Колега naco 68 може и да си бил в това градче, може и да си чул за уредите на Конелиано, но не си разбрал - те са на Джеки от България. И аз мислех, като теб, но не би...Произхода им е загадка...Не си видял нищо - така ти се е сторило.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мade in Italy ме е обсебило, а вас ?
Collapse
X
-
ntodorov, нямал съм предвид теб. Извини ме, ако е прозвучало така и съм те обидил. Добър психолог съм и мога да преценя кой е сноб и кой не.Ти не попадаш в нея категория, изключение си.И съм сигурен, че ме разбираш какъв тип купувачи имам предвид.И понеже виждам, че си писал и се опитваш да бъдеш остроумен ... моля те, посочи ми едно доказателство за италианския произход на тези уреди.Завод, регистрация, италиански сайт. Нещичко само.Живял съм в Италия [много време], имам приятел, вече с италиански паспорт [от доста време], съдружник в огромна италианска фирма ... е ... наистина за пръв път чува за подобна италианска марка.А имай предвид, че това е част от работата му. Да знае къде какво се произвежда, за да го предлага в пакета си оборудване..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:ntodorov, нямал съм предвид теб. Извини ме, ако е прозвучало така и съм те обидил. Добър психолог съм и мога да преценя кой е сноб и кой не.Ти не попадаш в нея категория, изключение си.И съм сигурен, че ме разбираш какъв тип купувачи имам предвид.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Malone написа:ntodorov, нямал съм предвид теб. Извини ме, ако е прозвучало така и съм те обидил. Добър психолог съм и мога да преценя кой е сноб и кой не.Ти не попадаш в нея категория, изключение си.И съм сигурен, че ме разбираш какъв тип купувачи имам предвид.И понеже виждам, че си писал и се опитваш да бъдеш остроумен ... моля те, посочи ми едно доказателство за италианския произход на тези уреди.Завод, регистрация, италиански сайт. Нещичко само.Живял съм в Италия [много време], имам приятел, вече с италиански паспорт [от доста време], съдружник в огромна италианска фирма ... е ... наистина за пръв път чува за подобна италианска марка.А имай предвид, че това е част от работата му. Да знае къде какво се произвежда, за да го предлага в пакета си оборудване.A17DTС/S
Коментар
-
ntodorov написа:"jenshen73" . Първата си година служих във ВВМУ Н. Вапцаров - Варна - спах добре, втората и третата си година спах в противолодъчен кораб 41 във ВМБ - Атия - пак спах добре :D . Сега 20 го дини по-късно не спа добре...От годините ще да е. И на жена ми съм казал: "Ако си купя хубаво ложе ще онождам*, като преди. :D * за по-младите - любене, боцкане, е_ _ _ е...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
"jenshen73" . Ще се радвам ако се обадиш.ПС: Преди година, ако някой ми говореше нещата, които пиша за матраците и ала бала глупостите свързани с тях - щях да му се смея. Сега ми е необходимост. Дано вложението ми се оправдае, а усещането, че ставам жертва на рекламни трикове ме опровергае... :D Обичам да споделям неволите и успехите си. :DA17DTС/S
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар