Оня ден се замислих: В ежедневието съм обграден от много техника и предмети. Общото на повечето от тях е, че са произведени на Апенини-те...Та аз нямам техника ( с изключение на готварските ми уреди Горение ), които да не са с произход - Италия. От всичките съм доволен и впрочем са най-добрите ми покупки включая и ФИАТ -ите преди настоящите УНО и Брава. Та в момента съм обвързан и дай-боже за още много време с:1. Матраци - Магнифлекс 2 бр. 2. Хладилник - Силтал у дома.3. Хладилник - Зануси на вилата4. Фризер Силтал - на вилата - 12 годишен4. Пералня - Зероват 15 годишна на вилата5. Пералня - Аристон у дома6. Кафе машина Делонги7. Куп дребни ел. домакински уреди с италиански произход8. Лек автомобил Уно - притежавам го от 12 години.9. Лек автомобил ФИАТ Брава - притежавам го от 2 годиниПС: Явно съм се доверил изцяло на италианското и нямам причина да не съм пристрастен към "жабарското" :D , колкото и някои да отричат италианската дизайнерска и инженерна мисъл.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мade in Italy ме е обсебило, а вас ?
Collapse
X
-
ntodorov написа:Опс- добавям аспиратор Конелиано, чието двигателче не спира да си работи безшумно вече 5 -та година Нон стоп. Жена ми пафка цигари под него.
Коментар
-
Най-вероятно сме фенове на Китайците бих казал аз.Няма лошо да е от там но качеството да е по добро,защото за по белите страни жълтите правят качествена стока.Аз си взех маратонки Адидас от тук Made in Cina ами кожата на втората година започна да се цепи,жена ми и тя има пак там произведени но докарани от САЩ вече трета година не са мръднали.
Коментар
-
Дидо, тук не съм съгласен с теб. Конелиано е БГ фирма със седалище в София. Тази фирма има търговска база и е основен дистрибутор на уредите Конелиано за БГ. Производствена база нямат тук. А иначе си прав: Има Конелиано и Конелиано. Истинската марка е Италианска. Дистрибутор на тях е фирма ТОБО в Бургас. И като цена и като изпълнение нямат аналог с другите. Казвам го, защото държа на тези неща. Дизайна, изпълнението и работата на Конелиано, което имам у дома не може да се сравнява с купените от Китай марки ( знам, че има такива ). Нарди и Фабер ми бяха дилемите - взех Конелиано - огромен, мощен и нереално тих - не съжалявам. Платих повече от обичайните за БГ Конелиано за, които се говори, че са нещо между Елите и Нео.ПС: Когато си купувах матраци Магнифлекс знаех, че Китайските им аналози са в Метро и Практикер. Поръчах ги от дистрибутора им за Бургас, питах и официалното им представителство за БГ. Хората ми казаха от къде да ги закупя. Конелиано навремето го регистрирах в някакъв сайт. получих гаранция 6 години. В Ритони ( Бургас ) гаранцията им беше 18 месеца и се продаваха модели, които не ги бях виждал в каталога на ТОБО.
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
nai7 написа:Най-вероятно сме фенове на Китайците бих казал аз.Няма лошо да е от там но качеството да е по добро,защото за по белите страни жълтите правят качествена стока.Аз си взех маратонки Адидас от тук Made in Cina ами кожата на втората година започна да се цепи,жена ми и тя има пак там произведени но докарани от САЩ вече трета година не са мръднали.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:nai7 написа:Най-вероятно сме фенове на Китайците бих казал аз.Няма лошо да е от там но качеството да е по добро,защото за по белите страни жълтите правят качествена стока.Аз си взех маратонки Адидас от тук Made in Cina ами кожата на втората година започна да се цепи,жена ми и тя има пак там произведени но докарани от САЩ вече трета година не са мръднали.
Коментар
-
ntodorov написа:Истинската марка е Италианска.
Коментар
-
ntodorov написа:ПС: Когато си купувах матраци Магнифлекс знаех, че Китайските им аналози са в Метро и Практикер. Поръчах ги от дистрибутора им за Бургас, питах и официалното им представителство за БГ. Хората ми казаха от къде да ги закупя.Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар