Mitko написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Айде довечера един хубав бой за Шалке
Collapse
X
-
... надеждата умира последна.., след като е уморила всички! - Е, как.., те тука ни размазаха.., па кво остава на техна територия?!? Да им пожелаяем успех все пак..! ... ма и да паднем и да бием.., пак ще се напием!Shit happens, sometimes...
Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
Marea 1.8 HLX - червена като аватара
Коментар
-
Е, отпаднахме но достойно! Колкото и да скачат някои хора, кокото и да се опитват да го омаловажат, представянето на ЛЕВСКИ в тазгодишното издание на купата на УЕФА е най-доброто представяне на Български отбор в турнирите от повече от четвърт век насам. На скептиците ще кажа че, ако се погледне статистиката след 10.11.1989г. досега, ЛЕВСКИ е допринесъл най-много като точков актив за вдигането на коефициента на България пряко, а и косвено с това, че благодарение на него в "Европа" играят повече отбори!За разлика от други отбори ЛЕВСКИ не лежи на старата си завехнала слава, а гради бъдещето си стъпка по стъпка. И не да ми разправят "ама дойде тоя и оня да играе с ЛЕВСКИ, ама видите ли чувал е само за цска". Точно това се променя лека полека.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:...представянето на ЛЕВСКИ в тазгодишното издание на купата на УЕФА е най-доброто представяне на Български отбор в турнирите от повече от четвърт век насам. ...ОМВ Мусагеница. И аз бях там, и аз заредих... И после "замръзнах" ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар