Колеги дайте един съвет.Коя операционна система за смартфон е по-добра:Windos mobile или Android.Питам защото се колебая м/у два телефона(HTC HD2 и HTC Desire) и най-основната разлика м/у тях е ОС-то(има и някой други,но те не са съществени за мен).
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избор на телефон!
Collapse
X
-
batabit написа:АНДРОИД ЗА НОУТБУК? По темата...Имам доста познати с андроиди и никой не е казал лоша дума, аа само добра... а за Прозорци мобайл само лоши съм чувалBravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
Е какво му е лошото на вин мобайл :P Каквото ми хрумне като софтуер ми отнема средно между 5 и 10 минути от идеята до намирането на софта и инсталирането му.Поздрави за Андроида.Също така искам да кажа, че моя телефон скоро ще прави 3 години. За тези 3 години ми е забил един или може би 2 пъти за целия период.Спор за Уиндоус и Линукс - все тая - привърженици ще има винаги и на двете платформи.Важното е да вършиш работа за най-кратко време - КПД, пък как ще я свършиш какво те грее. Може и с лист и химикал, вместо на Фотошоп, стига да го позволява и да си свършиш работата по-бързо.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Лошото на HD2-то е че от Маикрософт офицално обявиха че няма да пусант за него ъпдейт към УинМоб 7.Само това ме спря да си го купя.Има ли някои тука с Андроид усторйство?Намират ли се лесно приложения за него из нета?Не карайте колата си по-бързо, отколкото лети вашия ангел-спасител!!!
Фиат Браво:1,6V 103hp 1996
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар