Над 10 години и аз съм в отбора на самоподстригващите се.Викам жената само да ми почисти врата с машинката. Иначе - на 1 номер ( разбирай най прибрана приставка) като се мина 3-4 пъти навсякъде и е гарантирано че не е останал дълъг косъм. Над 8 години ползвам машинка Елит - тя мене ме оставя, аз нея не- последно и се скапа буксата за зареждане и сега вече не е безжична . Не че не мога да си купя някой Филипс или нещо друо свястно, ама сякаш не отдавам голямо значение на това - подстригва ме и толкова. Иначе аз се подстригвам 1 номер през седмица - за две седмици ми пораства косата ( там където е остнала) до към 4-5 номер на моята машинка - това за срванение - т.е. -3-4мм и осбено отгоре на ’кубето’ щръква Никакви специали гриже не полама за голата си глава, освен да я мия с какъвто има жената шампоан - мил съм я и със сапун - нищо не се случва, малко изсъхва кожата само, и лятно врена навън ако се задържам дълго нося шапка - да ми изгаря че гадно боли - ама за кратко няма страшно.Първото подстригване е голям шок за околните - защото кожата на главата е бяла и човек изглежда като пандизчия- минават 1-2 седмици докато това се оправи, а и докато околните свикнат с ’прическата’. От там нататък е лесно, много по-лесно отколкото като си имал коса. Да не говорим че няма такъв кеф - лятото да си мушна главата под чешмата без да се притеснявам. Ааа, да - зимата без шапка - не може!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
самоподстригване...?
Collapse
X
-
Immortal написа:Чудно ми е за какво се ползват фибите ?!Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Аз викам да се свържем "самопостригващите се" по градове и да си правим колективни постригвания. Аз този до мене, той другия и ... така.Без жените. Ще изглеждаме като дърти педерасти.Ама пък ще намерим място, където да ни сервират алкохол и ще комбинираме постригването с напиването.Пък някой път може да е републиканско постригване. Русе постригва Варна, Варна София [’щото се имат] и накрая пак ядене и пиене..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:Аз викам да се свържем "самопостригващите се" по градове и да си правим колективни постригвания. Аз този до мене, той другия и ... така.Без жените. Ще изглеждаме като дърти педерасти.Ама пък ще намерим място, където да ни сервират алкохол и ще комбинираме постригването с напиването.Пък някой път може да е републиканско постригване. Русе постригва Варна, Варна София [’щото се имат] и накрая пак ядене и пиене.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Re: самоподстригване...?
ls1 написа:Мисля си да взема да се подстригвам сам. Не за друго, ами ми се ще да мина вече на възможно най-къса коса. Причини много. Темето взе да лъсва, пък и честно казано ме дразни. Но за да се поддържа една коса къса си трябва редовна грижа, хич не ми се търчи всяка седмица на стригач. Чудя се дали да не инвестирам в една машинка за подстригване.Дали някой може да сподели опита си? Интересува ме каква (и коя) машинка, да подстригва възможно най-късо, да не скубе, да е със самозаточващи се ножчета, знам ли и аз още какво, споделете. И най-важното - може ли човек лесно да се подстригва сам, защото жената малко и пречат ръцете за такива работи.Не ми се минава съвсем на бръснене, верно идва лято, но пък като знам брадата какъв дерт ми е да я бръсна - остава и главата да почна.
Коментар
-
--- offtopic ---Някой път неграмотността ме дразни ужасно..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
...
Сега се замислих по въпроса - някои хора с евтини машинки карат по 5-6 години без проблеми, други не успяват... Значи - има значение и каква е косата. Моята, например, е къдрава, гъста и суха. И "Таурус"-а не издържа на натоварването. Освен това жената ме подстригва след доста кандърми, защото аз все пак искам да си имам косица на главата, а тя - мине, не мине една седмица и вика: "Трябва да те подстригвам". А аз отбивам атаките докато по нейните думи заприличам на облак в главата... И, едно е да поддържаш къса коса, като само я подравняваш, друго е да подрязваш храст като на мойта глава)))))Ето пример за "преди" и "след" :Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар
-
///// написа:Ееееееех - къде ни останаха хевиметълските коси?Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Malone написа:--- offtopic ---Някой път неграмотността ме дразни ужасно.
Коментар
-
vin_d написа:eи приятелю пуснах ти кукучка ти зе че се върза.Не очаквах че толкоз бързо ше драснеш.Ко да направа нали зн.че ми е изкривяване тва.vin_d написа:Стана ми интересно ти нали бе пуснал една тема даже цяла,че ни напускаш че не можеш да търпиш новоизлюпени модерератори да казват тука правила или нещо от сорта а пак си тук..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Мааалиии, каква тема за самоподстригването Аз се стрижа сам строго на 2 седмици, щото по-често ме мързи. И карам с каква да е машинка. Досега машинка не ми се е чупила в ръцете. Имаше една стара за 12-13 кинта от Метро, която все още си работи, но жена ми ми подари и нова. Гледам винаги да съм почти 0 номер - до кожа. Но през зимата, ранната есен и късната пролет шапките са задължителни, защото иначе много се наситваShe was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Ама някой да напише как се справя с върха на главата, че там, поне аз, и не се виждам и ми е завъртяно такова и трябва да си счупя ръцете за да се направя равно.А врата?Как го подравнявате?За друг човек ясно, но сами как процедирате?.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:Ама някой да напише как се справя с върха на главата, че там, поне аз, и не се виждам и ми е завъртяно такова и трябва да си счупя ръцете за да се направя равно.А врата?Как го подравнявате?За друг човек ясно, но сами как процедирате?She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар