Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трагичен инцидент

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Искрени Съболезнования
    EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ

Коментар

Моите съболезнования колега.

Коментар

Моите съболезнования Жорко.
        Уважавам тези,които ме уважават!
        Clube do Marea!

Коментар

Приеми съболезнования приятел.Никой не е виновен. Съдбата така е решила. Въпреки голямата трагедия животът трябва да продължи.
          Bravo 1.6 / 16

Коментар

Просълзих се. Точно тази сутрин си говорехме с колегите на работа каква трагедия е това.
            She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Искрени съболезнования Yellow_Flash_Colorz_PDT_32
              00' Bravo 105 JTD

Коментар

Думите са излишни......Искрени съболезнования
                In Racing We Trust...
                08'Alfa Romeo 159 2.4 JTDm 20V

Коментар

Моите съболезнования Жоро!
                  ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Жоро - не се познаваме, но искам да изразя искренните си съболезнования.Аз лично ако бях на мястото на твоите роднини... не съм сигурен дали бих могъл да преживея това...Мисля, че ако имаш нужда от нещо ще се притекат поне тези, които са писали в темата. Само кажи....Нека Бог да е с вас и да дава сила на теб и твоите роднини да приемат загубата.
                    Измекяра кара Сузики Балено 1.3и

Коментар

Най-искрени съболезнования!
                      Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

gantcho написа:
                        Просълзих се. Точно тази сутрин си говорехме с колегите на работа каква трагедия е това.
                        и аз си поплаках, докато четях ! Жоро, изключително много съжалявам (нямам идея дали аз ще преживея подобно нещо - най-вероятно не!) ........., както казаха и колегите, ако имаш нужда от помощ, каквато и да е тя, аз също съм насреща по всяко време !
                        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                        Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

От едно известно време се чувствам нещастен и ми е свинско.До момента, в който не прочетох това - дадох си сметка колко банални и преходни неща ме терзаят.Просто не мога да осмисля какво е да се случи нещо такова... И дай боже да не разбирам.В такъв момент предполагам каквото и да се каже би било незначително но съболезнования и от мен Yellow_Flash_Colorz_PDT_32
                          I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Аз до този момент не успях да намеря сили да пиша...Моля се Господ да даде сили на родителите да понесат тази загуба! Раната ще кърви дълги години...Няма по-ужасно нещо от това родител да надживее детето си...
                            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                            Ванга

Коментар

Жоре, плача в момента браткко... сега видях темата.. какво да кажа повече ...
                              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                                Жоре, плача в момента браткко... сега видях темата.. какво да кажа повече ...
                                ... нямам думи...Не те познавам, нито семейството ти, но няма никакво значение! Ужасно е ,че толкова малка душичка се е погубила толкова нелепо , а и въобще, без значение на причината!!! Много съжелявам, дай сили на близките си, нека знаят ,че много хора тъжат заедно с тях...много ми е мъчно! Приемете най-искрените ми съболезнования, ужасно е това ,когато се каже за мъничко човече...
                                Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                                Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                                http://www.keepfighting.ms

Коментар

Working...
                                X