Аз точно заради тези простащини не гледам футбол и никога няма да има някаква тръпка за да го гледам. Иначе надраскай го с шкурка от вътре, после малко бинт + епоксидна смола и ще стане като от желязо.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Счупиха ми огледалото на колата!!!!! Нещастници
Collapse
X
-
Благодаря ви за съветите. Реших да им напиша нещо във форума на Ботев и сами ще видите какво казват.http://bultras.com/forum/viewtopic.p...49Можете да влезнете с Асс: Тъпаци парола 12345
Коментар
-
Некъв от Пловдив е написал "Да го духат мякащите" хахаха.Иначе трудно ми е да ги опиша тези.... фенове. Така наречените агитки са едни лекета, едни утайки, за които основната цел в безсмисления им жалък животец е да отидат на мач, да се напият, да замерят някой с камък, да счупят някое огледало, да се сбият и после гордо да разказват за този "героизъм". Познавах един такъв комплексар... жалка картинка.Allergic To The Counterfeit
Коментар
-
fiat_fan написа:Некъв от Пловдив е написал "Да го духат мякащите" хахаха.Иначе трудно ми е да ги опиша тези.... фенове. Така наречените агитки са едни лекета, едни утайки, за които основната цел в безсмисления им жалък животец е да отидат на мач, да се напият, да замерят някой с камък, да счупят някое огледало, да се сбият и после гордо да разказват за този "героизъм". Познавах един такъв комплексар... жалка картинка.now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
Tenix написа:Само стойката е счупена огледалото е здраво и ела си работи.Засега мисля да го залепя и да го боядисам, но това ще е по Великден.Ако не стане добре може да се разберем с теб П.С Твоето изглежда по бруталноex.Мареа ТД100
Коментар
-
Tenix написа:Само стойката е счупена огледалото е здраво и ела си работи.Засега мисля да го залепя и да го боядисам, но това ще е по Великден.Ако не стане добре може да се разберем с теб П.С Твоето изглежда по бруталноBrava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар