От днес ДДС е 5%, в туризма 7%. Минималната заплата е 890 лева, минималнат пенсия е 600 лева, максималната депутатска заплата е 1/2 от средната за станата заплата, която е 2400 лева.И не се вързвайте на опашати лъжи!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Честит 1-ви април!
Collapse
X
-
HumppaЕтикети: –
-
Re: Честит 1-ви април!
Humppa написа:От днес ДДС е 5%, в туризма 7%. Минималната заплата е 890 лева, минималнат пенсия е 600 лева, максималната депутатска заплата е 1/2 от средната за станата заплата, която е 2400 лева.И не се вързвайте на опашати лъжи!FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
-
Мен ме излъгаха, че турнето ни в Португалия се проваля! Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 И моето сърце направо спря, но бързо се усетих, че е лъжа! Все пак ме вързаха де, брои се. А току-що излъгах fihi, че са се счупили още 2 стъкла на терасата. Понеже вчера че счупи това на вратата в хола от силното течение, та не ми беше трудно да изфабрикувам тази лъжа."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Аз гепих ключовете на един колега и му преместих колата 4-5 коли по надолу. Шашна се човечеца, като видя че колата не си е на мястото. После я видя и почна да се съмнява в собствените си спомени къде точно е паркирал колата. Седеше и се пулеше и не можеше да разбере какво става, докато не му честитих 1-ви Април.Браво 1.6 16v 1996
Рено Лагуна 2 1.9 dCI.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар