Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Някой колега да се занимава с GSM апарати

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Някой колега да се занимава с GSM апарати

Та става въпрос за консултация. Взех нов лентов кабел за Samsung E250. След като го смених телефона не работи. Въобще не може да се включи. Със стария кабел си работи както преди. Аз мисля че е възможно новия да е дефектирал и за най-голям късмет да е връзката с бутона за вкл. Другото което си мисля е дали е възможно да има разлика в лентовите кабели?!?! Няма логика но по-нови като производство такива телефони са с малко по-ралично меню ?!? Иначе по-вид на пътечките се различават....
    Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

PREDATORSt

Коментар

Според мен си объркал кабела. Гледай да виждаш и на двете връзки бялата черта на кабела която показва докъде е влезнал. Не го монтирай по пътя на логиката защото логиката подвежда Разгледай старият как е бил прегънат и ще си видиш грешката.

Коментар

То има само един начин на слагане няма как да се обърка и от двете страни. Това с прегъването е интересно ще пробвам
        Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

Колега проблема ти е там че самсунг е250 са със 2 различни ревизии платки.В случая най-вероятно твоя е Е250-д.Никъде не пише че е д ревизия разбира се само на комп.Сега отиди откъдето си купил кабела и искай такъв но за д ревизия.Ако имаш проблем пиши на лично
          Bravo 1.2 16v
          Lancia Dedra 1.8 16v
          Suzuki GSXR250R

Коментар

Колегата в горния пост е прав ,но понеже баща ми се занимава с това доста често се е случвало да има и дефектни кабели ... отварят го пред нас и кабела е прекъснат... ако имаш някъвки въпроси свържи се с мен в скайп: hibrydd защото най-вероятно модераторите ще ми набият поредния бан
            You can`t stop me so don`t try

Коментар

Working...
            X