Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Привет и от мен

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Привет и от мен

Четах, четах и не се дръждах - регнах се и във вашия форум.Това, което ми прави впечатление е следното (моля никой да не се засяга - не пиша всичко това с такава цел!):Плюсове:Доста сплотен колектив сте. Помагате си взаимно и не ви е страх да предадете знанията и опита си на всички останали. Това е много ценно. Доколкото вижда си помагате и извън форума, което е много хубаво. Сигурно са заформени и добри приятелства от този форум.Технически погледнато - форума е добре структуриран, поддържан и под чест/постоянен модераторски контрол. Сайта в основния домейн също е много приятен, хубаво пипната Joomla с ads_manager. Имам няколко забележки, които ще опиша по-долу.А да - и кирилицата тук е единственото средство за писане. Може да ви се стори странно как в България може да има хора, които пишат на език, който няма нищо общо писменно с майчиния им, но ... има. И писането на латиница е мноого грозно и неуважително към останалите четящи.Минуси:Видях няколко юзъра, които пишат... малко... неграмотно. Други забележки нямам за сега Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 За мен:Информатик към. WEB дизайнер, програмист, внедрявам видео наблюдение и системи за контрол на достъпа, имам фирма. Млад, неженен, неосъждан, с всички точки в талона Нямам си НИКАКВА идея от работата на автомобила - кое как работи - принципи, методи, варианти. Иначе шофирам от 5 години в общи линии. От тогава имам и книжка де Забележки към Webmaster-а:Това, което ми направи впечатление е redirect-а от домейн без www отпред. Защо не го направите и от двете места да се зарежда основния сайт? Технически ли е проблема или имате нещо друго на ум?При смяна на версията на Joomla от 1.5.14 към 1.5.15 сте пропуснали малката езикова поправка без която остават непреведени няколко бутона. Най-хубав е примера с общия брой страници, примерно в този линк и конкретно тази променлива - JPAGE_CURRENT_OF_TOTALДруга препоръка от мен е да се сложи един CAPTCHA модул в контактите на основния сайт, че сигурно ви заливат тонове спам и може би от сайта се изпраща също спам към потребители.Последното е въпрос - защо сте забранили индексиането на картинки от Гугъл? Имам още 1-2 неща, които не са за казване в тази тема от съображения за сигурност.Надявам се да няма засегнати и разсърдени от поста ми и да няма желаещи да ме пребият с камъни преди да съм написал втория си пост
    Измекяра кара Сузики Балено 1.3и

Ха добре дошъл,тука е много интересно и наистина си прав че има много хубави момчета тук.Аз например имам няколко добри приятели от този форум които са ми помагали.

Коментар

nai7 написа:
      Ха добре дошъл,тука е много интересно и наистина си прав че има много хубави момчета тук.Аз например имам няколко добри приятели от този форум които са ми помагали.
      А добре заварил.Имаш ... интересен аватар м/у другото

Коментар

Хубави момчета?Къде??? Аз съм обвързана, ама то не пречи да ги видя...има ли каталог нещо? Добре дошъл, колега! Дано ти е приятно тук и умната с модераторите (и някои потребители). ...и само за протокола - пише се "четОх, четОх". Айде наздраве!
        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
        Ванга

Коментар

Добре дошъл колега.Като стана въпрос за хубави момчета не можах да се сдържа Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 Надявам се да откриеш доста полезни съвети за бъдещият ти автомобил с марка ФИАТ.Относно пропуските които си открил,може да се свържеш с някой от администраторите.Те са хубави момчета и предполагам ще обмените опит и идеи за бъдещето развитие на форума.
          FIAT FORUM BULGARIA
          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

nedelcho написа:
            nai7 написа:
            А добре заварил.Имаш ... интересен аватар м/у другото
            Аааа аватара е опасен На какво ти напомня аватара?

Коментар

Здравей и добре дошъл! Благодаря за хубавите думи, пожелавам ти приятно и ползотворно прекарване във форума. Благодаря и за препоръките. Ако позволиш и от мен една: прочети правилата, разходи се из форума (за да се ориентираш) и пиши в подходящите теми и раздели.В случая със забележките към сайта: в раздел За сайта.
              ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Irka_fihi написа:
                Хубави момчета?Къде??? Аз съм обвързана, ама то не пречи да ги видя...има ли каталог нещо? Добре дошъл, колега! Дано ти е приятно тук и умната с модераторите (и някои потребители). ...и само за протокола - пише се "четОх, четОх". Айде наздраве!
                А - къде съм казал хубави момчета? Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Да не ме объркате с ония другите, ей! Благодаря за поправката на тъпата ми грешка , колежке Yellow_Flash_Colorz_PDT_01
                krasio_79bs написа:
                Добре дошъл колега.Като стана въпрос за хубави момчета не можах да се сдържа Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 Надявам се да откриеш доста полезни съвети за бъдещият ти автомобил с марка ФИАТ.Относно пропуските които си открил,може да се свържеш с някой от администраторите.Те са хубави момчета и предполагам ще обмените опит и идеи за бъдещето развитие на форума.
                Добре заварил. Хубави момчета не ме интересуват. Амахубави момичета... виж - това е друга бира С админите ще се свържа по-натам, че нямам много време да писане из форумите точно сега.И така...Има ли акитка от североизточната част на България? С повече от един член?

Коментар

Irka_fihi написа:
                  Аааа колежке не така,че какво ни е на нас,нима не сме хубави?

Коментар

Има ли аГитка от североизточната част на България? С повече от един член?
                    Има странстващи има и от централна северна българия
                    Ползвайте мигачи!

"I believe in a long, prolonged, derangement of the senses in order to obtain the unknown."
                    Jim Morrison

Коментар

Добре дошъл и от мен!Има агитка и от североцентрална България... А каква ФИАТ-ка караш?

Коментар

абе май още не кара :P поне като гледам подписа , ама се е ориентирал към правилния модел
                        Ползвайте мигачи!

"I believe in a long, prolonged, derangement of the senses in order to obtain the unknown."
                        Jim Morrison

Коментар

Добре дошъл и от мен колега. Колеги има и от северна България, но някой са без коли .

Коментар

А бе само Goodfellas сме се събрали тука :D Поздрави на новобранеца във форума за избора на модел, и един съвет - взимай 1.6 16V (с думи - иноишес шиснайси ве) и нема кой да те бие ни на равно, ни вертикално (малко вътрешно-форумен хумор, разгледай раздела за меренето на конете и ще ти стане ясно)
                            Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
                              и един съвет - взимай 1.6 16V (с думи - иноишес шиснайси ве) и нема кой да те бие ни на равно, ни вертикално
                              С ДЖАНТИ ТРЯБВА ДА Е ! Служебни!
                              Ползвайте мигачи!

Jim Morrison

Коментар

Working...
                              X