Взех от тъста старата му резачка ЗИЛ. При опит да запали - йок, няма никой. На пръв поглед искра няма, а може и карбуратора да е клеясал (не е палена от 4-5 години). та идеята ми е да я разглобя, почистя и да си я ползвам, изглежда много яка машина (10к.с. каза че е моторчето - яката работа). Обаче не ми се иска да разглобявам на сляпо. някой може да сподели, къде мога да намеря някакви схеми на машината? По БГ форумите никъде нищо не анмерих за подобно чудо на руската инж. мисъл. Идеи къде да търся?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
бензинова резачка ЗИЛ
Collapse
X
-
Стигаш кръстовището на Оборище и Черковна и тръгваш по ул. Черковна в посока бул. Мадрид по десния тротоар. След 50-60 метра в един двор на кооперация има сервиз за резачки. На самата улица е и половината е парфюмерия, а другата половина е сервиза. Няма как да го сбъркаш. Може там да провериш как стоят нещата.преди - TIPO
сега - VOLVO XC60
-
Re: бензинова резачка ЗИЛ
Synthy написа:Взех от тъста старата му резачка ЗИЛ. При опит да запали - йок, няма никой. На пръв поглед искра няма, а може и карбуратора да е клеясал (не е палена от 4-5 години). та идеята ми е да я разглобя, почистя и да си я ползвам, изглежда много яка машина (10к.с. каза че е моторчето - яката работа). Обаче не ми се иска да разглобявам на сляпо. някой може да сподели, къде мога да намеря някакви схеми на машината? По БГ форумите никъде нищо не анмерих за подобно чудо на руската инж. мисъл. Идеи къде да търся?
Коментар
-
Re: бензинова резачка ЗИЛ
Synthy написа:.....По БГ форумите никъде нищо не анмерих за подобно чудо на руската инж. мисъл. Идеи къде да търся?
Коментар
-
dannybo написа:Стигаш кръстовището на Оборище и Черковна и тръгваш по ул. Черковна в посока бул. Мадрид по десния тротоар. След 50-60 метра в един двор на кооперация има сервиз за резачки. На самата улица е и половината е парфюмерия, а другата половина е сервиза. Няма как да го сбъркаш. Може там да провериш как стоят нещата.Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
сега идват 4 поч. дни - ще я рзглобя да я почистя. Ако не се оправя със сглобяването - ще търся чичото на Черковна. Заинатил съм се за тази резачка, тъй като няма да я ползвам често, а пък е доста мощна. Не си заслужава да купувам нова за да си отрежа дърветата в двора и да нарежа 2 кубика. Ще оправя тази (надявам се)"За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар