Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

самоподстригване...?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хм, мойта система е същата - от дясно на ляво наред и после цялата глава 3-4 пъти набързо да обере изпуснатото.Врата като няма кой - не го оправям - оставям го така- минат на 1 номер.
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Malone написа:
      BTW, според теб Търговище така ли се казва или е Ески Джумая? Питам просто.Извинения към останалите участници в темата за офтопика.
      А да ве и аз като го чух тоз "МИЛ" наш сънародник как го каза мн.се подразних,направо отрезнях от двулярката която пих.Не сме такъв лош град ве ора просто има некой ора който се мъчат още да са актоални и се ицепват и прават несмислени обяснение или нз.как да го кажа.Има ни и по др.ТВ.Сеа по-празниците само коли с др.регистр. дефилират се пак те ше ви кажат.А инак колега Малоне стори ми се че преди време беше пускал тема в която бегло разбрах че ти било писнало тук от нещо и щел си да не влизаш ли ко не разбр.точно.Извини ме ма май тва нещо беше преди м/е би 2-3 месеца ако не е и повече и не съм задълбочавал повече в зачитането на точно тази тема понеже имах малко ядове с застрахователи, ударената ми голяма любов кромата,ядове с новата место работа,лоша трудова среда,разболяване на 3ти и на последния път се стигна до оарил с малко дихателно натравяне просто така е била сеа процедурата.И така, м/е да е немало нищо от сорта но така го разбрах.Сеа малко съм на друга страна спрямо любовта ми /крома/,ма ко да правиш нужда от багажен обем,разход,данък и прочие.И там колегите от настоящия форум ме разбраха че съм тр.в изразяването и ми перат едни предупрежд.ма ко да направа /объркани хапчете явно / не ми се иска да си сменам ник-мик а у щото ше съм си същия.И на мен ше ми е мн.интересно за врата, но за върха /аз му викам цефката щото там ми метнаха неколко шева от падане в басейн/ моа да ти кажа само повторения потретване с косачката налево-надесно и така, импровизираш ве човек.С опипване поглежд.в огледалата само така.

Коментар

...

Стига сте се дърляли,бре! На всеки се случва да го стегне шапката (в преносния смисъл, не по темата за подстригването )... Ясно е вече, че сме събрани тук всякакви типове, със всякакви социални, партийни, възрастови, полови и граматически приндлежности, така че нека да сме малко по-толерантни и да не обръщаме и най-обикновените теми в надвикване!Мен жената ме подстригва и винаги, ама винаги след това - примерно на следващия ден, има: Еййй тука съм изпуснала малко и ти стърчи... И търчи с ножицата да махне това дето стърчи
        Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
        Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

От три месеца се подстригвам сам и вече съм на печалба, избил съм парите от машинката и сега съм на +Ами със малко старание се заглажда отвсякъде и това е.Само врата е хубаво някой да го мине, че сам е трудно.

Коментар

fuoco написа:
            Само врата е хубаво някой да го мине, че сам е трудно.
            Е, в банята със самобръсначката пак става и врата. Досега дали от късмет, дали от деликатност, но никой нищо не ми е казвал за врата
            She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Постановката с огледалата няма как да направя като хората, за тази цел, нямам такова оборудване.Хубаво е да завися от колкото може по-малко хора, в случая - бръснарницата/фр.салон или както точно се води.А и без това тук винаги са заети, като вляза, тръгват да записват час, и накрая изгубих търпение.Освен това, за такава "прическа" с един номер (в случая втори) не си струва 8-те лева в никакъв случай, защото е най-лесното възможно.Иначе лятото може и да мина на споменатия горе принцип всичко 1 номер, така че и напълно сам да мога да се стрига.

Коментар

Камерка отзаде, мониторче отпреде и готово .

Коментар

През 2002г. за първи път се обръснах 0 номер.Причините бяха същите - косопад!Тогава наистина се минавах със самобръсначка, но ми отнемаше доста време и беше доста трудно..... разбрах по-късно В един прекрасен момент, през следващата година, реших да си купя машинка за подстригване - от тогава се подстригвам сам и дори се бръсна със същата машинка, с която се подстригвам Ползвам основното огледало в банята и едно малко огледало от туристически несесер, за задната част на главата.Подстригването и бръсненето ми отнемат общо близо 1 час, но се правя като в салона на Капанов Отначало ползвах машинка "Елит" за 14лв. и бях сравнително доволен, като изключим, че не хващаше много ниско космите, от което следваше по-често подстригване. След няколко месеца я изпуснах в тоалетната при едно почистване Отидох и си купих един безжичен "Филипс", като в поста на karloson, за 49лв.Ползвах "Филипса" около 5 години и малко преди нова година го замених с "Ровента" за 52лв.С "Филипса" не съм имал абсолютно никакви проблеми, освен, че към края на живота си започна да се запъва в по-гъста коса.... Лесно се почиства, не скубе, лек е, тих е, не вибрира дразнещо и силно. Недостатък на безжичния модел е, че работи едва 30мин. на батерии, а се зарежда 12 часа Около година, реди да го разкарам, го използвах директно включен в контакта!"Ровентата" е много по-хубава машинка за подстригване на главата до кожа. Има много по-остри ножчета, сякаш работи на по-високи обороти и съответо няма никакво запъване, ако ще и два метра коса да съм пуснал - започвам от челото и спирам на тила При "Ровентата" е кофти, ако се използва за бръснене на брада, защото ножчетата са много остри (което пък е хубаво за главата) и скубят директно кожата на бузите и по врата, но се свиква лесно Ако имаш други въпроси - питай.Прилагам снимки....
                  Прикачени файлове

Коментар

Благодаря отново на всички за мненията и съветите, наистина останах приятно изненадан.Така, мисля да споделя някои разсъждения, пък ако искате да кажете на прав път ли съм.Първо реших да не купувам за 10-15лв, съжалявам ама съм гевезе.Отворих на Техномаркет сайта и строих Филипс, Ремингтън и Ровента. Махнах всичко което е около и над 100лв. Махнах всичко което не работи ’И на батерия И на кабел’. Филипса не се мие под вода, тъй че отпадна. От Ровента си избрах товаhttp://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09032966От Ремингтън си избрах товаhttp://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09037611Чудя се това ’смазочно масло’ като пише ’не’ имат предвид че не се ползва или че няма в комплекта?Май повече клоня към Ремингтъна.

Коментар

Падаш си по-извънзения дизайн твоя воля.Ше ти вършат работа и 2те.Ма има едни Бг.машинки за постригване немат 20лв.и най-малкото 2 г.ше ти върши перфектна работа, полвината ше има гаранция.Ше ти кача и снимка да я видите.Просто съм мн.доволен за м/е би 7-8г.имам 2ве понежа първата я подарих сеа си карам с нова на 4-5г ма насекаде се минавам,пак трябва да и наточа ножа или да зема др.А 1та я дадах на сестрами мъжа и той се минава с нея глава малко гърди.От година 2ве минава и племеника.Така си е 3-5-8лв.да даваме на едно сядане за нема и 5мин.стригане,бавене,отиване-връщане нема смисъл дереш се у вас баня и си пушка.Успешна седмица.

Коментар

ls1 написа:
                        ....
                        Означава, че няма нужда от смазване.Аз лично не ти препоръчвам да си даваш парите за машинки, които работят на акумулаторни батерии, защото ако забеляза в спесификациите пише, че се зареждат 14-16ч. и работят до 40мин., ОБАЧЕ след 25-30мин. работа започват да забавят обороти, което не го пише никъде и ще те изненада неприятно, особено отначало докато свикнеш да се обработваш бързо Естествено, винаги можеш да я включиш в контакта и пак да я ползваш с кабел, но за чий тогава да плащаш 50% повече в магазина?!П.П.Сега видях, че мойта машинка са я намалили на 45,00лв....
                        Прикачени файлове

Коментар

А по-добре такава която се смазва или такава която не се смазва? Тази смазка дали не дразни някак кожата на главата, алергийки едно друго?Днеска отидох да ме подстриже фризьорката, да видя ще се харесам ли преди да взема машинка. Какви 40 минути бре човек, за 3 минути ме офъка . С батерия, защото включвам перспектива жената да ме обира, а нея кабели и дай да се спъва. То и аз кабели мразя. Пък ако намали оборотите - има си кабел.Иначе ми харесва новия изглед. Щерката ме огледа с подозрение, но като ми чу гласа се успокои. Жената каза че съм добре. Аз честно казано очаквах да ми седи по-зле. Пък ако смъкна 15 кила, съвсем добре ще съм.

Коментар

колега сетих се марката която ти препоръчвах- Бензер! Върши страхотна работа,за 20лв и е безшумна
                            ex.Мареа ТД100

Коментар

ls1 написа:
                              А по-добре такава която се смазва или такава която не се смазва? Тази смазка дали не дразни някак кожата на главата, алергийки едно друго?Днеска отидох да ме подстриже фризьорката, да видя ще се харесам ли преди да взема машинка. Какви 40 минути бре човек, за 3 минути ме офъка . С батерия, защото включвам перспектива жената да ме обира, а нея кабели и дай да се спъва. То и аз кабели мразя. Пък ако намали оборотите - има си кабел.Иначе ми харесва новия изглед. Щерката ме огледа с подозрение, но като ми чу гласа се успокои. Жената каза че съм добре. Аз честно казано очаквах да ми седи по-зле. Пък ако смъкна 15 кила, съвсем добре ще съм.
                              С гледката се свиква за няколко дни.После ще се чудиш как си търпял коса на главата си.
                              Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Откровено казано чувствам се доста добре така. Едно единствено нещо ми е дискомфортно и това е като съм навън. Даже с шапка ми е адски студено на главата и врата. Предполагам че е до свикване, пък и във Варна днеска е с гаден вятър.

Коментар

Working...
                                X