Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво мислите за сааб ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какво мислите за сааб ?

В една друга тема отворихме лек спор и понеже ми стана интересно ... Какви наблюдения имате от Сааб ? На мен лично отдавна са ми слабост и като видя някъде сааб ми става много кеф Е не колкото като видя алфа брера или ланча тезис, ама пак ме кефи
    Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

SAAB
    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Re: Какво мислите за сааб ?

Ichkin написа:
      В една друга тема отворихме лек спор и понеже ми стана интересно ... Какви наблюдения имате от Сааб ? На мен лично отдавна са ми слабост и като видя някъде сааб ми става много кеф Е не колкото като видя алфа брера или ланча тезис, ама пак ме кефи
      Нямам наблюдения,но предпочитам класиката VOLVO.
      FIAT BRAVO 1.6
      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Re: Какво мислите за сааб ?

popara801 написа:
        Ichkin написа:
        Нямам наблюдения,но предпочитам класиката VOLVO.
        Понеже разбир’ш ли сааб са модерни и никак класически
        Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

и аз нямам наблщдение ама все пак ФИАТ
          Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
          FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

доста добри коли

Коментар

Епа, то си е ’Opel’ с италиански двигател А пък ’Volvo’ си е луксозен "FoLT"

Коментар

Аз ли какво мисля за сааб. Ама наистина ли? Баси темата! Като Кики. (само дет волво е с двигател от рено - глупости на колелета)

Коментар

Жестоки, особено с онзи двигател с твин турбото
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

ами пожелавам ти я да си я купиш
                    Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                    FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

От много малък шведските коли са ми слабост. Само че, когато порастнах разбрах, че тези хора не познават стойността на парите
                      She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Какво да говорим за Сааб, кола на високо ниво, a и ценово. Много добро качество на изпълнението, хубави материали, рядко има бройки без кожа. Ако си решил да си взимаш такова си трябват околко 10-15 хил. лв. докато стъпи на асфалта да го караш подготвено от всякъде, от тази гледна точка една иналианка е почти наполовина по-евтина. Предполагам , че говорим за кола след 2000г. вече е грехота да се взима нещо по-старо, освен ако не е много запазена, ама кой ли ти ги е пазил.... Сааб на мен също са ми слабост, имат много добър дизайн, като цяло си поддържат идеята да ги правят като самолети, особенно таблото вътре е ориентирано да бъде удобно за водача и е с много копчалъци, а последните модели изглеждат неповторимо. Недостатък е това, че не са много разпространени и няма много части за тях по моргите и са скъпи. А Волво са много добри и са по-разпространени и се намират на по-добри цени.
                        --Старата ръжда любов не хваща!--
                        156 sportwagon 1,9 jtd 115
                        ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Не е драма, не е ад - това е просто СААБ . За това най-добре да бъде Фиат

Коментар

От СААБ ме кефи най-много модела СААБ 600. Най-сполучливия модел за всички времена. А за новите 9.3 и 9.5 - ми хубава кола, ама... поддържаш скъпа кола, а караш на практика ФИАТ ("Онзи двигател с туин-турбото" си е наш, фиатски JTD).П.П. За Волво не се безпокойте. Скоро ще заменят двигателите от ФОРД и РЕНО с такива от Great Wall Вчера китайците ги купиха за близо 1.8 млрд. долара.П.П.2: Бе с кеф бих карал една такава, ама не ми е по-джоба Да не ме разберете погрешно

Коментар

Aз харесвам СААБ. Харесвам го ей така безпристрастно. Нито имам познат с такава кола, нито пък комшия ( фолклорен елемент :D ). Знам само, че нищо вече не е това, което е било. Преди малко прочетох, че Волво ( беше споменато по-горе ) се купува от китайци - справка Дир.бг. и се почувствах за малко щастливец, че все още имам кола от "извора" ( Бравата ).
                              A17DTС/S
                              Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Working...
                              X