20 различни такива програми си избирал?

Коментар

Също така искам да споделя - от общо 8 страници инсталирани програми на моят iPhone основно ползвам 5, като една от тях е статистическа програма за горивото
                            Ама не се мотай ми казвай как се казва прорамката да я слагам и аз ))
                            Ползвайте мигачи!

"I believe in a long, prolonged, derangement of the senses in order to obtain the unknown."
                            Jim Morrison

Коментар

Чудя се какви приложения толкова ползвате, че ги нямало за Андроид? Според мен има всичко - и платени и безплатни.Примерно като споменахте за горивото - http://www.androidzoom.com/android_a...y_matchingАз лично не играя игри и ползвам изцяло уеб базирани неща, така че не мога да споря за детайли, но приложения с лопата да ги ринеш.
                              Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

Щом се чудиш за HTC HD2 следователно имаш пари и за iPhone. Всичко, освен iPhone, не си заслужава. Основното предимство е голямата база от приложения. Точно заради това никога няма да го стигнат. Някои се захласват по ненунжо големи дисплеи, други по ненужно многото мегапиксели на камерата.Отделно, че нито Android, нито WM са добри операционни системи.Освен iPhone бих ти препоръчал някои от новите модели на Samsung. Операционната им система (Bada) е доста обещаваща.Между другото юни месец се очаква 4G. Можеш да изчакаш и да си вземеш него. Няма смисъл да набутваш сега пари, а след 2 месеца да излезе телефонът, който всички останали ще се опитват да настигнат през следващата 1 година или 2.

Коментар

Working...
                                X