Моята я получих преди около месец.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Получихте ли Лукойл-ските карти за 2010 г.?
Collapse
X
-
вие си чакайте,аз се отказах и изобщо не я мисля А и не знам,тия очистиха ли си горивата,че голямо мазало бяха направили с това източване-доста хорица "изгоряха" и затова и не мисля скоро да заредя там,освен ако не ми се наложи На въпроса-имам подадени три заявления,за различни адреси и няма нищо...брат ми също е подал заявление и той не е получавал,ама инъче му се бяха обаждали преди месец и половина за уточняван на адреса,на който да си я получи,понеже е забравил да впише такъв Тъй че в тоя ред на мисли,предполагам не е било за зарибявка,просто като всяко нещо у нас и това е изпънено с хаос,пълна липса на координация и нехайство граничесто с некадърност Сега си зареждам на Еко и ако не ми направи някой въртел колата с тяхното гориво,ще продължавам там!!!ex.Мареа ТД100
Коментар
-
Аз зареждах от въпросното калпаво гориво и нямах ядове.Изобщо, от която и да е бензиностанция няма разлика в поведението на колата.И винаги са ми били смешни твърдения, че с еди коя си нафта гори повече или по-малко или върви повече.п.с. нишо лично, просто си разсъждавам.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Малко информация относно картите - старите ще са валидни и април месец и ще могат да се подменят в бензиностанциите на Лукоил след попълване на формуляр. Опита да бъдат подменени чрез изпращане по пощата има съвсем друга цел, съвсем различна от тази за която някой колеги разсъждаваха по-горе за разни бонусчета и тем подобни.
Коментар
-
strajaro написа:а как да си поръчам и за всички градове ли важи картата
Коментар
-
mitakkk написа:И аз си получих мойта карта. Миналата година не съм зареждал никъде другаде освен в лукоил, и тая година мисля да е така, освен ако някой не предложи карти за друга верига с по-голяма отстъпка.
Коментар
-
stenli написа:Опита да бъдат подменени чрез изпращане по пощата има съвсем друга цел, съвсем различна от тази за която някой колеги разсъждаваха по-горе за разни бонусчета и тем подобни.
Коментар
-
Immortal написа:mitakkk написа:И аз си получих мойта карта. Миналата година не съм зареждал никъде другаде освен в лукоил, и тая година мисля да е така, освен ако някой не предложи карти за друга верига с по-голяма отстъпка.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
От 29.03.2010г. старите карти Пълен напред могат да бъдат заменени директно на всяка една бензиностанция на Лукойл.Справка www.lukoil.bg , най-отгоре,където дават информация за цените на горивата.п.с. Моля модераторите да сменят заглавието на темата с инфо за подмяната,за да не пускам нова такава.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар