Поредните задържани ! Кокво мислите колеги , дали пак не попаднаха на "инвалиди" . Дали най - сетне ще видим наказан , изключвам кокошкарите или поредното хвърляне на пясък в очите ни, ( че те трябва ,да са много прости , що трябва дани хвърлят пясък , като ние и без това невиждаме) Та въпроса ми е дали, някога ще доживеем да кажем на чист български език АШКОУСУН на поредния някой който ни УПРАВЯ
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
А докога , стълбовете ще са празни ??????
Collapse
Заключена тема
X
X
-
fiat_fan написа:Абсолютно излишна тема, да не говорим, че не се разбира много-много какво искаш да кажеш. Ако е за задържания днес бивш министър и съдия - аз казвам евала.FIAT UNO 1.1 -50к.с АГУ-LOVATO
FIAT TIPO 1.4 -78к.с АГУ-LOVATO
FIAT MAREA WEEKEND 1.6 16V-103к.с АГУ-LOVATO
HONDA CR-V -147 к.с. ГИ- SIMGAS
Коментар
-
Забравил си си да си пиеш хапчетата днес ми се струва.Или ракиите са ти дошли в повече.За какво става дума?Кого са арестували?Коя точно новина имаш предвид?И за какви стълбове става дума?Искаш някой да бъде обесен на тях ли?Или некролози да има?Не се разбира.1.2. Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани. Модераторски екип на fiat-bg.org.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:Забравил си си да си пиеш хапчетата днес ми се струва.Или ракиите са ти дошли в повече.За какво става дума?Кого са арестували?Коя точно новина имаш предвид?И за какви стълбове става дума?Искаш някой да бъде обесен на тях ли?Или некролози да има?Не се разбира.FIAT UNO 1.1 -50к.с АГУ-LOVATO
FIAT TIPO 1.4 -78к.с АГУ-LOVATO
FIAT MAREA WEEKEND 1.6 16V-103к.с АГУ-LOVATO
HONDA CR-V -147 к.с. ГИ- SIMGAS
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар