Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой ми гледа профила във Facebook?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Кой ми гледа профила във Facebook?

Колеги, има ли приложение или изобщо начин да следим кой ни разглежда профила във facebook?
    Allergic To The Counterfeit

Не Във flirt4e има такава опция

Коментар

аахаххахаха доброто старо flirt4eсори за off-a
      Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
      AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Като имаш такива притеснения - направи го достъпен сами за приятели и готово...
        Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
          Като имаш такива притеснения - направи го достъпен сами за приятели и готово...
          Мисля, че не съм казал, че имам такива притеснения или изобщо някакви. Разглеждах профила на един човек напълно случайно, ама напълно. С него сме се виждали за последно преди 15 години (бяхме в един клас за кратко). Нямаме общи приятели, че да излизам като предложение, а вчера ми изпратил покана за приятелство. Та се зачудих дали е съвпадение.

Коментар

Не е съвпадение, може би твоят човек си е изтеглил приложението Who See Me, с краткото описание: SEE EVERY 1 WHO VEIWS YOUR PROFILE.http://www.facebook.com/group.php?gid=327843495150

Коментар

ogi28b написа:
              Не е съвпадение, може би твоят човек си е изтеглил приложението Who See Me, с краткото описание: SEE EVERY 1 WHO VEIWS YOUR PROFILE.http://www.facebook.com/group.php?gid=327843495150
              Ти пробвал ли си го дали работи при теб? Аз го мъча тука ама май не работи. И в некви чужди форуми пишат, че е въздух, ама може и аз да не правя нещо като хората, въпреки, че действам както е описано.

Коментар

Не, не съм го пробвал, получих покана за него, и реших че това е което те интересува и качих линка тук. Доколкото разбрах - инсталира се нещо допълнително. Но ако работи - нищо чудно чрез нещо такова онзи човек да е стигнал до теб. Макар че съм забелязал да ми предлага за приятели някакви абсолютно непознати хора.

Коментар

Working...
                X