Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мade in Italy ме е обсебило, а вас ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Сектанти!С риск да ме пребиете с камъни пък да викажа, че е много вероятно да мина на немска кола.... Е само едната де... Втората винаги ще е италианка. Ама това ше стане само ако не си намеря читава 156 за парите които имам.
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Ichkin написа:
      ntodorov написа:
      ПС: Когато си купувах матраци Магнифлекс знаех, че Китайските им аналози са в Метро и Практикер. Поръчах ги от дистрибутора им за Бургас, питах и официалното им представителство за БГ. Хората ми казаха от къде да ги закупя.
      Е като сме те почнали ... аз пък за Магнифлекс мога да поспоря ... Тези в Метро и Практикер са си истинските матраци ... даже от магнифлекс си назначават от тяхната фирма хора да им дърпат стелките след като хората ги пробват ... и им дали страшното име "мърчандайзър" ... подигравка ... А иначе ... освен колата и някоя друга дрешка на Масимо Дюти ... която в същност се произвежда в Турция ... друго Италианско не се сещам да имам ... Иначе пералнята ми е Конелиано и 10 години за сега е пушка ... да чукаме на дърво ... И аспиратор имам конелиано в същност ... и той от тогава ... и той пушка ... само дет много шуми, ама така си е отначало ...
      Не "Ichkin" - тук вече се басирам и съм готов да споря. Матрака на, който спах преди да си поръчам от представителството им беше закупен от Метро и се назоваваше: Ортопедик - е те такова чудо не са произвеждали никога Магнифлекс ( разбрах го след време). След 2 години удобно спане сега ми е неудобно да го погледна, камо ли да спя на него. Боклук си е от всейде. Закупих го навремето за около 300 лв. с 2 години гаранция ( скапа се точно навреме ). Сега поръчах Матрак с 15 години гаранция. Нямат нищо общо и като цена и като качество. ВЕРВАЙ МИ. ПС: Това ми е болната тема, държа на съня си и вече не купувам първото срещнато. Преди да се изсипя с маса пари си отварях очите. Щерка ми вече ползва истински матрак на тази фирма.
      A17DTС/S
      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

До вчера си мислех, че техниката ми е Италианска, от днес вече съм убеден, че е китайска . Мразя я вече :D . Вие ме отрезвихте и ме приземихте със страшна сила на земята. Друг път, когато купувам ще питам. Парите ще са от мен - акъла от вас. :D ПС: Колеги без да се обиждате, но идеята ми в това писание беше не да коментираме качеството на моите уреди ( в което е достатъчно аз да съм убеден). Дали са китайски, дали албански - зад тях стои италианската марка. Когато съм ги купувал хич не съм мислил, какво производство са. Дори оня ден си дадох сметка, че съм се доверил само на марки ( ако щете само търговски ) от ботуша. Някой разбраха темата ми, като мания към всичко италианско. Не. Просто тези уреди са ми харесвали, харесват и ще ми харесват. Така съм преценил - така съм решил за себе си. Беше ми по-скоро интересно как седят нещата при вас. Презумпирал съм единствено и само това.
        A17DTС/S

Коментар

момчета вманиачавате се :D

Коментар

@ntodorov... изобщо не съм имал намерение да те "отрезвявам" исках само да ти кажа, че за разлика от останалите ти неща, марката на аспиратора ти не е италианска. Все едно аз да си кръстя фирмата "Маранело" и тя да стане италианска. Ми няма да стане.Иначе напълно разбрах смисъла на това, което искаш да кажеш още с първия си пост. По-нагоре съм споменал нещо за италианските дизайнери.Напълни естествено е, дори неосъзнато да избереш по-красивия и функционален италиански уред. При мен нещата не седят точно така с уредите - така като ги гледам, с изключение на 2-те перални, май нямаме много италианско. И колите, разбира се. Основно японски и корейски марки са из къщи, като 90% от тях са "made in China".

Коментар

Yavor написа:
              Сектанти!С риск да ме пребиете с камъни пък да викажа, че е много вероятно да мина на немска кола.... Е само едната де... Втората винаги ще е италианка. Ама това ше стане само ако не си намеря читава 156 за парите които имам.
              Вече съм събрал една купчинка по-ръбести и по-едрички камъни П.П. Аз загледах едно Mitsubishi за жената, която пък на свой ред каза, че ако й го купя, ще изкара книжка. Ха сега де!

Коментар

Колеги преди няколко години бях в гр. Монфалконе близо до Триест, там има завод на Конеглиано , само от познати хървати разбрах ,че произвежда техника , но точно каква незнам . От тях разбрах, че предимно работят комшийте македонци и без тяхна помощ неможеш да започниш работа там. Така че има такава италианска марка,друг е въпроса в БГ от къде идват.
                FIAT UNO 1.1 -50к.с АГУ-LOVATO
                FIAT TIPO 1.4 -78к.с АГУ-LOVATO
                FIAT MAREA WEEKEND 1.6 16V-103к.с АГУ-LOVATO
                HONDA CR-V -147 к.с. ГИ- SIMGAS

Коментар

Ей, италианци! Аз пък съм тифозо на Милан и на скуадра адзура. Те поне не са от Китай.

Коментар

...

А бе то вече човек не знае какво купува. Телевизора ми е Филипс, произведен в Унгария, мобилния - Нокия, произведен в Германия... Печки Зануси правят в Румъния и Беларус, микровълновите печки Електролукс са от Китай, принтера ми Канон е от Виетнам... Само климатика ми е оригинален: Мидеа от Китай
                    Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
                    Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

ntodorov написа:
                      ПС: Това ми е болната тема, държа на съня си и вече не купувам първото срещнато. Преди да се изсипя с маса пари си отварях очите. Щерка ми вече ползва истински матрак на тази фирма.
                      Глезльо В казармата щот на матрак с 15 годишна гаранция си спал (майтапя се ей, да не земеш сега да подпалиш).Аз самият спя на дървен антикварен диван - това, което ме дели от дъската е една отвратителна плюшена дамаска и чаршафите. Мразя меки легла (от казармата насам). Преди да се оженя спях на нещо като хамак от метална мрежа + тънко шалте... Опънато на квадратна рамка и няколко пружинки, но този дървен диван е незаменим П.П. По темата - освен колата - нищо друго италианско нямам - просто не се вманиачавам на преходна техника (Индезит Италия - от 1996 вярно ми служи като пералня).
                      Steliyan's Life!
                      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

naco68 написа:
                        Колеги преди няколко години бях в гр. Монфалконе близо до Триест, там има завод на Конеглиано , само от познати хървати разбрах ,че произвежда техника , но точно каква незнам . От тях разбрах, че предимно работят комшийте македонци и без тяхна помощ неможеш да започниш работа там. Така че има такава италианска марка,друг е въпроса в БГ от къде идват.
                        Няма такава италианска марка човече.Марката е на Георги Кръстев - Джеки, той си я е регистрирал, разчитайки и яздейки снобските предпочитания на определен сегмент клиенти.’Щото има някои се чувстват малко "по-така", ако името на уреда е по завързано, италианско звучащо.Марката е италианска, колкото Osaka са японски климатици.Бургазлии ще ти обяснят.
                        ///// написа:
                        Ей, италианци! Аз пък съм тифозо на Милан и на скуадра адзура. Те поне не са от Китай.
                        Чакаме ви вас росонерите на stadio "Olimpico". Входа е срещу моста Milvio.Ще плачеш пак "Бубу" ... Yellow_Flash_Colorz_PDT_07Ей това се случва, като играе милански клуб [в случая Интер] срещу Roma.Ще ти пратя снимката в размер за wallpaper, ако искаш. Да си я имаш.
                        Прикачени файлове
                        .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                        www.cyxap.com

Коментар

jenshen73 написа:
                          ntodorov написа:
                          ПС: Това ми е болната тема, държа на съня си и вече не купувам първото срещнато. Преди да се изсипя с маса пари си отварях очите. Щерка ми вече ползва истински матрак на тази фирма.
                          Глезльо В казармата щот на матрак с 15 годишна гаранция си спал (майтапя се ей, да не земеш сега да подпалиш).Аз самият спя на дървен антикварен диван - това, което ме дели от дъската е една отвратителна плюшена дамаска и чаршафите. Мразя меки легла (от казармата насам). Преди да се оженя спях на нещо като хамак от метална мрежа + тънко шалте... Опънато на квадратна рамка и няколко пружинки, но този дървен диван е незаменим П.П. По темата - освен колата - нищо друго италианско нямам - просто не се вманиачавам на преходна техника (Индезит Италия - от 1996 вярно ми служи като пералня).
                          "jenshen73" . Първата си година служих във ВВМУ Н. Вапцаров - Варна - спах добре, втората и третата си година спах в противолодъчен кораб 41 във ВМБ - Атия - пак спах добре :D . Сега 20 го дини по-късно не спа добре...От годините ще да е. И на жена ми съм казал: "Ако си купя хубаво ложе ще онождам*, като преди. :D * за по-младите - любене, боцкане, е_ _ _ е...
                          A17DTС/S

Коментар

Така като се замисля доста италиански неща има у нас Ма тя балдъзата италианка

Коментар

И аз си купих съвсем скоро сокоизтисквачка Delonghi, много е добра, страшен сок от ябълки и моркови прави.

Коментар

Малоун, ако ще и на пет възела да е завързана тази марка не бих си я купил без аргументи. Ако ще и от далечен Китай да е - пак бих си я купил - препоръчвам я и на вас. Този аспиратор ми служи вярно и безшумно. Що се касае за Конелиано - не звучи само италиански. Има такъв град в Тоскана.Ама да го заебем този аспиратор - в крайна сметка съм доволен, че има Джеки, който да го прави някак си. Дай боже всеки БГ майстор да дела таквиз уреди.
                                A17DTС/S

Коментар

Working...
                                X