Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

необходима ли е смяна на талона в КАТ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

необходима ли е смяна на талона в КАТ?

Здравейте,наскоро се наложи да си сменя предната броня, купих си втора употреба, като неможах да си намеря същия цвят като на колата. След като сложих тази броня се получи добро съчетание на цветовете. Така ми изникна идеята вместо да боядисвам предната броня в цвета на купето, да си боядисам задната броня и праговете в цвета на предната. Въпросът ми е - ще се налага ли в този случай да си сменям талона на автомобила, след като предната и задната броня са в различни цветове от този на купето.

Не съм сигурен, но едва ли. Все пак има коли чийто 6рони са оригинално черни и не са с цвета на колата. Това не се отразява в талона, така че и в твоя случай тря6ва да е така.
    Ex Fiat 126P
    Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
    Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
    Alfa Romeo 147 1.6 TS
    Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

До колкото знам по закон имаш право на 30% от колата да ти е в различен цвят от този в талона.Но като се замисля колегата горе е прав.
      Fiat Bravo 1.6 16 103hp

Коментар

За броните не е задължително да са в цвета на купето.Тоест няма проблем за регистрацията.И ако може да постнеш снимчица да видим как изглежда колата,че ми е интересно.
        FIAT BRAVO 1.6
        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

A колко горе-долу струва боядисването на предна броня? Аз мисля да си взема чисто нова, но само на грунд ( така се казваше, ако не се лъжа).
          Браво 1.6 16v 1996
          Рено Лагуна 2 1.9 dCI.

Коментар

Working...
          X