Да де, ма друго си е да й вземеш нещо, което тя си е харесала, да си сигурен, че ще одобри купеното. Най-малкото, ще бъде шокирана, че си запомнил.От друга страна, почти всяка жена през половин час си харесва по нещо, я обувки, я чанта, я някой парцал, тъй че, ако трябва да помниш всичко... Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 жална ти майка!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Привет и от мен
Collapse
X
-
Хм, тръгнали сте към коша в тая тема като гледам...Много спам, много нещо...Добре дошъл колега, надяваме се да ти бъдем полезни, както и ти на нас с каквотоможеш ако се наложи - затова е този форум.Иначе си прав че сме доста сплотени и има доста приятелства възникнали тук.Освен това държа да отбележа че сме НАЙ-ГОЛЕМИЯ форум на отделна марка, ама не защото много се троши а защото е приятно тук.Поздрави и спазвай правилата !Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
nedelcho написа:Абе като стана дума - сега видях (гр. Добрич) един Фиат Брава с лепенка на форума отгоре с РВ регистрация. Номера не го запомних Yellow_Flash_Colorz_PDT_27 Който е да си признае, че се очертава да направя вървата си форумна среща по-скоро отколкото очаквах Бабаит - агитка, акитка... Мани. Във вълнението си днеска пиша като първолак (да не се бърка с върколак!). Другия път ще препрочета мнението преди да го пусна Humppa - Карам Браво/а 1.6 ... в мечтите си още В първия удобен момент скачам във вашия фронт Та - благодаря за хубавото посрещане Започвам флуда тия дниAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Яворе - прав си.Стига със спама и нека задам първия си въпрос - тази Брава километража й е по-различен от станалите. Това спрямо определена модификация ли е, спрямо годината на производство ли е или?Измекяра кара Сузики Балено 1.3и
Коментар
-
Старичката Brava е това..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Аз съм с браво 1997 Година и съм с кръглите.... Но един "разбирач" ми беше казал че не е оригиналния и по принцип 1997 година са с такъв като на снимката( Предполагам че това са глупости и че ме е метнал по върбите но все пак... някой по който знае да си каже аз сам си спамя...Ползвайте мигачи!
"I believe in a long, prolonged, derangement of the senses in order to obtain the unknown."
Jim Morrison
Коментар
-
batabit написа:Аз съм с браво 1997 Година и съм с кръглите.... Но един "разбирач" ми беше казал че не е оригиналния и по принцип 1997 година са с такъв като на снимката( Предполагам че това са глупости и че ме е метнал по върбите но все пак... някой по който знае да си каже аз сам си спамя...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Чесно казано този километраж ми харесва повече. За това питах Иначе Gamma - да събера малко парички и аз минавам във вашия фронт без да му мисля много.Сега ще мисля дали ще е бензин, дизел ли ще е, ако е бензин да има ли газ, дали точно 1.6 е модела за мене и още и още...Много имам да изчета, но и нямам нищо против товаИзмекяра кара Сузики Балено 1.3и
Коментар
-
Само аз ли съм си купил кола без да прочета един ред за нея просто си я видях и си я взех... и колкото повече я карам толкова по малко забележки имам все повече ми харесваПолзвайте мигачи!
"I believe in a long, prolonged, derangement of the senses in order to obtain the unknown."
Jim Morrison
Коментар
-
floks
-
batabit написа:Само аз ли съм си купил кола без да прочета един ред за нея просто си я видях и си я взех... и колкото повече я карам толкова по малко забележки имам все повече ми харесва"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
За всички автокъщи които обиколих Очите ми останаха на 2 бравока една мареа седан и една алфа 156 (алфата още я мисля (никога няма да я забравя , това бордо този звук тези лампички))Преди да взема бравото го карах 300 метра на паркинг и така си и останах в него не слязох повече . Единственото нещо което съжалявам но не особено много е малкия двиагтел... Но и той си ми харесва... за 2 месеца 7000км - патрули се правят в всяка свободна минутаПолзвайте мигачи!
Jim Morrison
Коментар
-
batabit написа:Само аз ли съм си купил кола без да прочета един ред за нея просто си я видях и си я взех... и колкото повече я карам толкова по малко забележки имам все повече ми харесва
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар