Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мade in Italy ме е обсебило, а вас ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колега naco 68 може и да си бил в това градче, може и да си чул за уредите на Конелиано, но не си разбрал - те са на Джеки от България. И аз мислех, като теб, но не би...Произхода им е загадка...Не си видял нищо - така ти се е сторило.
    A17DTС/S
    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

ntodorov, нямал съм предвид теб. Извини ме, ако е прозвучало така и съм те обидил. Добър психолог съм и мога да преценя кой е сноб и кой не.Ти не попадаш в нея категория, изключение си.И съм сигурен, че ме разбираш какъв тип купувачи имам предвид.И понеже виждам, че си писал и се опитваш да бъдеш остроумен ... моля те, посочи ми едно доказателство за италианския произход на тези уреди.Завод, регистрация, италиански сайт. Нещичко само.Живял съм в Италия [много време], имам приятел, вече с италиански паспорт [от доста време], съдружник в огромна италианска фирма ... е ... наистина за пръв път чува за подобна италианска марка.А имай предвид, че това е част от работата му. Да знае къде какво се произвежда, за да го предлага в пакета си оборудване.
      .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
      www.cyxap.com

Коментар

Malone написа:
        ntodorov, нямал съм предвид теб. Извини ме, ако е прозвучало така и съм те обидил. Добър психолог съм и мога да преценя кой е сноб и кой не.Ти не попадаш в нея категория, изключение си.И съм сигурен, че ме разбираш какъв тип купувачи имам предвид.
        Разбирам те Малоун. Радвам се и не съм се съмнявал, че ще ме разбереш правилно ( пустите му форуми, какво да разбере човек, като очи не се виждат и ръце чаши не държат :D )
        A17DTС/S

Коментар

Malone написа:
          ntodorov, нямал съм предвид теб. Извини ме, ако е прозвучало така и съм те обидил. Добър психолог съм и мога да преценя кой е сноб и кой не.Ти не попадаш в нея категория, изключение си.И съм сигурен, че ме разбираш какъв тип купувачи имам предвид.И понеже виждам, че си писал и се опитваш да бъдеш остроумен ... моля те, посочи ми едно доказателство за италианския произход на тези уреди.Завод, регистрация, италиански сайт. Нещичко само.Живял съм в Италия [много време], имам приятел, вече с италиански паспорт [от доста време], съдружник в огромна италианска фирма ... е ... наистина за пръв път чува за подобна италианска марка.А имай предвид, че това е част от работата му. Да знае къде какво се произвежда, за да го предлага в пакета си оборудване.
          Малоун - Ти от Разпни го - до Осанна. Какво ми е остроумието? Ти поне си на моите години. Всичко, което има сайт ли е истинско за тебе...Та ние никога нямаше да се оженим, ако търсехме сайтовете на жените си...Гледай ведро на нещата. Живей с илюзии и се опитвай да не разваляш чуждите. :D Какво ще ти стане ако се съгласиш, че уреда ми на Джеки е италиански. За мен няма значение. За теб има ли? Я наздраве...
          A17DTС/S

Коментар

ntodorov написа:
            "jenshen73" . Първата си година служих във ВВМУ Н. Вапцаров - Варна - спах добре, втората и третата си година спах в противолодъчен кораб 41 във ВМБ - Атия - пак спах добре :D . Сега 20 го дини по-късно не спа добре...От годините ще да е. И на жена ми съм казал: "Ако си купя хубаво ложе ще онождам*, като преди. :D * за по-младите - любене, боцкане, е_ _ _ е...
            Онождането го знаем що е Моята препоръка - твърд креват, нормално дебел дюшек. Аз съм си проектирал сам ложето, остава да заимам време и да го изпълня. Дюшек ще е зор да намеря, но... ще се справя смятам. Матраците са ми голяма измислица - до момента не съм попаднал на удобен...П.П. Още един Бургазлия, заради който си струва да бия всичкия тоя път - да пием по бира-две (нищо, че вече няма бургаско, а то беше с вкус на меласа )
            Steliyan's Life!
            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

"jenshen73" . Ще се радвам ако се обадиш.ПС: Преди година, ако някой ми говореше нещата, които пиша за матраците и ала бала глупостите свързани с тях - щях да му се смея. Сега ми е необходимост. Дано вложението ми се оправдае, а усещането, че ставам жертва на рекламни трикове ме опровергае... :D Обичам да споделям неволите и успехите си. :D
              A17DTС/S

Коментар

Working...
              X