Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

най-скъпоструващата ми котка....

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

най-скъпоструващата ми котка....

И така, да ви разкажа една приказка за един ФИАТ БРАВО и една малка котка.И за небрежността до къде води...Преди една година, една прекрасна утрин палейки БРАВОКА чувам някакаква ужасия като шум идваща от двигателя.Гася аз колата, слизам, отварям предния капак, ....и какво да видя...малко коте на съставните си части омотано във всички посоки около ангренажния ремък.Завряло се то на топло.Е да ама при завъртането на ремъка представете си какво му се случва на него и на мойта мила количка...(Да поясня аз все още почти новобранец шофьор(година и половина само)сто пъти съм го отваряла тоя пусти преден капак ама отде да знам че трябва да има капак който да покрива тоя пусти ремък?)РЕЗУЛТАТ-8 клапана АУТ ,гарнитура на главата...+" майстори"......та...Взимам аз колата от сервиза,а бе нещо това не е мойта кола.Запаля мерише на бензин, глъхне ми, не смея да изпреварвам, а бе ужас.Вдигна си разхода и въобще всякакви такива.Чак тая година обаче дореди се милата за сервиз.Завеждам я и какво мислите?Оказа се че не е зацепена като хората, майстора вика, разминаване 4 зъба имало?????Е хубаво , зимам я аз, разлика от тука до небето. Почти същата резачка,... обаче 5 литра бензин 45-50 км изминати.... и чувам аз нещо тоя двигател не ми звучи по същия начин..Еми какво да правя викат ми отивай на диагностика.Е хубаво отивам.Човека вика колата е ток по електрониката всичко в ред ама я дай да измерим компресията.Е сещайте се.... всеки цилиндър си има собствено мнение един с един го няма ....и сега какво правиме?Сваля се глава ще проверяваме клапани...-Резултат два течащи осем с ужасен нагар, оказа се че не били напаснати от първите майстори +два сегмента аут...Та това прословуто коте до тук ми излиза около 800-900 лв.А здрава и перфектна кола без никакъв проблем стигна до отваряне на двигател. Какво да ви кажа ...реве ми се.
    ''Аз знам че нищо не знам, но има такива които и това не знаят.''

Бе да ти кажа, проблемът не е в котето, а в майсторите

Коментар

колега, не се оплаквай! представи си на котето какво му е било...
      "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
      (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

Е ... горкото коте ...
        Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Колежка, не колега. Пише в женски род.
          .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
          www.cyxap.com

Коментар

Malone написа:
            Колежка, не колега. Пише в женски род.
            а ха в женски род съм :D днес отивам да я видястискайте палци да не излезе още нещо да се прави....от името на котката - благадаря за съчуствието
            ''Аз знам че нищо не знам, но има такива които и това не знаят.''

Коментар

а котето кой го изчисти ? :D
              Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

uBoy написа:
                а котето кой го изчисти ? :D
                Само се опитвам да си представа гледката иии Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
                Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

liverpool235 написа:
                  Само се опитвам да си представа гледката иии Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
                  Представяш си колежката или котката?
                  .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                  www.cyxap.com

Коментар

Malone написа:
                    liverpool235 написа:
                    Представяш си колежката или котката?
                    Гледката как си вдигам капака и гледам,как някаква котка игра роля на ангренажен ремък
                    Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

всъщност ми е жал за котето, а хич не ми праска за твоите 800-900 лв. да си имала капак.
                      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                      Fiat Bravo'97 1,6 16v
                      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
                        всъщност ми е жал за котето, а хич не ми праска за твоите 800-900 лв. да си имала капак.
                        Това дали на теб ти "праска" някой питаше ли?
                        Allergic To The Counterfeit

Коментар

fiat_fan написа:
                          pakumba написа:
                          Това дали на теб ти "праска" някой питаше ли?
                          ти пък откъде падна, че не издрънча?
                          Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                          Fiat Bravo'97 1,6 16v
                          Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

**** и смотаната котка,едно време много ги целих със една въздуша пушка,и около нас не препарваше котка.Ама ти колежке си за най-смешната повреда,едва ли на теб ти е толкова смешно Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

Колеги, трябва ли заради една котка да си говорите такива глупости? Ако имате нещо да си казвате, използвайте ЛС, и не забравяйте че правилата важат и там. На мен по подобен начин едно мъничко камъче, от тези дето се забиват между грайфера на гумата, ми струваше към 750 лева. А пък имам всички видове капаци, кори и прочее по ремъците. Ама Алена ако е решила - случва се.

Коментар

Working...
                              X