Миналата година КАСКОто за Полото на жена ми беше 280лв, тази година за по-малко от 300лв не открихме. Една брокерка в Плевен ни предложи някакво ново каско, като каза, че самата тя застраховала Пунтото си с него. Ето за какво става въпрос:Застраховка Каско ,,100
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнение за нов вид КАСКО
Collapse
X
-
Re: Мнение за нов вид КАСКО
karloson написа:...o2 000 леваo3 000 леваo4 000 леваОтговорността на Застрахователя е до размера на застрахователната сума, но не по-висока от действителната стойност на СПС, към датата на настъпване на застрахователното събитие.? Чувал съм, че някои ЗК работят точно по този начин.
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Като си правих ГО-то на мен също ми беше предложена тази оферта. Видя ми се супер, но до колкото си спомням покрива всичко, но не и кражба. А тук видях, че става дума и за кражба и се учудих. Другото, което ме притесни е поговорката, че "много хубаво не е на хубаво". Имам двама приятели застраховани там по каско. Особено единият е много смотан шофьор и често му се налага да го ползва и до сега са му изплащали... е вярно, малко по-ниска стойност, но нещо все пак. Според мен е по-добре от нищо, защото всичките са един дол дренки. За пример - мое приятелче си удари мерцедеса преди няколко месеца и за калник и фар му дадоха 580 лв от Булинс, но след това му надраха капака с ключ и му дадоха 73 лв... Така че, относителността е голяма...www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар