Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

бензинова резачка ЗИЛ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

бензинова резачка ЗИЛ

Взех от тъста старата му резачка ЗИЛ. При опит да запали - йок, няма никой. На пръв поглед искра няма, а може и карбуратора да е клеясал (не е палена от 4-5 години). та идеята ми е да я разглобя, почистя и да си я ползвам, изглежда много яка машина (10к.с. каза че е моторчето - яката работа). Обаче не ми се иска да разглобявам на сляпо. някой може да сподели, къде мога да намеря някакви схеми на машината? По БГ форумите никъде нищо не анмерих за подобно чудо на руската инж. мисъл. Идеи къде да търся?
    "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
    Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
    Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Стигаш кръстовището на Оборище и Черковна и тръгваш по ул. Черковна в посока бул. Мадрид по десния тротоар. След 50-60 метра в един двор на кооперация има сервиз за резачки. На самата улица е и половината е парфюмерия, а другата половина е сервиза. Няма как да го сбъркаш. Може там да провериш как стоят нещата.
    преди - TIPO
    сега - VOLVO XC60

Коментар

Re: бензинова резачка ЗИЛ

Synthy написа:
      Взех от тъста старата му резачка ЗИЛ. При опит да запали - йок, няма никой. На пръв поглед искра няма, а може и карбуратора да е клеясал (не е палена от 4-5 години). та идеята ми е да я разглобя, почистя и да си я ползвам, изглежда много яка машина (10к.с. каза че е моторчето - яката работа). Обаче не ми се иска да разглобявам на сляпо. някой може да сподели, къде мога да намеря някакви схеми на машината? По БГ форумите никъде нищо не анмерих за подобно чудо на руската инж. мисъл. Идеи къде да търся?
      Аз се сблъсках със подобна резачка марка Урал незнам само да ли не става въпрос за една си съща,но един съвет ша ти побелее косата момче.Всичко ОК със машината пали без проблем но във момента който и подадеш газ и започнеш да режеш загасва.Какво ли не мислехме,най-накрая се оказа че е карбуратора има една мембрана незнам от какво е направена но тя се оказа прецакана,и я захвърлихме тъпата резачка.Едното че е много тежка и страшно неудобна.

Коментар

Re: бензинова резачка ЗИЛ

Synthy написа:
        .....По БГ форумите никъде нищо не анмерих за подобно чудо на руската инж. мисъл. Идеи къде да търся?
        Разбираш ли руски? Ако да, търси тук: http://www.yandex.ru/

Коментар

dannybo написа:
          Стигаш кръстовището на Оборище и Черковна и тръгваш по ул. Черковна в посока бул. Мадрид по десния тротоар. След 50-60 метра в един двор на кооперация има сервиз за резачки. На самата улица е и половината е парфюмерия, а другата половина е сервиза. Няма как да го сбъркаш. Може там да провериш как стоят нещата.
          Едно зелено гаражче е, дето дядото си е разхвърлял всичко ... той май наистина може да помогне
          Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Тия резачки са страшни, имат голям трион и друго преимущесто нямат. Тежки са и горят адски много.
            --Старата ръжда любов не хваща!--
            156 sportwagon 1,9 jtd 115
            ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

сега идват 4 поч. дни - ще я рзглобя да я почистя. Ако не се оправя със сглобяването - ще търся чичото на Черковна. Заинатил съм се за тази резачка, тъй като няма да я ползвам често, а пък е доста мощна. Не си заслужава да купувам нова за да си отрежа дърветата в двора и да нарежа 2 кубика. Ще оправя тази (надявам се)
              "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
              Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
              Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Working...
              X