Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Привет и от мен

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да де, ма друго си е да й вземеш нещо, което тя си е харесала, да си сигурен, че ще одобри купеното. Най-малкото, ще бъде шокирана, че си запомнил.От друга страна, почти всяка жена през половин час си харесва по нещо, я обувки, я чанта, я някой парцал, тъй че, ако трябва да помниш всичко... Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 жална ти майка!
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

Хм, тръгнали сте към коша в тая тема като гледам...Много спам, много нещо...Добре дошъл колега, надяваме се да ти бъдем полезни, както и ти на нас с каквотоможеш ако се наложи - затова е този форум.Иначе си прав че сме доста сплотени и има доста приятелства възникнали тук.Освен това държа да отбележа че сме НАЙ-ГОЛЕМИЯ форум на отделна марка, ама не защото много се троши а защото е приятно тук.Поздрави и спазвай правилата !
      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

ама не защото много се троши а защото е приятно тук.
        Защото както някой беше казал в този форум( и е напълно прав) Фиат се кара с любов сърце душа и тн и тн
        Ползвайте мигачи!

"I believe in a long, prolonged, derangement of the senses in order to obtain the unknown."
        Jim Morrison

Коментар

nedelcho написа:
          Абе като стана дума - сега видях (гр. Добрич) един Фиат Брава с лепенка на форума отгоре с РВ регистрация. Номера не го запомних Yellow_Flash_Colorz_PDT_27 Който е да си признае, че се очертава да направя вървата си форумна среща по-скоро отколкото очаквах Бабаит - агитка, акитка... Мани. Във вълнението си днеска пиша като първолак (да не се бърка с върколак!). Другия път ще препрочета мнението преди да го пусна Humppa - Карам Браво/а 1.6 ... в мечтите си още В първия удобен момент скачам във вашия фронт Та - благодаря за хубавото посрещане Започвам флуда тия дни
          Най-накрая ! От кога чакам да се появи някакъв по-така спамер като мене. Добре дошъл.
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Яворе - прав си.Стига със спама и нека задам първия си въпрос - тази Брава километража й е по-различен от станалите. Това спрямо определена модификация ли е, спрямо годината на производство ли е или?
            Измекяра кара Сузики Балено 1.3и

Коментар

Старичката Brava е това.
              .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
              www.cyxap.com

Коментар

Аз съм с браво 1997 Година и съм с кръглите.... Но един "разбирач" ми беше казал че не е оригиналния и по принцип 1997 година са с такъв като на снимката( Предполагам че това са глупости и че ме е метнал по върбите но все пак... някой по който знае да си каже аз сам си спамя...
                Ползвайте мигачи!

"I believe in a long, prolonged, derangement of the senses in order to obtain the unknown."
                Jim Morrison

Коментар

batabit написа:
                  Аз съм с браво 1997 Година и съм с кръглите.... Но един "разбирач" ми беше казал че не е оригиналния и по принцип 1997 година са с такъв като на снимката( Предполагам че това са глупости и че ме е метнал по върбите но все пак... някой по който знае да си каже аз сам си спамя...
                  Такъв километраж както горния от снимката,мисля че има само при първите бравота които са 95 година.След това са с кръглите до 99 и след това с дисплей.А при брава кръглите километражи почват от 99.
                  Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                  Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                  Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Добре дошъл!Аз също така започнах Бях твърдо решен да карам Фиат и се регистрирах във форума, но едва след няколко месеца седнах зад волана на Мими.
                    Alfa 159 SW 2.4 Ti
                    Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                    "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Чесно казано този километраж ми харесва повече. За това питах Иначе Gamma - да събера малко парички и аз минавам във вашия фронт без да му мисля много.Сега ще мисля дали ще е бензин, дизел ли ще е, ако е бензин да има ли газ, дали точно 1.6 е модела за мене и още и още...Много имам да изчета, но и нямам нищо против това
                      Измекяра кара Сузики Балено 1.3и

Коментар

Само аз ли съм си купил кола без да прочета един ред за нея просто си я видях и си я взех... и колкото повече я карам толкова по малко забележки имам все повече ми харесва
                        Ползвайте мигачи!

Jim Morrison

Коментар

и аз си купих колата без да знам нищо за фиат но не съжалявам

Коментар

batabit написа:
                            Само аз ли съм си купил кола без да прочета един ред за нея просто си я видях и си я взех... и колкото повече я карам толкова по малко забележки имам все повече ми харесва
                            Не си само ти, и ние бяхме така, хареса ни и на двамата като визия, разногласия имахме единствено за цвета.
                            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                            Ванга

Коментар

За всички автокъщи които обиколих Очите ми останаха на 2 бравока една мареа седан и една алфа 156 (алфата още я мисля (никога няма да я забравя , това бордо този звук тези лампички))Преди да взема бравото го карах 300 метра на паркинг и така си и останах в него не слязох повече . Единственото нещо което съжалявам но не особено много е малкия двиагтел... Но и той си ми харесва... за 2 месеца 7000км - патрули се правят в всяка свободна минута
                              Ползвайте мигачи!

Jim Morrison

Коментар

batabit написа:
                                И аз не бях чел, но след оглед и сравнение с други, една безсънна нощ за размисъл, и сутринта на бегом /около 150 км :D /- да не ми я измъкне някой друг! От първото влизане я усетих като моя. Не се налагаше да правя компромис с нито една моя представа за търсената кола.

Коментар

Working...
                                X