Сектанти!С риск да ме пребиете с камъни пък да викажа, че е много вероятно да мина на немска кола.... Е само едната де... Втората винаги ще е италианка. Ама това ше стане само ако не си намеря читава 156 за парите които имам.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мade in Italy ме е обсебило, а вас ?
Collapse
X
-
Ichkin написа:ntodorov написа:ПС: Когато си купувах матраци Магнифлекс знаех, че Китайските им аналози са в Метро и Практикер. Поръчах ги от дистрибутора им за Бургас, питах и официалното им представителство за БГ. Хората ми казаха от къде да ги закупя.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
До вчера си мислех, че техниката ми е Италианска, от днес вече съм убеден, че е китайска . Мразя я вече :D . Вие ме отрезвихте и ме приземихте със страшна сила на земята. Друг път, когато купувам ще питам. Парите ще са от мен - акъла от вас. :D ПС: Колеги без да се обиждате, но идеята ми в това писание беше не да коментираме качеството на моите уреди ( в което е достатъчно аз да съм убеден). Дали са китайски, дали албански - зад тях стои италианската марка. Когато съм ги купувал хич не съм мислил, какво производство са. Дори оня ден си дадох сметка, че съм се доверил само на марки ( ако щете само търговски ) от ботуша. Някой разбраха темата ми, като мания към всичко италианско. Не. Просто тези уреди са ми харесвали, харесват и ще ми харесват. Така съм преценил - така съм решил за себе си. Беше ми по-скоро интересно как седят нещата при вас. Презумпирал съм единствено и само това.A17DTС/S
Коментар
-
@ntodorov... изобщо не съм имал намерение да те "отрезвявам" исках само да ти кажа, че за разлика от останалите ти неща, марката на аспиратора ти не е италианска. Все едно аз да си кръстя фирмата "Маранело" и тя да стане италианска. Ми няма да стане.Иначе напълно разбрах смисъла на това, което искаш да кажеш още с първия си пост. По-нагоре съм споменал нещо за италианските дизайнери.Напълни естествено е, дори неосъзнато да избереш по-красивия и функционален италиански уред. При мен нещата не седят точно така с уредите - така като ги гледам, с изключение на 2-те перални, май нямаме много италианско. И колите, разбира се. Основно японски и корейски марки са из къщи, като 90% от тях са "made in China".
Коментар
-
Yavor написа:Сектанти!С риск да ме пребиете с камъни пък да викажа, че е много вероятно да мина на немска кола.... Е само едната де... Втората винаги ще е италианка. Ама това ше стане само ако не си намеря читава 156 за парите които имам.
Коментар
-
Колеги преди няколко години бях в гр. Монфалконе близо до Триест, там има завод на Конеглиано , само от познати хървати разбрах ,че произвежда техника , но точно каква незнам . От тях разбрах, че предимно работят комшийте македонци и без тяхна помощ неможеш да започниш работа там. Така че има такава италианска марка,друг е въпроса в БГ от къде идват.FIAT UNO 1.1 -50к.с АГУ-LOVATO
FIAT TIPO 1.4 -78к.с АГУ-LOVATO
FIAT MAREA WEEKEND 1.6 16V-103к.с АГУ-LOVATO
HONDA CR-V -147 к.с. ГИ- SIMGAS
Коментар
-
...
А бе то вече човек не знае какво купува. Телевизора ми е Филипс, произведен в Унгария, мобилния - Нокия, произведен в Германия... Печки Зануси правят в Румъния и Беларус, микровълновите печки Електролукс са от Китай, принтера ми Канон е от Виетнам... Само климатика ми е оригинален: Мидеа от КитайFiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар
-
ntodorov написа:ПС: Това ми е болната тема, държа на съня си и вече не купувам първото срещнато. Преди да се изсипя с маса пари си отварях очите. Щерка ми вече ползва истински матрак на тази фирма.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
naco68 написа:Колеги преди няколко години бях в гр. Монфалконе близо до Триест, там има завод на Конеглиано , само от познати хървати разбрах ,че произвежда техника , но точно каква незнам . От тях разбрах, че предимно работят комшийте македонци и без тяхна помощ неможеш да започниш работа там. Така че има такава италианска марка,друг е въпроса в БГ от къде идват.///// написа:Ей, италианци! Аз пък съм тифозо на Милан и на скуадра адзура. Те поне не са от Китай..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
jenshen73 написа:ntodorov написа:ПС: Това ми е болната тема, държа на съня си и вече не купувам първото срещнато. Преди да се изсипя с маса пари си отварях очите. Щерка ми вече ползва истински матрак на тази фирма.A17DTС/S
Коментар
-
Малоун, ако ще и на пет възела да е завързана тази марка не бих си я купил без аргументи. Ако ще и от далечен Китай да е - пак бих си я купил - препоръчвам я и на вас. Този аспиратор ми служи вярно и безшумно. Що се касае за Конелиано - не звучи само италиански. Има такъв град в Тоскана.Ама да го заебем този аспиратор - в крайна сметка съм доволен, че има Джеки, който да го прави някак си. Дай боже всеки БГ майстор да дела таквиз уреди.A17DTС/S
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар