Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Критики към Фиат

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Нз по темата ли е,но нашето семейство е карало ваген и пежо,след един месец търсене и изпробване на 14 нови коли до 30 бона-никога не сме имали досег до фиат-отидохме и си купихме 2 фиат.А никога не съм гледал към фиат,след това "брадчет" ми си купи и фиат-3 в семейството .Нз фен ли съм,но чета и се интересувам от данни статистика и виждам-фиат са добри коли,особено в последните 3-4 години имат ръст и стават по надежни коли.Но съм карал голф-4,пасат-3 лансер от 99г и пежо ново 206,Те също се развалят.Може би са различни повредите,но всяка кола е различна-една се разваля на 50 хил км друга на 100.Късмет и карайте си заради кефа,а не заради комплекс кой какво казва.
    "Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
    Fiat Grande Punto FIAT 500 RiegeR Fiat Freemont

Коментар

14 конструкторски титли във Ф1. От това по-красноречив факт здраве му кажи. А по колко титли имат Opel, VW, Audi , Цitroen и други "здрави" коли? Ако някой се сети да каже.
      Fiat Marea 1.9 TD100 97г.

Коментар

canko1604 написа:
        14 конструкторски титли във Ф1. От това по-красноречив факт здраве му кажи. А по колко титли имат Opel, VW, Audi , Цitroen и други "здрави" коли? Ако някой се сети да каже.
        Lancia все още непобедима по титли във WRC макар че отсъства от там много дълго вече.Фиат е много по-здрав автомобил от други "премиум марки" според мен ,защотоКолкото по премиум е една марка ,толкова по труден и скъп е ремонта и частите.То дори вътре в групата е така .Носач мареа 50 60 леваДолен Носач Алфа 147 към 150-160Като разликата между двата е незначителнаДори Ауто Билд,заклетите противници на марката мълчат на 100к тест на Фиат Браво ,а техните вагени са в дъното.
        Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
        Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
        I am in love with my cars

Коментар

Цанко ... това е все едно да кажеш, че негрите не са добри атлети, защото никога не са печелили световна титла по ски.
          .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
          www.cyxap.com

Коментар

Драги ми Малоун, никой не оспорва атлетичните данни на негрите. Постът ми е насочен към хората които като чуят Фиат си правят асоциация със земеделска техника. А такива повярвай ми има много , или аз поне се наслушах за два месеца откакто имам Мареа-та, как трябва да си направя абонамент в сервиз, да си изкопая канал в гаража и т.н. Така че това ми е готовият отговор за тях.
            Fiat Marea 1.9 TD100 97г.

Коментар

Malone написа:
              Цанко ... това е все едно да кажеш, че негрите не са добри атлети, защото никога не са печелили световна титла по ски.
              Да сигурно щото в африка нема снег да го *модерирано*.Баща ми и той така ама................
              Bravo 1.2 16v
              Lancia Dedra 1.8 16v
              Suzuki GSXR250R

Коментар

ntodorov написа:
                fiat_fan. Да. Разбрах, че не си разбрал опровержението. Да ти го кажа по-ясно. Аз съм от тези, които обичат ФИАТ и в него намирам нещо по-различно от другите коли. Мога да си позволя "квалитетна" (според БГ предстваите ) кола, но обичам управлението на ФИАТ ( колкото и да е несъвършенно ). Или с други думи: С теб се различаваме по това, че аз мога да си позволя друга кола, но харесвам ФИАТ. Ти не харесваш ФИАТ, но не можеш пък да караш различна кола от тази марка. Без да ми се сърдиш, но този ник не е за теб. Ти явно караш ФИАТ по принуда.
                Аааааа, ясно, много благодаря, сега вече ми се изясниха нещата....... Понеже беше така добър да ми изясниш нещата от живота с разните му там фундаментални закони, ще ти разясня и аз нещичко. Не знам как реши, че не мога да карам друга марка кола, но недей да правиш такава "реклама" на Фиат - който не може да си позволи друго кара Фиат. Приоритет ми е да си изплащам двата апартамента в София, пък колата е на заден план.Абе да не се обяснявам повече, отговори ми на един въпрос. Според теб има ли по-добра кола от Фиат? Ама не ми обяснявай за съотношение цена-качество. Да или Не? Вкъщи имам телевизор Сони. За МЕН това е най-доброто. Ама не ме интересува, че за същите пари съм щял да взема с 5 инча по-голям Самсунг.С последния пост на Имортал съм напълно съгласен. За това говоря.
                Allergic To The Counterfeit

Коментар

Приятелю фен на Фиат. Няма никакви Закони. И не виждам за какви фундаменти ми говориш. Всеки живее живота си както иска. ФИАТ НЕ Е НАЙ-ДОБРАТА КОЛА. ЗА МЕН ОБАЧЕ Е ДОБРА. ПС: Впрочем ти сам каза, че ако имаш възможност не би карал ФИАТ - виждам, че караш ФИАТ - извода е ясен. Не виждам защо ми се сърдиш, че съм те разбрал правилно. :D Не се сърди. Не упреквам теб. Плащаш апартамент, плащал съм и аз. Просто ме интересуват практичните неща. И в тази връзка съм доволен, че ФИАТ го има. Всичко друго за мен е суета. Който ме познава ще го потвърди. Поздрави. Не се сърди. Всеки си има мнение и живот. Уважавам твоето мнение. Разбери и моето.
                  A17DTС/S
                  Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

ntodorov написа:
                    Приятелю фен на Фиат. Няма никакви Закони. И не виждам за какви фундаменти ми говориш. Всеки живее живота си както иска. ФИАТ НЕ Е НАЙ-ДОБРАТА КОЛА. ЗА МЕН ОБАЧЕ Е ДОБРА. ПС: Впрочем ти сам каза, че ако имаш възможност не би карал ФИАТ - виждам, че караш ФИАТ - извода е ясен. Не виждам защо ми се сърдиш, че съм те разбрал правилно. :D Не се сърди. Не упреквам теб. Плащаш апартамент, плащал съм и аз. Просто ме интересуват практичните неща. И в тази връзка съм доволен, че ФИАТ го има. Всичко друго за мен е суета. Който ме познава ще го потвърди. Поздрави. Не се сърди. Всеки си има мнение и живот. Уважавам твоето мнение. Разбери и моето.
                    Приятелю, защо мислиш, че се сърдя? Няма как да стане това. Сам казваш:
                    ntodorov написа:
                    Просто ме интересуват практичните неща. И в тази връзка съм доволен, че ФИАТ го има.
                    Еми какво да говорим повече? Значи и ти харесваш Фиат, защото е практичен. А ако това нямаше значение за теб? Ако на първо място беше удоволствието? Не ми отговаряй. Вече го направи:
                    ntodorov написа:
                    ФИАТ НЕ Е НАЙ-ДОБРАТА КОЛА.
                    Та и аз това имах в предвид - обичам си количката (много върви бе), но има по-добри от нея. И след като и двамата признаваме това, защо трябва да лъжа, че не бих карал по-добра кола?

Коментар

canko1604 написа:
                      Драги ми Малоун, никой не оспорва атлетичните данни на негрите. Постът ми е насочен към хората които като чуят Фиат си правят асоциация със земеделска техника. А такива повярвай ми има много , или аз поне се наслушах за два месеца откакто имам Мареа-та, как трябва да си направя абонамент в сервиз, да си изкопая канал в гаража и т.н. Така че това ми е готовият отговор за тях.
                      Цанко ... идеята ми беше, че F1 не е единствения критерий. Аз харесвам Fiat, карам такива и ме боли фара колко титли има във F1. Гледам си джоба и да ми е удобно на атлетичното ми тяло. Fiat изпълнява тези мои изисквания и не ме интересуват титлите.Това можеш да кажеш и на разбирачите, които се шегуват с теб.Предпочитам на 5 години да си купувам нов Fiat, отколкото да карам 30 години един и същ Mercedes, макар и последните да са страхотни автомобили [за мен].А и от друга страна, погледни статистиките през годините за рали шампионатите. Аз не съм си правил справка, но Fiat едва ли ще го намериш перманентно във водещите марки.За разлика от другите автомобили, споменати от теб.И все пак, не караме болиди от F1, а туристически автомобили и рали шампионатите са като че ли "по близки" за сравнение.
                      www.cyxap.com

Коментар

Малоун, дори в най-добрия рали шампионат на света - WRC, все още никой не е бил по брой титли концерна ФИАТ, макар ПСА да му дишат във врата.Концернът ФИАТ има титли през 74, 74, 76, 77, 78, 80, 83, 87, 88, 89, 90, 91 и 92 година, или общо 13 титли при конструкторите.Няма повече, защото необяснимо, поне за мен, излязоха от шампионата. Тази година се очакваше завръщане, но напразно.Концернът ПСА (Пежо/Ситроен) има само 10 титли (по 5 на марка).Това разбира се не е определящо за качествата на един автомобил, но ти отговарям за "по-близките" сравнения. (Мерцедес не участват изобщо в такъв тип състезания - например).

Коментар

ntodorov написа:
                          fiat_fan. Да. Разбрах, че не си разбрал опровержението. Да ти го кажа по-ясно. Аз съм от тези, които обичат ФИАТ и в него намирам нещо по-различно от другите коли. Мога да си позволя "квалитетна" (според БГ предстваите ) кола, но обичам управлението на ФИАТ ( колкото и да е несъвършенно ). Или с други думи: С теб се различаваме по това, че аз мога да си позволя друга кола, но харесвам ФИАТ. Ти не харесваш ФИАТ, но не можеш пък да караш различна кола от тази марка. Без да ми се сърдиш, но този ник не е за теб. Ти явно караш ФИАТ по принуда.
                          Напълно те подкрепям :D .И понеже този fiat_fan пак спомена,че не разбираме от коли ще потретя:FIAT никога не е фалирал за разлика от Опел,СААБ,Волво и др. надеждни марки.Напротив изкупи и дигна на крака всички италиански марки.Всеки може да направи кола за 30000 евра,въпроса е да я направиш за 15000 и тя да изглежда и да върви като тази за 30000-справка моето ново Браво.А за надежността - справка VW списание Ауто Билд бр.9/2010. :D :D :D

Bravo 1.4T-jet 120 Primo red106
                          Brava1.4SX

Коментар

Immortal написа:
                            Малоун, дори в най-добрия рали шампионат на света - WRC, все още никой не е бил по брой титли концерна ФИАТ, макар ПСА да му дишат във врата.Концернът ФИАТ има титли през 74, 74, 76, 77, 78, 80, 83, 87, 88, 89, 90, 91 и 92 година, или общо 13 титли при конструкторите.Няма повече, защото необяснимо, поне за мен, излязоха от шампионата. Тази година се очакваше завръщане, но напразно.Концернът ПСА (Пежо/Ситроен) има само 10 титли (по 5 на марка).Това разбира се не е определящо за качествата на един автомобил, но ти отговарям за "по-близките" сравнения. (Мерцедес не участват изобщо в такъв тип състезания - например).
                            Отговора ти ще предизвика смях в противниците на Fiat.Аз не карам "концерна ФИАТ", а туристически автомобили с марка Fiat.Fiat не е Lancia, не e Alfa Romeo, не е Мазерати. Не е и Ферари.Фиат си е Фиат.И от всичките [серийно произвеждани] автомобили, произвеждани от Fiat Group, Фиат са най зле. Най-НЕпрестижния им автомобил.Всичко останало са фенски лакърдии.Аз си ги харесвам така, но никога няма да си изкривя езика и да пиша, че Fiat е "кола с душа", "cuore sportivo" и подобни.Фиат си е кола от среден към нисък клас и толкова. Всеки сам си прави преценката.Автомобил с марката Fiat е печелил WRC, когато на нашите пътища титлите се печелеха от "Лада-седмица".ERC е съвсем малко по-друга бира, но ти явно си нямал време да стигнеш до там.Жокер: Giandomenico Basso
                            www.cyxap.com

Коментар

yuliyancho написа:
                              Напълно те подкрепям :D .И понеже този fiat_fan пак спомена,че не разбираме от коли ще потретя:FIAT никога не е фалирал за разлика от Опел,СААБ,Волво и др. надеждни марки.Напротив изкупи и дигна на крака всички италиански марки.Всеки може да направи кола за 30000 евра,въпроса е да я направиш за 15000 и тя да изглежда и да върви като тази за 30000-справка моето ново Браво.А за надежността - справка VW списание Ауто Билд бр.9/2010. :D :D :D
                              Какво съм споменал??? Че и пак??? Айде да не ми изопачаваш думите, а? Знаеш ли колко ми дреме, когато си карам колата колко титли са спечелили Фиат еди-къде си или колко компании са изкупили? И айде да не дъвчем едно и също - ясно, че и ти си купил Фиат, защото са направили по-евтина кола от конкурентите. И номера не е да направиш кола за 15000 евро, номера е ако на теб не ти пука дали ще дадеш 15K или 30К за кола пак да избереш Фиат, сеш’ ли се?P.S. Присъединявам се към мнението на Malone. По-точно нямаше как да бъде казано. И с това мисля да спирам. Вие се заблуждавайте, че и милиони да имате пак ще карате Фиат, пък някой ден, дано това стане, пак ще си говорим. Защото в крайна сметка всичко опира до пари.

Коментар

Свеки си има избор и вкус!

Коментар

Working...
                                X