Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трагичен инцидент

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Трагичен инцидент

Колеги, случи се нещо ужасно неприятно в моето семейство, и искам да допълня това, което медиите не казаха.http://paper.standartnews.com/bg/art...239886Това на снимката е чичо ми, а жената, която държи е леля ми...Детето е оставено само само за 15 минути, и прозорец не е бил отварян. От друга страна вратата към балкона е развалена, и вероятно лесно я е отворило. Балкона поначало е с нисък перваз. Последствията са ужасяващи.Нямам думи да ви опиша какво е при нас. Пожелавам си занапред да не виждам никога подобни неща, и моля Господ да не се случват никога повече!
    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Искрени съболезнования..Ужасна трагедия.Нямам други думи
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

КУРАЖ!

Коментар

Не зная какво да кажа в един такъв момент.Моите най-искрени съболезнования на семейството и близките!
        LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
        LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
        LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
        Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
        Grande Punto 1.2 LPG

Коментар

Моите най-искрени съболезнования.Ако можем да бъдем полезни с нещо - насреща сме.
          Manowar - Татко
          Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
          Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
          Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
          Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Моите най-най-искрени съболезнования. Докато четох топка ми заседна в гърлото. Аз самият имам детенце на 3 годинки просто не мога да си представя подобна случка... Незнам дали ще го преживея. Дано Господ ви помогне в този момент.

Коментар

Съболезнования колега

Коментар

Нашите съболезнования Жоро.При нужда от помощ и ние сме насреща
                Bravo 1.2 16v
                Lancia Dedra 1.8 16v
                Suzuki GSXR250R

Коментар

Съболезнования
                  Ползвайте мигачи!
                  Sometimes I feel like screaming

Коментар

Съболезнования на близките, това е покъртителна трагедия. И аз имам дете не същата възраст и също се случва да го оставиме за 20-30 мин. само. Да пази господ.
                    ex. Fiat Marea 1.6 16 - 1999
                    Mazda 6 2.0 Petrol GY 2006

Коментар

Моите искренни съболезнования. Трагедията е голяма. Нямам думи за утеха. Покъртително е.
                      A17DTС/S
                      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Навярно няма думи,с които можем да утешим теб и твоите близки...Моите съболезнования.
                        I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Re: Трагичен инцидент

GTipo написа:
                          Колеги, случи се нещо ужасно неприятно в моето семейство, и искам да допълня това, което медиите не казаха.http://paper.standartnews.com/bg/art...239886Това на снимката е чичо ми, а жената, която държи е леля ми...Детето е оставено само само за 15 минути, и прозорец не е бил отварян. От друга страна вратата към балкона е развалена, и вероятно лесно я е отворило. Балкона поначало е с нисък перваз. Последствията са ужасяващи.Нямам думи да ви опиша какво е при нас. Пожелавам си занапред да не виждам никога подобни неща, и моля Господ да не се случват никога повече!
                          Жоро, първо - най-искрени съболезнования!Вчера чух по радиото малко след като се разделих с вас, и - сякаш дявола ме е накарал - си помислих дали не е на някой от колегите на срещата и на ум си ги прехвърлих всички, които бяха там и имат деца. Успокоих се, щото на всички софиянци децата им бяха там...Още веднъж съболезнования и на чичо ти и леля ти, и на цялото ви семейство!

Коментар

Приеми искрените ми съболезнования....... Да не дава Господ на никого....
                            Skoda AMfabia 1.2 12v
                            exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)

Коментар

Съжалявам Жоро!! Дано никому не се случва такова нещо!!!!
                              ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                              // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Working...
                              X