Здравейте, колеги!През 1992г. когато съм се родил, баща ми е направил застраховка живот в ДЗИ за 20 000 лв ( стари пари ), което е 20 лева сегашни..След като вече съм на 18, мога ли да изтегля сумата с натрупаните лихви и ако да - колко горе-долу ще взема ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за застраховка в ДЗИ през 1992г.
Collapse
X
-
Re: Въпрос за застраховка в ДЗИ през 1992г.
MaxSpeed написа:Здравейте, колеги!През 1992г. когато съм се родил, баща ми е направил застраховка живот в ДЗИ за 20 000 лв ( стари пари ), което е 20 лева сегашни..След като вече съм на 18, мога ли да изтегля сумата с натрупаните лихви и ако да - колко горе-долу ще взема ?FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
-
Най-добре е да отидеш в някой офис да ти кажат. Аз също мога да проверя - по случайност точно тези дни работим по мигрирането на софтуера за животозастраховането, но няма как да се уверя, че наистина си ти за сметката за която питаш.Fiat Stilo 1,9 JTD, 2004
----------------------------
Ignorance is a bliss
Коментар
-
Re: Въпрос за застраховка в ДЗИ през 1992г.
MaxSpeed написа:Здравейте, колеги!През 1992г. когато съм се родил, баща ми е направил застраховка живот в ДЗИ за 20 000 лв ( стари пари ), което е 20 лева сегашни..След като вече съм на 18, мога ли да изтегля сумата с натрупаните лихви и ако да - колко горе-долу ще взема ?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар