Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Критики към Фиат

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Нещо съм назад с нещата. Доста интересна тема (ако се четат само сериозните мнения). Според мен всеки от този форум стигнал волно или неволно до тази марка намира нещо хубаво и приятно в нея - затова е регистриран. А щом я кара значи такива са му възможностите, както са казали хората "Всяка жаба да си знае гьола". ("жаба" тук е доста точно ). Да сме живи и здрави - аз харесвам много ФИАТ, но обичам само одушевени предмети...засега
    Impossible is nothing !

Коментар

Критика към марката,ако може да се ознаменува като такава е ниската цена след 4-5 година.Купуваш сега браво 2010г за 30 хилки и след 4-5 години и пазена и под 100 хил км пак ще е около 13-16 хилки.Просто много бързо им падат цените,това ми бе единственото като минус преди да я взема,определено пазиш,а ако сменяш вземаш 1/5 макс до 1/3 от първоначалното.Те и това ги спира да си отворят душата хората и да си вземат фиат.
      "Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
      Fiat Grande Punto FIAT 500 RiegeR Fiat Freemont

Коментар

cenitel написа:
        Критика към марката,ако може да се ознаменува като такава е ниската цена след 4-5 година.Купуваш сега браво 2010г за 30 хилки и след 4-5 години и пазена и под 100 хил км пак ще е около 13-16 хилки.Просто много бързо им падат цените,това ми бе единственото като минус преди да я взема,определено пазиш,а ако сменяш вземаш 1/5 макс до 1/3 от първоначалното.Те и това ги спира да си отворят душата хората и да си вземат фиат.
        Ами аз мисля,че със всички марки е така.Не само за Фиат.А моята критика към марката е в пластмасите използвани в купето.Макар и ниската цена,тези детайли могат да се изработват от по-качествени материали.
        FIAT BRAVO 1.6
        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Колега не е така,просто им падат цените за жалост.http://www.autohop.bg/cars-196204-Fi...1d91aeb08.на 1/4 от първоначалната цена.http://www.autohop.bg/cars-196984-VW...b1d91aeb08На 1/2 от първоначалната цена.
          "Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"

Коментар

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...656&f1=details
            Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

Отивам го вземам,колега.Да има и изключения.

Коментар

Аз пък си купих сегашната кола, защото ми хареса страшно много. Преди имах пунто 1.7 ТД, купих го по препоръка, не бях много убеден, че е правилния избор, защото тогава ми се въртяха разни Браво-та из главата. При покупката и на двете ми коли съм гледал само за Фиатки, другите просто ги подминавах, все имаше нещо което да ме откаже или просто не можеше да ме грабне. В момента имам мерак и за купе 20VT и за барчета и за новата панда. Не че не ми се кара някоя C класа sport coupe и се замислям много за такава машинка, но пак кантара тежи повече в полза на фиатките. Ако реша да си дам парите мога и ГОЛЯМ джип да си взема на изплащане, дохода ми го позволява, но егото не, просто оная ми работа не е толкова малка, че да компенсирам с голяма кола Единствената ми критика към Фиат е скапаната електроника и пластмасите в купето.

Коментар

Working...
                X