Сааб е отличен автомобил,не съм карал но съм се возил на Сааб.Качеството на автомобила е стархотно,а относно Волво имах удоволствито да карам многократно S60 2.4 D-5 но след като почина баща ми майка ми се принуди да го продаде,нямаше кой да му плаща данъка.Исках да го задържа но със малко дете и мижава заплата нямаше как да стане.Шведското качество е супер,ако имам финансовата възможност веднага бих си взел или Сааб или Волво.Това че Волво са ги взели китайци не значи че няма да е качествено,имам приятел който на годината ходи по 3-4 пъти до Китай за стока,и от него знам че за България и други подобни държави качеството е едно,за белите страни като Германия,Англия,Испания и др... съвсем друго.Така че едва ли ще правят Волво некачествено.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво мислите за сааб ?
Collapse
X
-
Lane Staley написа:Пука му на клента, че битурбото на СААБ е на ФИАТ - за него е все тая, иска мощен, икономичен и надежден двигател за луксозния си, леко грозноват, но добре сглобен СААБ.Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
Ex: Marea 2.4 JTD 2000
Ex: Brava 1.6 1997
Ex: Puntо 1.1 1994
Коментар
-
Venioid написа:Lane Staley написа:Пука му на клента, че битурбото на СААБ е на ФИАТ - за него е все тая, иска мощен, икономичен и надежден двигател за луксозния си, леко грозноват, но добре сглобен СААБ.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:Явно имаш фиксация към ключа на ръчната. А всеки си има вкус - аз не харесвам Инсигния. И да всъщност СААБ не е в класа на Инсигния, поне имиджово - както БМВ 1ва серия не е в класа на Браво.Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
Коментар
-
Нещо по отношение на прословутите самолетни двигатели, които СААБ произвеждат. Ами те не са собствени техни разработки. Влагат се двигатели на световните производители - вграждат или произвеждат по лиценз Rolls Royce, доработват Pratt &Whitney или асемблират General Electric. Има и много други варианти, тъй като компанията не е от вчера, води началото си от 1937 година.FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!
Коментар
-
Venioid написа:Lane Staley написа:Явно имаш фиксация към ключа на ръчната. А всеки си има вкус - аз не харесвам Инсигния. И да всъщност СААБ не е в класа на Инсигния, поне имиджово - както БМВ 1ва серия не е в класа на Браво.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:Що бе колеги, какво не и харсвате на Инсигнията? Аз пък я харесвам, какво като е ОПЕЛ.СААБ също ги харесвам и искам да ви кажа че ако мога да си го позволя, бих си взел един СААБ 9000 да си го чопля и да си го имам, не за ежедневно каране, ами като класика. 9-5 също е много добра кола.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Ichkin написа:На мен пък ми харесват 9-3 ката ... примерно 99та, но кабрио ... И също пак 9-3ката по-новата примерно 2003та седанче ... И двете за мен като им погледна цените ... абе май наистина си заслужават !Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
Venioid написа:Lane Staley написа:Пука му на клента, че битурбото на СААБ е на ФИАТ - за него е все тая, иска мощен, икономичен и надежден двигател за луксозния си, леко грозноват, но добре сглобен СААБ.ланчия либра 2.4 jtd 150к 2005 г--учебна
Коментар
-
ivanvanko написа:Колега само да вметна че сглобката на Сааба е с мноого по качествена от опела и по нашите пътища ще изкара повечкоSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
RoMeO_156_GTA написа:На мен също ми харесват тея 9-3 след 2003г , има нещо в тях http://www.mobile.bg/11256382106152884
Коментар
-
Тук преди време беше писал колега, който има Пунто, има и СААБ. Най-много ми направи впечатление изказването му, че поддръжката им е еднаква - еднакво скъпа или еднакво евтина, зависи от гледната точка.Това за поддръжката на Пунто и Сааб, аз си го представям по следния начин: човека взима душата на Пунто-то в града, а със Сааб-а ходи веднъж годишно на море и до някои роднини в друг град. И после: Те италианките много се чупят, а шведската машина е много здрава.Последно смених тампон на носач 15лв.+10 работа,с оприналми носачи съм на 70хил. в България.Saab 9-3s 2.0 16v TURBO
Fiat Punto 1.9 JTD
Коментар
-
[quote="PUNTO JTD"]Да се изрека и за двигателите малко:Кой ви е казал, че Сааб нямат собствени двигатели? Чичото на съседа, дето в казармата познавал един дето дядо му...??? Единствено дизелите не са Саабски (Опел, Исузу, Фиат Груп). Сааб не били марка, щот ползвали на Фиат дизелите - еми ОК, то тогава и Buggati не е марка, щот ползва VAG двигател???Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар