Нз по темата ли е,но нашето семейство е карало ваген и пежо,след един месец търсене и изпробване на 14 нови коли до 30 бона-никога не сме имали досег до фиат-отидохме и си купихме 2 фиат.А никога не съм гледал към фиат,след това "брадчет" ми си купи и фиат-3 в семейството .Нз фен ли съм,но чета и се интересувам от данни статистика и виждам-фиат са добри коли,особено в последните 3-4 години имат ръст и стават по надежни коли.Но съм карал голф-4,пасат-3 лансер от 99г и пежо ново 206,Те също се развалят.Може би са различни повредите,но всяка кола е различна-една се разваля на 50 хил км друга на 100.Късмет и карайте си заради кефа,а не заради комплекс кой какво казва.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Критики към Фиат
Collapse
X
-
canko1604 написа:14 конструкторски титли във Ф1. От това по-красноречив факт здраве му кажи. А по колко титли имат Opel, VW, Audi , Цitroen и други "здрави" коли? Ако някой се сети да каже.Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
-
Цанко ... това е все едно да кажеш, че негрите не са добри атлети, защото никога не са печелили световна титла по ски..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Драги ми Малоун, никой не оспорва атлетичните данни на негрите. Постът ми е насочен към хората които като чуят Фиат си правят асоциация със земеделска техника. А такива повярвай ми има много , или аз поне се наслушах за два месеца откакто имам Мареа-та, как трябва да си направя абонамент в сервиз, да си изкопая канал в гаража и т.н. Така че това ми е готовият отговор за тях.Fiat Marea 1.9 TD100 97г.
Коментар
-
ntodorov написа:fiat_fan. Да. Разбрах, че не си разбрал опровержението. Да ти го кажа по-ясно. Аз съм от тези, които обичат ФИАТ и в него намирам нещо по-различно от другите коли. Мога да си позволя "квалитетна" (според БГ предстваите ) кола, но обичам управлението на ФИАТ ( колкото и да е несъвършенно ). Или с други думи: С теб се различаваме по това, че аз мога да си позволя друга кола, но харесвам ФИАТ. Ти не харесваш ФИАТ, но не можеш пък да караш различна кола от тази марка. Без да ми се сърдиш, но този ник не е за теб. Ти явно караш ФИАТ по принуда.Allergic To The Counterfeit
Коментар
-
Приятелю фен на Фиат. Няма никакви Закони. И не виждам за какви фундаменти ми говориш. Всеки живее живота си както иска. ФИАТ НЕ Е НАЙ-ДОБРАТА КОЛА. ЗА МЕН ОБАЧЕ Е ДОБРА. ПС: Впрочем ти сам каза, че ако имаш възможност не би карал ФИАТ - виждам, че караш ФИАТ - извода е ясен. Не виждам защо ми се сърдиш, че съм те разбрал правилно. :D Не се сърди. Не упреквам теб. Плащаш апартамент, плащал съм и аз. Просто ме интересуват практичните неща. И в тази връзка съм доволен, че ФИАТ го има. Всичко друго за мен е суета. Който ме познава ще го потвърди. Поздрави. Не се сърди. Всеки си има мнение и живот. Уважавам твоето мнение. Разбери и моето.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:Приятелю фен на Фиат. Няма никакви Закони. И не виждам за какви фундаменти ми говориш. Всеки живее живота си както иска. ФИАТ НЕ Е НАЙ-ДОБРАТА КОЛА. ЗА МЕН ОБАЧЕ Е ДОБРА. ПС: Впрочем ти сам каза, че ако имаш възможност не би карал ФИАТ - виждам, че караш ФИАТ - извода е ясен. Не виждам защо ми се сърдиш, че съм те разбрал правилно. :D Не се сърди. Не упреквам теб. Плащаш апартамент, плащал съм и аз. Просто ме интересуват практичните неща. И в тази връзка съм доволен, че ФИАТ го има. Всичко друго за мен е суета. Който ме познава ще го потвърди. Поздрави. Не се сърди. Всеки си има мнение и живот. Уважавам твоето мнение. Разбери и моето.ntodorov написа:Просто ме интересуват практичните неща. И в тази връзка съм доволен, че ФИАТ го има.ntodorov написа:ФИАТ НЕ Е НАЙ-ДОБРАТА КОЛА.Allergic To The Counterfeit
Коментар
-
canko1604 написа:Драги ми Малоун, никой не оспорва атлетичните данни на негрите. Постът ми е насочен към хората които като чуят Фиат си правят асоциация със земеделска техника. А такива повярвай ми има много , или аз поне се наслушах за два месеца откакто имам Мареа-та, как трябва да си направя абонамент в сервиз, да си изкопая канал в гаража и т.н. Така че това ми е готовият отговор за тях..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Малоун, дори в най-добрия рали шампионат на света - WRC, все още никой не е бил по брой титли концерна ФИАТ, макар ПСА да му дишат във врата.Концернът ФИАТ има титли през 74, 74, 76, 77, 78, 80, 83, 87, 88, 89, 90, 91 и 92 година, или общо 13 титли при конструкторите.Няма повече, защото необяснимо, поне за мен, излязоха от шампионата. Тази година се очакваше завръщане, но напразно.Концернът ПСА (Пежо/Ситроен) има само 10 титли (по 5 на марка).Това разбира се не е определящо за качествата на един автомобил, но ти отговарям за "по-близките" сравнения. (Мерцедес не участват изобщо в такъв тип състезания - например).
Коментар
-
ntodorov написа:fiat_fan. Да. Разбрах, че не си разбрал опровержението. Да ти го кажа по-ясно. Аз съм от тези, които обичат ФИАТ и в него намирам нещо по-различно от другите коли. Мога да си позволя "квалитетна" (според БГ предстваите ) кола, но обичам управлението на ФИАТ ( колкото и да е несъвършенно ). Или с други думи: С теб се различаваме по това, че аз мога да си позволя друга кола, но харесвам ФИАТ. Ти не харесваш ФИАТ, но не можеш пък да караш различна кола от тази марка. Без да ми се сърдиш, но този ник не е за теб. Ти явно караш ФИАТ по принуда.
Bravo 1.4T-jet 120 Primo red106
Brava1.4SX
Коментар
-
Immortal написа:Малоун, дори в най-добрия рали шампионат на света - WRC, все още никой не е бил по брой титли концерна ФИАТ, макар ПСА да му дишат във врата.Концернът ФИАТ има титли през 74, 74, 76, 77, 78, 80, 83, 87, 88, 89, 90, 91 и 92 година, или общо 13 титли при конструкторите.Няма повече, защото необяснимо, поне за мен, излязоха от шампионата. Тази година се очакваше завръщане, но напразно.Концернът ПСА (Пежо/Ситроен) има само 10 титли (по 5 на марка).Това разбира се не е определящо за качествата на един автомобил, но ти отговарям за "по-близките" сравнения. (Мерцедес не участват изобщо в такъв тип състезания - например)..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
yuliyancho написа:Напълно те подкрепям :D .И понеже този fiat_fan пак спомена,че не разбираме от коли ще потретя:FIAT никога не е фалирал за разлика от Опел,СААБ,Волво и др. надеждни марки.Напротив изкупи и дигна на крака всички италиански марки.Всеки може да направи кола за 30000 евра,въпроса е да я направиш за 15000 и тя да изглежда и да върви като тази за 30000-справка моето ново Браво.А за надежността - справка VW списание Ауто Билд бр.9/2010. :D :D :DAllergic To The Counterfeit
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар