Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Останахме с отворена уста !

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Останахме с отворена уста !

Днес с братчеда се прибирахме към София от Костинброд, братчеда понастъпил Фиатката със 170 и изведнъж нещо сиво мина покрай нас. След около 2 км на свтофара за към Люлин заставаме зад него - Сив и злобен Нисан ГТР . Тоя според мен караше поне със 260 най- малко . Някой от вас имал ли е контакт с това чудо и какви коне е ?

2009 Nissan GT-R Spec-VТова ли е?Или това?2008 Nissan GT-RПо-вероятно е второто де. Че Spec-V не знам дали има в България. Но и второто е
    Код:
    Power 352 kw (472 bhp / 479 ps) Torque 587 Nm (434 lb-ft) Displacement 3.8 liters Engine type V6 twinturbo

Коментар

Аз съм имал удоволствието да се возя и карам такова животно :D Вървенето е уникално, но трябва и да има къде. Ето ти един клип http://video.data.bg/27/%D0%BA%D0%BE...0_%D0%BA%D1%81 оператора съм аз, но колегата не смееше да го настъпи като хората а и пътя не позволява-дупки.

Коментар

g

Тя много модерна машина ,чак неможе да я подкарате :D Иначе звяра е уникален и много малко коли в света може да се похвалят с такъв вървеж и поведение на пътя при усложие ,че сте карали най-слабия мотор на ГТР
        Nissan Primera 1.6 16v P11
        ex.Fiat Bravo 1.6 16v

Коментар

виждал съм в сливен на драга миналата година имаше ама не го пусна само мина да си го покаже
          Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
          FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Снощи се размихах с една такава на светофара плиска,естествено я караше мацка
            Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
            Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
            I am in love with my cars

Коментар

Това с мацката дето го е карала не го вярвам ... Тоя Сливенския е 10 редови цилиндъра и 2008ма ... за коне не знам, но като видях 10 редови цилиндъра под капака и ми падна кепето ... би му мамата ... А ако не се лъжа ... карането не е толкова лесно, защото е с пръстови отпечатъци на волана и не може да го кара кой да е ... като 350Z Освен сливенския, друг не съм виждал, но не исках и да го карам тоя ... заеби :D
              Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

vaskoni_1980 написа:
                виждал съм в сливен на драга миналата година имаше ама не го пусна само мина да си го покаже
                А това момче от Сливен ли е и черен ли беше Нисана?Питам защото имам познат от Сливен, който купи въпросния GT-R от пловдивския панаир, но по-късно го продаде. Сега отново скоро ще се качи на такъв Нисан, само, че червен.

Коментар

Ichkin написа:
                  Това с мацката дето го е карала не го вярвам ... Тоя Сливенския е 10 редови цилиндъра и 2008ма ... за коне не знам, но като видях 10 редови цилиндъра под капака и ми падна кепето ... би му мамата ... А ако не се лъжа ... карането не е толкова лесно, защото е с пръстови отпечатъци на волана и не може да го кара кой да е ... като 350Z Освен сливенския, друг не съм виждал, но не исках и да го карам тоя ... заеби :D
                  Вярвай, вярвай. Една в квартала съм я засичал с новата Ц-класа АМГ. Водеше детето на детска градина. Има и много други примери, наясно си. Една мадама кара Р8 тук до работата.
                  NOW: ???
                  Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                  Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

как да обичаш такива жени ... ... като карат такива колиили май обратното как да не обичаш такива жени като карат такива коли ...
                    Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                    AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Че кво странно има, че мацка го е карала? Виждал съм една многократно с R8, номера е с шест петици, виждал съм също и една с Астън Мартин.
                      Allergic To The Counterfeit

Коментар

Ichkin написа:
                        Това с мацката дето го е карала не го вярвам ... ...
                        Николета Лозанова караше черен още есента Стабилно потегляше от светофарите

Коментар

fiat_fan написа:
                          Че кво странно има, че мацка го е карала? Виждал съм една многократно с R8, номера е с шест петици, виждал съм също и една с Астън Мартин.
                          И вероятно се осигуряват по два пъти??? Щото не вярвам да са безработни и да карат коли за по половин милион...
                          Steliyan's Life!
                          FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Жените каращи скъпи коли, както знаете, обикновено не са техни собственици. На такива им дават да се фръцкат с лизингов (разбирайте го както искате :D) автомобил, за да няма проблеми, когато собственика се откаже от услугите на въпросните "мацки с джанти деветнайски"
                            Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

jenshen73 написа:
                              fiat_fan написа:
                              И вероятно се осигуряват по два пъти??? Щото не вярвам да са безработни и да карат коли за по половин милион...
                              Работят, работят... Едни дъъълги нощни, изморителни смени дават...ужас, да ги съжали човек
                              Allergic To The Counterfeit

Коментар

Working...
                              X