Такаааа... Знам, че правилните карти са тези на ЕКО, особено за газта , но аз от няколко години си имам и ползвам и лукойлска. 5-7 ст. отстъпка на литър бензин (и 2 ст. за газта)-далаверка, а и не се знае къде по пътя ще ти се наложи да заредиш, така че не е излишна. Та спечелих 2 бр. карти от коледната промоция на Лукойл, които трябваше да ми бъдат доставени по куриер до края на м.март, но до момента не съм получил нито една. Въпрос: вие получихте ли картите си за тази година?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Получихте ли Лукойл-ските карти за 2010 г.?
Collapse
X
-
Аз чакам 4, на 3 различни адреса. До този момент нищо, но това не е проблем. На сайта на Лукойл тече съобщение, че старите карти ще се заменят с нови от 29.03 до 30.04. Незнам защо, но си мисля, че промоцията през декември е била за зарибяване на повече клиенти с цел по-високи коледни бонуси за шефчетата от рафинерията ...
Коментар
-
ventsi79 написа:Аз чакам 4, на 3 различни адреса. До този момент нищо, но това не е проблем. На сайта на Лукойл тече съобщение, че старите карти ще се заменят с нови от 29.03 до 30.04. Незнам защо, но си мисля, че промоцията през декември е била за зарибяване на повече клиенти с цел по-високи коледни бонуси за шефчетата от рафинерията ...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Аз днес си получих моята и даже и една за брат ми ми дадоха. Най интересното е, че той никога не си е подавал заявление за такава карта :D С братовчед ми се водим, че живеем на един адрес а на него не му донесоха карта Като цяло с тия карти е мътна и кървава, може би има значение кога е подадено заявлението. Аз моето съм го подал още миналата година някъде средата на декември.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар