Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Привет и от мен

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

dikanio написа:
    А бе само Goodfellas сме се събрали тука :D Поздрави на новобранеца във форума за избора на модел, и един съвет - взимай 1.6 16V (с думи - иноишес шиснайси ве) и нема кой да те бие ни на равно, ни вертикално (малко вътрешно-форумен хумор, разгледай раздела за меренето на конете и ще ти стане ясно)
    ...па можеш да се разходиш и из раздел Дизели и да си вземеш нещо пушечно с турбинка ( пак вертикално излитащо ) и ревящо, като мечка :D ...Има и ЖТД мАтори, има и такава "секта" :D ... Впрочем добре дошъл във форума. Желая ти хубави мигове и добро настроение сред нас.
    A17DTС/S
    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

nai7 написа:
      Irka_fihi написа:
      Хубави момчета?Къде??? Аз съм обвързана, ама то не пречи да ги видя...има ли каталог нещо? Добре дошъл, колега! Дано ти е приятно тук и умната с модераторите (и някои потребители). ...и само за протокола - пише се "четОх, четОх". Айде наздраве!
      Аааа колежке не така,че какво ни е на нас,нима не сме хубави?
      Чи къ да не сте убави, бре! Нал затуй по цял ден са мотам из тоя форум! Колкото до аватарЯ, напомня ми на "прав ток - променлив ток", ама туй си е лично моя интерпретация. :D
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

Абе като стана дума - сега видях (гр. Добрич) един Фиат Брава с лепенка на форума отгоре с РВ регистрация. Номера не го запомних Yellow_Flash_Colorz_PDT_27 Който е да си признае, че се очертава да направя вървата си форумна среща по-скоро отколкото очаквах Бабаит - агитка, акитка... Мани. Във вълнението си днеска пиша като първолак (да не се бърка с върколак!). Другия път ще препрочета мнението преди да го пусна Humppa - Карам Браво/а 1.6 ... в мечтите си още В първия удобен момент скачам във вашия фронт Та - благодаря за хубавото посрещане Започвам флуда тия дни
        Измекяра кара Сузики Балено 1.3и

Коментар

nedelcho написа:
          Бабаит - агитка, акитка... Мани. Във вълнението си днеска пиша като първолак (да не се бърка с върколак!). Другия път ще препрочета мнението преди да го пусна
          Здравей, колега, и добре дошъл! :D Ама ти верно днес си недоскиф . Още това мнение трябваше да прочетеш преди да го пуснеш :D . batabit на бабаит ли ти прилича? - я какъв е весел на аватара. Форумът ще ти е полезен във всяко отношение - да получиш съвет, да видиш решени проблеми, да купиш или предложиш нещо изгодно и не на последно място - да си "подрънкаш" на воля /до волята на модераторите/.

Коментар

=Rudi= написа:
            nedelcho написа:
            Бабаит - агитка, акитка... Мани. Във вълнението си днеска пиша като първолак (да не се бърка с върколак!). Другия път ще препрочета мнението преди да го пусна
            Здравей, колега, и добре дошъл! :D Ама ти верно днес си недоскиф . Още това мнение трябваше да прочетеш преди да го пуснеш :D . batabit на бабаит ли ти прилича? - я какъв е весел на аватара. Форумът ще ти е полезен във всяко отношение - да получиш съвет, да видиш решени проблеми, да купиш или предложиш нещо изгодно и не на последно място - да си "подрънкаш" на воля /до волята на модераторите/.
            Малее. Batabit - сори, че ти поизмених малко ника Руди - благодаря за забележката.Аз форума го чета от извесно време, но сега се наканих да се регна.Тоя път си прочетох поста преди да натисна "Прати"

Коментар

Чел си, чел си, ма нищо не си чел! Yellow_Flash_Colorz_PDT_31 Пак обръщаш думите. :D Тва Неделчо собственото ти име ли е или нещо друго?
              Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                Чел си, чел си, ма нищо не си чел! Yellow_Flash_Colorz_PDT_31 Пак обръщаш думите. :D Тва Неделчо собственото ти име ли е или нещо друго?
                Моето си е. На теб на какво ти прозвуча?Паспортно съм Неделчо, галеното - Недко. Понеже имаше такъв юзър вече се регнах с цялото именце

Коментар

Просто питам, аз съм си такава, любопитка. И сигурно си роден в неделя или на някой дЕдо си кръстен?
                  Ванга

Коментар

На дЕдо съм кръстен. Много си люпопитна

Коментар

nedelcho написа:
                      На дЕдо съм кръстен. Много си люпопитна
                      Още нищо не си видял. :P Почти след всеки мой пост във форума получавам известие по скайп да си корегирам грешките.Шегичка!Добре дошъл и от мен.
                      Manowar - Татко
                      Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                      Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                      Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                      Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Ей го, на, и мъж ми се обади! Неделчооо, кака, аз си казах, че съм любопитна, де. Руснаците имат една поговорка - "Любопитството не е порок, а голямо свинство!" Поне можеш да бъдеш сигурен, че квото си казал (написал), ще го запомня, а не примерно да кажеш на някого 5 пъти, че си 80’ набор и оня на другия ден да те пита: "Ма ти кой набор беше?" Мен такива неща много ме дразнят, излиза, че човекът срещу мен изобщо не ме слуша!! И те така. Много се отплеснах.
                        Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                          Ей го, на, и мъж ми се обади! Неделчооо, кака, аз си казах, че съм любопитна, де. Руснаците имат една поговорка - "Любопитството не е порок, а голямо свинство!" Поне можеш да бъдеш сигурен, че квото си казал (написал), ще го запомня, а не примерно да кажеш на някого 5 пъти, че си 80’ набор и оня на другия ден да те пита: "Ма ти кой набор беше?" Мен такива неща много ме дразнят, излиза, че човекът срещу мен изобщо не ме слуша!! И те така. Много се отплеснах.
                          То не е до слушането, а до приоритеризацията (бааа - обърках я, нали?) на данните, които получаваш.Слушам приятелката примерно, че си е харесала чанта от едиси къде и била едиси каква, но не ми е цел да го запомня. Първо - защото имам доста по-важни неща да помня и второ - няма да ми се наложи (ДАЙ БОЖЕ!) да си търся дамска чанта.Така, че това, че не те слуша не е точно така. Поне според мене де Fihi - значи да не си давам скайпа на никого от форума, а?

Коментар

batabit на бабаит ли ти прилича? - я какъв е весел на аватара. не на последно място - да си "подрънкаш" на воля /до волята на модераторите/.
                            Ама и аз не видях че бях преименуван :D Аватара е да се разсмиват модераторите вместо да ме наказват защото аз правя само това което ти си писал "не на последно място" :D :D
                            Ползвайте мигачи!

"I believe in a long, prolonged, derangement of the senses in order to obtain the unknown."
                            Jim Morrison

Коментар

Нема бе, давай го спокойно! А колкото до чантата - не е лошо да даваш ухо на такива неща, като запомниш къде и каква я е харесала, може да я купиш и да й направиш изненада!Гаранция, че ще бъдеш възнаграден по някакъв начин...
                              Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                                Нема бе, давай го спокойно! А колкото до чантата - не е лошо да даваш ухо на такива неща, като запомниш къде и каква я е харесала, може да я купиш и да й направиш изненада!Гаранция, че ще бъдеш възнаграден по някакъв начин...
                                Ахахаха. Стига бе, жена Аз изненадите ги правя и без да се налага да помня от къде си взима обувки, чанти, ангренажни ремъци, съединители, якета, шапки и тъ.нъ. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Коментар

Working...
                                X