Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Критики към Фиат

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз карам Фиат Добло(служебно).Ми какво да ви кажа?За 75000км.и 3год.съм дал толкова пари за ремонти че мога да си купя Майбах.
    И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Ichkin написа:
      Todor_Gagovski написа:
      ЕЕЕ то бива фенщина ама пък да се сравнява фиат с мерцедес ,айде осъзнайте се малко де Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
      Имаш 3500 лева и искаш седан.Мареа 99-2000 година или 124ка 88ма ?
      Така поставен въпроса - отговора е ясен,Марея.Но все си мисля че ще е по коректно да се съпоставят модели с приблизително близки години.Смея да твърдя че 124 ката като начин на изработка,като издръжливост на ходовата част и дори като комфорт, не е много далеч от мареята.Това че е морално остарял модел е друга бира.
      HONDA I-VTEC

Коментар

Todor_Gagovski написа:
        Ichkin написа:
        Todor_Gagovski написа:
        ЕЕЕ то бива фенщина ама пък да се сравнява фиат с мерцедес ,айде осъзнайте се малко де Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
        Имаш 3500 лева и искаш седан.Мареа 99-2000 година или 124ка 88ма ?
        Така поставен въпроса - отговора е ясен,Марея.Но все си мисля че ще е по коректно да се съпоставят модели с приблизително близки години.Смея да твърдя че 124 ката като начин на изработка,като издръжливост на ходовата част и дори като комфорт, не е много далеч от мареята.Това че е морално остарял модел е друга бира.
        Съгласен съм - 124ката е наистина Мерцедес ... или по-скоро е бил !Ако искаш да съпоставяме коли еднакви години и що-годе приблизителен клас ... Веднага :А класа 99та и Браво 99та А класа - 7000 лв.Браво - 3000 лв. +Виж можем да сравним S класата с Ланча Тезис ... Но аз с чисто сърце избирам Тезиса и ми остават пари за ремонти докато колата мърда ... И не го избирам защото е по-евтин, а защото наистина всичко ми харесва повече в него !Разбира се ако искаш мотор 5000 сс, ще вземеш С класата, защото няма еквивалент - не друго В смисъл ... и аз съм адски далеч от мисълта, че фиат е най-яката кола разбир’ш ли ... Въпросът е, че е наистина най-изгодната !Проблемът според мен е, че ти мислиш мерцедеса за кой знае какво ... но ... след 124ката ... и С класата до 98ма ли е 99та ли е ... Мерцедес и "несравнимата" S класа не са това, което бяха ! Няма ги вече мерцедесите на които никога не им е сменяно окачване, или тези, които карат вече 40 000 км с едно и също масло и мотора мърка ...
        Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

MartoModev написа:
          Аз карам Фиат Добло(служебно).Ми какво да ви кажа?За 75000км.и 3год.съм дал толкова пари за ремонти че мога да си купя Майбах.
          И за какво ти макет на Майбах?
          Allergic To The Counterfeit

Коментар

и какво излиза,че фиат е слаба марка коли,които се развалят.Купуваме ги само,защото са много евтини ли?!Поне похвалите тук са малко на брой,но колегата по-горе е прав.Съотношение и качество-една от най-добрите марки.Но аз лично мисля,че фиат са в подем последните 3-4 години,малко нежни,но по-добри коли от повечето в класа си.Мое мнение.

Коментар

g написа:
              и какво излиза,че фиат е слаба марка коли,които се развалят...
              Ами, не, но нали това е тема за критики Аз лично нямам критика към Фиат. Винаги получаваш много повече отколкото плащаш. И, естествено, колкото повече платиш, толкова повече получаваш. Така е с всички италиански коли.
              She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

gantcho написа:
                g написа:
                и какво излиза,че фиат е слаба марка коли,които се развалят...
                Ами, не, но нали това е тема за критики Аз лично нямам критика към Фиат. Винаги получаваш много повече отколкото плащаш. И, естествено, колкото повече платиш, толкова повече получаваш. Така е с всички италиански коли.
                ...и жени. Който не цени жената - не може да цени и ФИАТ-а. Той си иска любовта, нежността и грижата. Грубите селски прояви към жената и респективно към колата оставям на почитателите на "желязната" немска машина. ПС: Тук съм съгласен със световната глупост: Какъвто човека, такава и колата...Млади момичета оглеждайте се за ФИАТ - аджии. Ще получите много от тях.
                A17DTС/S
                Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

ntodorov написа:
                  gantcho написа:
                  Така е с всички италиански коли.
                  ...и жени.
                  Е, аз нямам бог знае какъв опит с италианските жени, но ти, колега, очевидно си по-сведущ
                  She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Проблемът според мен е, че ти мислиш мерцедеса за кой знае какво ... Погледни какво карам и ще разбереш какво мисля за мерцедес .
                    HONDA I-VTEC

Коментар

Todor_Gagovski написа:
                      Проблемът според мен е, че ти мислиш мерцедеса за кой знае какво ... Погледни какво карам и ще разбереш какво мисля за мерцедес .
                      Един клиент на фирмата, в която работя, си е купил Акорд, i-DTEC, модел 2009, всички екстри които се предлагат за модела, а може да си позволи Ес-Класа, А-8, Кю-7, пешка на Г-4, и каквото се сетиш още от "баровските" лимузини. Каза кратко "Виж кво карам! А всички тея марки си ги слагам на ...." Поздрави за колата, която караш, колега!

Коментар

ogi28b написа:
                        Todor_Gagovski написа:
                        Един клиент на фирмата, в която работя, си е купил Акорд, i-DTEC, модел 2009, всички екстри които се предлагат за модела, а може да си позволи Ес-Класа, А-8, Кю-7, пешка на Г-4, и каквото се сетиш още от "баровските" лимузини. Каза кратко "Виж кво карам! А всички тея марки си ги слагам на ...." Поздрави за колата, която караш, колега!
                        Благодаря колега
                        HONDA I-VTEC

Коментар

BRAVA FOREVER- Кефи ме ,поддържам я и ме вози.Тва е!

Коментар

gantcho написа:
                            ntodorov написа:
                            gantcho написа:
                            ...и жени.
                            Е, аз нямам бог знае какъв опит с италианските жени, но ти, колега, очевидно си по-сведущ
                            Ганчо, аз съм широко скроен и за мен жените било то италианки, българки и прочие са под общ знаменател. Уважавам всичките...И най-вече моята. :D Далеч съм бил от мисълта за италианките, ама що пък не ? Като караме колите им що пък да не ползваме и жените им. ПС: Извинете ме колеги за отклонението, но ФИАТ е кола с романтична душа...Това ми беше мисълта де.
                            A17DTС/S
                            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Такива теми си имаме доста и тази е поредната. Аз се чудя - колко трябва да си комплексиран, за да пуснеш тема от типа: смеят ми се дето имам Фиат. Ми кола, като кола. Кеф ми е фиат - карам си фиат. Аз съм давал парите за колата, аз си я карам - не ме интересуват мненията на останалите. Когато те дадат парите за нея - ок. Но дотогава - аз вземам решението и останалите нямат право на "гък" по мой адрес. Аз смея ли им се, че имат грозни и глупави жени, а? Нищо не съм казал - щото кудкудякат в техния кокошарник и мен не ме касае.За протокола - за 3 години здраво натоварване имам една изгоряла крушка за осветлението на номера, която естествено веднага ми докладва на таблото.

Коментар

ntodorov написа:
                                gantcho написа:
                                ntodorov написа:
                                gantcho написа:
                                ...и жени.
                                Ганчо, аз съм широко скроен и за мен жените било то италианки, българки и прочие са под общ знаменател. Уважавам всичките...И най-вече моята. :D Далеч съм бил от мисълта за италианките, ама що пък не ? Като караме колите им що пък да не ползваме и жените им. ПС: Извинете ме колеги за отклонението, но ФИАТ е кола с романтична душа...Това ми беше мисълта де.
                                За италианските коли-ясно.Без равен еквивалент.За жените им да се замислят,че италианците все повече обръщат резбата.Ние българите все още държим фронта.Да заповядат! :D
                                FIAT BRAVO 1.6
                                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Working...
                                X