Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Комична сценка и покана от кат

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Комична сценка и покана от кат

Здравейте,Днес с един лош таксиджия имахме спречкване като той даде назад и колите ни се долепиха без удар просто се долепиха като аз бях зад него, както и да е той излезе започна да ракомаха какво ще правим сега как може така да го ударя като това става близо до стоянка за таксита изкочиха още 3-4 таксиметрови и налазиха като хиени ще викаме кат искаха да ме издрапат за пари явно, но не стана номера и аз си трагнах.По-късно се прибирам и намирам покана на вратата за кат за утре ме викат.Това е мега комичната работа вече... някой случвало ли му се е подобно нещо и какво да правя с тези мародери, сега да не ме изкарат че съм причинил ПТП... като се има предвид че колите дори не бяха слепени напално имаше съвсем малко място между двете брони.Кажетеми какво да правя че се ядосвам много как може да има такива п*дерасч*та и кат как така вярват на каквото им се каже, утре ще отида и много ще се разправям с тези господа катажии.

Re: Комична сценка и покана от кат

noexplode написа:
    Здравейте,Днес с един лош таксиджия имахме спречкване като той даде назад и колите ни се долепиха без удар просто се долепиха като аз бях зад него, както и да е той излезе започна да ракомаха какво ще правим сега как може така да го ударя като това става близо до стоянка за таксита изкочиха още 3-4 таксиметрови и налазиха като хиени ще викаме кат искаха да ме издрапат за пари явно, но не стана номера и аз си трагнах.По-късно се прибирам и намирам покана на вратата за кат за утре ме викат.Това е мега комичната работа вече... някой случвало ли му се е подобно нещо и какво да правя с тези мародери, сега да не ме изкарат че съм причинил ПТП... като се има предвид че колите дори не бяха слепени напално имаше съвсем малко място между двете брони.Кажетеми какво да правя че се ядосвам много как може да има такива п*дерасч*та и кат как така вярват на каквото им се каже, утре ще отида и много ще се разправям с тези господа катажии.
    според мен можеш да направиш едно...хвани си няколко верни дружки и се уговорете всички да казват че сте пили бири у вас онези да го духат единствения им шанс да докажат че ти си бил там е да имат свидетели...отричаш и казваш че случайно са те набелязали за да изкарат някой лев а ти си си пукал биричка с приятели в къщи това е първото което ми хрумна
    Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
    BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
    BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Ако наистина колата ти няма и драскотина - по-добре иди, и обясни какво точно се е случило.Като доказателство, че не е имало ПТП, може да огледат колата ти - щом няма и следа от удар...От друга страна - най-вероятно тази покана няма нищо общо със случая. Просто съвпадение. По-вероятно е да е от някоя камера снимка.Едва ли още същия ден ще ти напишат покана и ще я получиш. Дори и в Германия такива неща не идват същия ден

Коментар

И аз мисля, че е съвпадение ... я кажи каква е поканата ? И откъде оня бакшиш щи знае адраса разбир’ш ли ...
        Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ichkin написа:
          И аз мисля, че е съвпадение ... я кажи каква е поканата ? И откъде оня бакшиш щи знае адраса разбир’ш ли ...
          Ами поката си е от Кат и предполагам че по адресната регистрация на колата.

Коментар

отиваш и обясняваш. вероятно бакшовете са казали, че си го ударил тоя и си избягал. видели са ти номера и са им го дали. едва ли ще е съвпадение, защото те викат за утре- другите покани са с по-дълъг срок за явяване, а не спешно
            Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
            Fiat Bravo'97 1,6 16v
            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Как е възможно Докога ще ги търпим тези отрепки?Съветът ми е да кажеш истината. Ако съм аз, дори ще подам жалба срещу тях, затова че ме натопяват и ми отнемат ценно време и се опитват да ме рекетират и........................ Това си е престъпление и трябва да бъде наказано, иначе няма оправия.
              Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Сгрешил си, че си си тръгнал.Трябваше да останеш там и да извикат КАТ. Да видим какво щяха да направят, ако всичко е точно така, както го описваш.Ти си стоял, а бакшиша е дал назад и те е ударил/докоснал.Трябваше да си стоиш, а дори нямаше да е лошо ти да извикаш КАТ, щом искат, а не те.
                .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                www.cyxap.com

Коментар

кат ,освен,че нямаше да ви обърнат внимание,щяха и да ви се изсмеят по-точно щяха на тях да се изсмеят и да си тръгнат. Но аз също не вярвам това да е причината за поканата....че те да не са факири,освен,че са сварили да наечатат покана,са успели и да ти доставят,а те вярвай ми не ползват куриери Пощата няма да ти достави писмото веднага. Иди и виж за какво иде реч,НЕ ЛЪЖИ и не отричай,просто им разкажи какво се е случило и да видят дали има щети по теб или другия. Това да си намериш приятели не го слушай,защото тия са били няколко души и останалите са му свидетели и ще стане една.... Кажи си както е и ще е хубаво да си запомнил номера на колата с която е "инцидента",за да не подхвърлят някоя друга ударена мърша и да твърдят,че си я ударил ти.
                  ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
                    кат ,освен,че нямаше да ви обърнат внимание,щяха и да ви се изсмеят по-точно щяха на тях да се изсмеят и да си тръгнат. Но аз също не вярвам това да е причината за поканата....че те да не са факири,освен,че са сварили да наечатат покана,са успели и да ти доставят,а те вярвай ми не ползват куриери Пощата няма да ти достави писмото веднага. Иди и виж за какво иде реч,НЕ ЛЪЖИ и не отричай,просто им разкажи какво се е случило и да видят дали има щети по теб или другия. Това да си намериш приятели не го слушай,защото тия са били няколко души и останалите са му свидетели и ще стане една.... Кажи си както е и ще е хубаво да си запомнил номера на колата с която е "инцидента",за да не подхвърлят някоя друга ударена мърша и да твърдят,че си я ударил ти.
                    в напшия квартал съм виждал пешаците, вероятно някви младши инспектори ли са какви са не знам, да ходят по къщята и опитват да връчат лично призовката, предполагам ако няма никой я оставят някъде си, я поща, я на вратата, както дойде. така че е напълно възможно бакшовете да са се обадили, куките да са отишли веднага у вас с идеята ако си пил да те изловят и като никой не е отворил да са оставили поканата. иначе ебахти съвпадението
                    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                    Fiat Bravo'97 1,6 16v
                    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
                      в напшия квартал съм виждал пешаците, вероятно някви младши инспектори ли са какви са не знам, да ходят по къщята и опитват да връчат лично призовката, предполагам ако няма никой я оставят някъде си, я поща, я на вратата, както дойде. така че е напълно възможно бакшовете да са се обадили, куките да са отишли веднага у вас с идеята ако си пил да те изловят и като никой не е отворил да са оставили поканата. иначе ебахти съвпадението
                      Ей това наш’те полицаи са истински професионалисти. Даже пестят от разходи за поща и лично ти носят призовката. Бравос! :D Когато трябва да свършат някаква сериозна работа, никакви ги няма, но когато е за отчитане на дейност нямат равни.
                      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
                        pakumba написа:
                        Ей това наш’те полицаи са истински професионалисти. Даже пестят от разходи за поща и лично ти носят призовката. Бравос! :D Когато трябва да свършат някаква сериозна работа, никакви ги няма, но когато е за отчитане на дейност нямат равни.
                        Дойде ли края на месеца ... вече няма "Ко ши прайм са ??? " ... Трябва да си направят нормата от актчета и не си поплюват
                        Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ей, ама вие сте много интересни хора ...Няма значение дали тук някой ни пише разни хуморески, дали е било така или не, важното е да се оплюят полицаите.Някой им се е обадил, те си вършат работата бързо и резултата е, че пак полицаите са криви.Като не я вършат ... мърши, като я свършат ... пак така. Е как да има уважение от тяхна страна към вас?
                          www.cyxap.com

Коментар

Malone,В случая си прав, но уважението към тях е толкова намаляло, че това е резултата. И да - те са си виновни за това. За ситуацията - ако за това е повиквателната отивам си спокойно и оставям да му се посмеят на шибания бакшиш.
                            Allergic To The Counterfeit

Коментар

Дано всичко да е наред, ако е затова.Защото със сигурност бакшишите [немалка част от тях] са мръсно и безсрамно племе и са готови на всичко за някой лев. Извинения към читавите членове на форума, занимаващи се с тази дейност, но пък и те си ги знаят колегите.Та очаквай измекяра да иска да му направиш основен ремонт за това, че сте се докоснали едва-едва. Бъди готов и за такива разкази с неочакван край.Намисли си какво да говориш, как да го докажеш и най-важното, бъди спокоен, убедителен и възпитан. Рушветите се мачкат с възпитание, а не с крясъци. Поне в КАТ.На улицата ... кой-както може.Успех ти желая и дано да е за нещо дребно.
                              www.cyxap.com

Коментар

Working...
                              X