Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Получихте ли Лукойл-ските карти за 2010 г.?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Получихте ли Лукойл-ските карти за 2010 г.?

Такаааа... Знам, че правилните карти са тези на ЕКО, особено за газта , но аз от няколко години си имам и ползвам и лукойлска. 5-7 ст. отстъпка на литър бензин (и 2 ст. за газта)-далаверка, а и не се знае къде по пътя ще ти се наложи да заредиш, така че не е излишна. Та спечелих 2 бр. карти от коледната промоция на Лукойл, които трябваше да ми бъдат доставени по куриер до края на м.март, но до момента не съм получил нито една. Въпрос: вие получихте ли картите си за тази година?
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

И мен ме гризяха подобни съмнения, че няма да получа спечелената 1 карта от Лукойл, но преди няколко дни получих даже 2.Ако трябва да сме точни - в сряда, на 24-ти. И дет’ се вика - днес в Ямбол, утре и в други градове... явно са почнали азбуката отзад напред

Коментар

аз мойта още не съм!
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
      Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

И аз не съм...

Got nos?

Коментар

Negative! И аз не съм получил и баща ми не е получил в Русе. Почвам да спирам да се надявам.
          She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

:D И аз не

Коментар

и аз нямам а пуснах заявление за смяна още декември месец Yellow_Flash_Colorz_PDT_13

Коментар

А аз си получих и двете карти и то доста отдавна. Не помня точно, но е преди повече от 2 седмици. Старите важат до 31 март, само 4 дни остават още и изобщо не ми е ясно защо не ги получавате
                FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
                FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

Коментар

Не съм !
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Още едно НЕ.
                    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Аз чакам 4, на 3 различни адреса. До този момент нищо, но това не е проблем. На сайта на Лукойл тече съобщение, че старите карти ще се заменят с нови от 29.03 до 30.04. Незнам защо, но си мисля, че промоцията през декември е била за зарибяване на повече клиенти с цел по-високи коледни бонуси за шефчетата от рафинерията ...
                      Seat Altea XL 1.4/16v 92kW '14
                      ex:Astra H 1.4/16v 66 kW '08
                      ex:Brava 1.6/16v klima, LPG Lovato, 76 kW '96
                      ex:Astra 1.7 D, 42 kW-мъртвец '93

Коментар

аз станах член за допълнителна пенсия или незам как се води и ми дадоха безкраина карта за Лукоила компанията се казва ДОВЕРИЕ
                        Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

ventsi79 написа:
                          Аз чакам 4, на 3 различни адреса. До този момент нищо, но това не е проблем. На сайта на Лукойл тече съобщение, че старите карти ще се заменят с нови от 29.03 до 30.04. Незнам защо, но си мисля, че промоцията през декември е била за зарибяване на повече клиенти с цел по-високи коледни бонуси за шефчетата от рафинерията ...
                          Май си прав. Сега прочетох съобщението на сайта (рубриката "Клуб Пълен напред"). Явно коледната промоция е била залъгалка, което ми се струва много несериозно за такава голяма компания . Още преди Коледа ми стана много чудно защо ще се вкарват в разходи за куриери и т.н., а не раздават картите на място, както беше в предишните години.
                          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Аз днес си получих моята и даже и една за брат ми ми дадоха. Най интересното е, че той никога не си е подавал заявление за такава карта :D С братовчед ми се водим, че живеем на един адрес а на него не му донесоха карта Като цяло с тия карти е мътна и кървава, може би има значение кога е подадено заявлението. Аз моето съм го подал още миналата година някъде средата на декември.

Коментар

не
                              2015 Renault Megane Expression GT
                              2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                              Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Working...
                              X