И така, да ви разкажа една приказка за един ФИАТ БРАВО и една малка котка.И за небрежността до къде води...Преди една година, една прекрасна утрин палейки БРАВОКА чувам някакаква ужасия като шум идваща от двигателя.Гася аз колата, слизам, отварям предния капак, ....и какво да видя...малко коте на съставните си части омотано във всички посоки около ангренажния ремък.Завряло се то на топло.Е да ама при завъртането на ремъка представете си какво му се случва на него и на мойта мила количка...(Да поясня аз все още почти новобранец шофьор(година и половина само)сто пъти съм го отваряла тоя пусти преден капак ама отде да знам че трябва да има капак който да покрива тоя пусти ремък?)РЕЗУЛТАТ-8 клапана АУТ ,гарнитура на главата...+" майстори"......та...Взимам аз колата от сервиза,а бе нещо това не е мойта кола.Запаля мерише на бензин, глъхне ми, не смея да изпреварвам, а бе ужас.Вдигна си разхода и въобще всякакви такива.Чак тая година обаче дореди се милата за сервиз.Завеждам я и какво мислите?Оказа се че не е зацепена като хората, майстора вика, разминаване 4 зъба имало?????Е хубаво , зимам я аз, разлика от тука до небето. Почти същата резачка,... обаче 5 литра бензин 45-50 км изминати.... и чувам аз нещо тоя двигател не ми звучи по същия начин..Еми какво да правя викат ми отивай на диагностика.Е хубаво отивам.Човека вика колата е ток по електрониката всичко в ред ама я дай да измерим компресията.Е сещайте се.... всеки цилиндър си има собствено мнение един с един го няма ....и сега какво правиме?Сваля се глава ще проверяваме клапани...-Резултат два течащи осем с ужасен нагар, оказа се че не били напаснати от първите майстори +два сегмента аут...Та това прословуто коте до тук ми излиза около 800-900 лв.А здрава и перфектна кола без никакъв проблем стигна до отваряне на двигател. Какво да ви кажа ...реве ми се.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
най-скъпоструващата ми котка....
Collapse
X
-
Колежка, не колега. Пише в женски род..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
liverpool235 написа:Само се опитвам да си представа гледката иии Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:liverpool235 написа:Само се опитвам да си представа гледката иии Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
Колеги, трябва ли заради една котка да си говорите такива глупости? Ако имате нещо да си казвате, използвайте ЛС, и не забравяйте че правилата важат и там. На мен по подобен начин едно мъничко камъче, от тези дето се забиват между грайфера на гумата, ми струваше към 750 лева. А пък имам всички видове капаци, кори и прочее по ремъците. Ама Алена ако е решила - случва се.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар