Днес с братчеда се прибирахме към София от Костинброд, братчеда понастъпил Фиатката със 170 и изведнъж нещо сиво мина покрай нас. След около 2 км на свтофара за към Люлин заставаме зад него - Сив и злобен Нисан ГТР . Тоя според мен караше поне със 260 най- малко . Някой от вас имал ли е контакт с това чудо и какви коне е ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Останахме с отворена уста !
Collapse
X
-
2009 Nissan GT-R Spec-VТова ли е?Или това?2008 Nissan GT-RПо-вероятно е второто де. Че Spec-V не знам дали има в България. Но и второто еКод:Power 352 kw (472 bhp / 479 ps) Torque 587 Nm (434 lb-ft) Displacement 3.8 liters Engine type V6 twinturbo
-
Аз съм имал удоволствието да се возя и карам такова животно :D Вървенето е уникално, но трябва и да има къде. Ето ти един клип http://video.data.bg/27/%D0%BA%D0%BE...0_%D0%BA%D1%81 оператора съм аз, но колегата не смееше да го настъпи като хората а и пътя не позволява-дупки.
Коментар
-
Това с мацката дето го е карала не го вярвам ... Тоя Сливенския е 10 редови цилиндъра и 2008ма ... за коне не знам, но като видях 10 редови цилиндъра под капака и ми падна кепето ... би му мамата ... А ако не се лъжа ... карането не е толкова лесно, защото е с пръстови отпечатъци на волана и не може да го кара кой да е ... като 350Z Освен сливенския, друг не съм виждал, но не исках и да го карам тоя ... заеби :DFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
vaskoni_1980 написа:виждал съм в сливен на драга миналата година имаше ама не го пусна само мина да си го покаже
Коментар
-
Ichkin написа:Това с мацката дето го е карала не го вярвам ... Тоя Сливенския е 10 редови цилиндъра и 2008ма ... за коне не знам, но като видях 10 редови цилиндъра под капака и ми падна кепето ... би му мамата ... А ако не се лъжа ... карането не е толкова лесно, защото е с пръстови отпечатъци на волана и не може да го кара кой да е ... като 350Z Освен сливенския, друг не съм виждал, но не исках и да го карам тоя ... заеби :DNOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
fiat_fan написа:Че кво странно има, че мацка го е карала? Виждал съм една многократно с R8, номера е с шест петици, виждал съм също и една с Астън Мартин.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:fiat_fan написа:Че кво странно има, че мацка го е карала? Виждал съм една многократно с R8, номера е с шест петици, виждал съм също и една с Астън Мартин.Allergic To The Counterfeit
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар