Четах, четах и не се дръждах - регнах се и във вашия форум.Това, което ми прави впечатление е следното (моля никой да не се засяга - не пиша всичко това с такава цел!):Плюсове:Доста сплотен колектив сте. Помагате си взаимно и не ви е страх да предадете знанията и опита си на всички останали. Това е много ценно. Доколкото вижда си помагате и извън форума, което е много хубаво. Сигурно са заформени и добри приятелства от този форум.Технически погледнато - форума е добре структуриран, поддържан и под чест/постоянен модераторски контрол. Сайта в основния домейн също е много приятен, хубаво пипната Joomla с ads_manager. Имам няколко забележки, които ще опиша по-долу.А да - и кирилицата тук е единственото средство за писане. Може да ви се стори странно как в България може да има хора, които пишат на език, който няма нищо общо писменно с майчиния им, но ... има. И писането на латиница е мноого грозно и неуважително към останалите четящи.Минуси:Видях няколко юзъра, които пишат... малко... неграмотно. Други забележки нямам за сега Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 За мен:Информатик към. WEB дизайнер, програмист, внедрявам видео наблюдение и системи за контрол на достъпа, имам фирма. Млад, неженен, неосъждан, с всички точки в талона Нямам си НИКАКВА идея от работата на автомобила - кое как работи - принципи, методи, варианти. Иначе шофирам от 5 години в общи линии. От тогава имам и книжка де Забележки към Webmaster-а:Това, което ми направи впечатление е redirect-а от домейн без www отпред. Защо не го направите и от двете места да се зарежда основния сайт? Технически ли е проблема или имате нещо друго на ум?При смяна на версията на Joomla от 1.5.14 към 1.5.15 сте пропуснали малката езикова поправка без която остават непреведени няколко бутона. Най-хубав е примера с общия брой страници, примерно в този линк и конкретно тази променлива - JPAGE_CURRENT_OF_TOTALДруга препоръка от мен е да се сложи един CAPTCHA модул в контактите на основния сайт, че сигурно ви заливат тонове спам и може би от сайта се изпраща също спам към потребители.Последното е въпрос - защо сте забранили индексиането на картинки от Гугъл? Имам още 1-2 неща, които не са за казване в тази тема от съображения за сигурност.Надявам се да няма засегнати и разсърдени от поста ми и да няма желаещи да ме пребият с камъни преди да съм написал втория си пост
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Привет и от мен
Collapse
X
-
Хубави момчета?Къде??? Аз съм обвързана, ама то не пречи да ги видя...има ли каталог нещо? Добре дошъл, колега! Дано ти е приятно тук и умната с модераторите (и някои потребители). ...и само за протокола - пише се "четОх, четОх". Айде наздраве!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Добре дошъл колега.Като стана въпрос за хубави момчета не можах да се сдържа Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 Надявам се да откриеш доста полезни съвети за бъдещият ти автомобил с марка ФИАТ.Относно пропуските които си открил,може да се свържеш с някой от администраторите.Те са хубави момчета и предполагам ще обмените опит и идеи за бъдещето развитие на форума.
Коментар
-
nedelcho написа:nai7 написа:Ха добре дошъл,тука е много интересно и наистина си прав че има много хубави момчета тук.Аз например имам няколко добри приятели от този форум които са ми помагали.
Коментар
-
Здравей и добре дошъл! Благодаря за хубавите думи, пожелавам ти приятно и ползотворно прекарване във форума. Благодаря и за препоръките. Ако позволиш и от мен една: прочети правилата, разходи се из форума (за да се ориентираш) и пиши в подходящите теми и раздели.В случая със забележките към сайта: в раздел За сайта.ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Irka_fihi написа:Хубави момчета?Къде??? Аз съм обвързана, ама то не пречи да ги видя...има ли каталог нещо? Добре дошъл, колега! Дано ти е приятно тук и умната с модераторите (и някои потребители). ...и само за протокола - пише се "четОх, четОх". Айде наздраве!krasio_79bs написа:Добре дошъл колега.Като стана въпрос за хубави момчета не можах да се сдържа Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 Надявам се да откриеш доста полезни съвети за бъдещият ти автомобил с марка ФИАТ.Относно пропуските които си открил,може да се свържеш с някой от администраторите.Те са хубави момчета и предполагам ще обмените опит и идеи за бъдещето развитие на форума.Измекяра кара Сузики Балено 1.3и
Коментар
-
Irka_fihi написа:Хубави момчета?Къде??? Аз съм обвързана, ама то не пречи да ги видя...има ли каталог нещо? Добре дошъл, колега! Дано ти е приятно тук и умната с модераторите (и някои потребители). ...и само за протокола - пише се "четОх, четОх". Айде наздраве!
Коментар
-
Humppa
Коментар
-
А бе само Goodfellas сме се събрали тука :D Поздрави на новобранеца във форума за избора на модел, и един съвет - взимай 1.6 16V (с думи - иноишес шиснайси ве) и нема кой да те бие ни на равно, ни вертикално (малко вътрешно-форумен хумор, разгледай раздела за меренето на конете и ще ти стане ясно)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар