Аз карам Фиат Добло(служебно).Ми какво да ви кажа?За 75000км.и 3год.съм дал толкова пари за ремонти че мога да си купя Майбах.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Критики към Фиат
Collapse
X
-
Ichkin написа:Todor_Gagovski написа:ЕЕЕ то бива фенщина ама пък да се сравнява фиат с мерцедес ,айде осъзнайте се малко де Yellow_Flash_Colorz_PDT_37HONDA I-VTEC
Коментар
-
Todor_Gagovski написа:Ichkin написа:Todor_Gagovski написа:ЕЕЕ то бива фенщина ама пък да се сравнява фиат с мерцедес ,айде осъзнайте се малко де Yellow_Flash_Colorz_PDT_37Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
и какво излиза,че фиат е слаба марка коли,които се развалят.Купуваме ги само,защото са много евтини ли?!Поне похвалите тук са малко на брой,но колегата по-горе е прав.Съотношение и качество-една от най-добрите марки.Но аз лично мисля,че фиат са в подем последните 3-4 години,малко нежни,но по-добри коли от повечето в класа си.Мое мнение.
Коментар
-
g написа:и какво излиза,че фиат е слаба марка коли,които се развалят...She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
gantcho написа:g написа:и какво излиза,че фиат е слаба марка коли,които се развалят...A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Todor_Gagovski написа:Проблемът според мен е, че ти мислиш мерцедеса за кой знае какво ... Погледни какво карам и ще разбереш какво мисля за мерцедес .
Коментар
-
ogi28b написа:Todor_Gagovski написа:Проблемът според мен е, че ти мислиш мерцедеса за кой знае какво ... Погледни какво карам и ще разбереш какво мисля за мерцедес .HONDA I-VTEC
Коментар
-
gantcho написа:ntodorov написа:gantcho написа:Така е с всички италиански коли.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Такива теми си имаме доста и тази е поредната. Аз се чудя - колко трябва да си комплексиран, за да пуснеш тема от типа: смеят ми се дето имам Фиат. Ми кола, като кола. Кеф ми е фиат - карам си фиат. Аз съм давал парите за колата, аз си я карам - не ме интересуват мненията на останалите. Когато те дадат парите за нея - ок. Но дотогава - аз вземам решението и останалите нямат право на "гък" по мой адрес. Аз смея ли им се, че имат грозни и глупави жени, а? Нищо не съм казал - щото кудкудякат в техния кокошарник и мен не ме касае.За протокола - за 3 години здраво натоварване имам една изгоряла крушка за осветлението на номера, която естествено веднага ми докладва на таблото.
Коментар
-
ntodorov написа:gantcho написа:ntodorov написа:gantcho написа:Така е с всички италиански коли.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар