Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адапторна Касетка?От къде?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Адапторна Касетка?От къде?

Колеги преди няколко една си купих трансмитер ама понеже съм пич се оказа че не работи.. За това мисля да си купя адапторна касетка Някой знае ли от къде коко пари каква препоръчвате и магазина до колко работи ще се радвам ако ме насочите към младост и дружба
    Ползвайте мигачи!

"I believe in a long, prolonged, derangement of the senses in order to obtain the unknown."
    Jim Morrison

Колега да не би да не влиза добре трансмитерчето в запалката ... ? Погледни също бушончето му да не е изгоряло като развиеш капачето което влиза в запалката. За касетка аз не мога да ти помогна - аз съм в бизнеса с трансмитерчета :D
    Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
    Citroen Berlingo 1.4/8v (04)

Коментар

Като се има предив че има надпис ОМВ на него просто се примирявам с факта че не работи уж влиза до край....ама то винаги може още :D:D:D бушончето е ок
      Ползвайте мигачи!

"I believe in a long, prolonged, derangement of the senses in order to obtain the unknown."
      Jim Morrison

Коментар

Хмм дам прав си ... на едно приятелче и то влизаше и влизаше и ..... докато накрая направо му се вгради :D. Има и друга вероятност - да се е прекъснало захр кабелче: http://picbg.net/u/5370/33872/416912.jpg .Ето и за касетки: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=44460 и колегата е от софия тъкмо може да си ги видиш.
        Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
        Citroen Berlingo 1.4/8v (04)

Коментар

Даваш ли на контакт, докато пробваш?
          00' Bravo 105 JTD

Коментар

Хвърли ме в транс с тоя въпрос ама после се сетих че пробвах и в движение
            Ползвайте мигачи!

Jim Morrison

Коментар

batabit написа:
              Хвърли ме в транс с тоя въпрос ама после се сетих че пробвах и в движение
              И аз имам такова и така си стои,след като ти прочетох поста отидох да го пробвам бачка си.Но кабела е много къс и немога да го бутна във CD.За това дето има радио,USB и за мемори карата,нали за него става дума?Даже и дистанционото му бачка.

Коментар

Преди може би 2 години си купих адапторна касетка от Метро. Тогава струваше нещо от рода на 12 лева. Работи чудесно. Звукът е по-добър от смотаните транзмитери. Пробвай в Метро.
                She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

мда ама нямам карта на метро...може да проверя практикер че ми е на 100 метра от офиса ама едва ли ще имат
                  Ползвайте мигачи!

Jim Morrison

Коментар

Тези транмитери.... абе няма по-голям боклук от това. Звука е отврат. Включвал съм го за проба към cd-то ми, няма такъв гаден звук.
                    Allergic To The Counterfeit

Коментар

Колеги моля ви като цяло питах от къде да си купя Адапторна касета не траснмитер Ако ми искате мнението и на двете звука е скапан но не искам да си слагтам цд
                      Ползвайте мигачи!

Jim Morrison

Коментар

batabit - пробвал ли си устройството в друг автомобил ? В трети ?

Коментар

не съм...Но като цяло предпочитам да ползвам касетка... за да не седи пепелника нон стоп отворен
                          Ползвайте мигачи!

Jim Morrison

Коментар

Другия вариант да си вградя трансмитера и да го управлявам само то дистанционното с сд карта но аз искам да си ползвам ипода...
                            Ползвайте мигачи!

Jim Morrison

Коментар

И все пак отговор на въпроса на колегата : 3 лв. на магазинчето за дискове на манджа стриит в Студентски град - София
                              Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
                              Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Working...
                              X