Колеги .. не мога да разбера защо хората които не карат фиат са толкова скъптично настроени ... Карам Пунто от 1 година и съм доволен от нея ... Както всяка кола си изисква поддръжка особенно като моята вече 15 годишна. Писнало ми е да сравняват някоя ауди 80-ка и да ми разправят колко здрав и хубав бил ’’Немеца’’ Съжалявам ако ви се струва глупава темата ама исках да ми олекне като споделя с Вас особенно както съм и на няколко бири :P
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Критики към Фиат
Collapse
X
-
Нека всеки си мисли каквото иска.Ти си направил твоят избор и те устройва. Ако трябва да съм честен и аз бих карал ауди,мерцедес,БМВ , но за мен колата е средство за предвижване и фиат ми предлагат оптимално съотношение цена-качество.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
кола
като гледам особенно новите коли това къде е зглобявано няма нищо от това какви части са сложени вече тази граница е размита например глави -блокове на френски и немски коли се правят в РУСЕ електонитка в Унгария ,Чехия а и самата марка страда от това че е евтина и набедените майстори немогат да ги прават а тези където могат взимат скъпо а как да му дадеш много като тя колата е евтина колегата за един Комутатор на Мерцедес дори и по стар взима толкова колкото е половината ми кола
Коментар
-
Humppa
Тази тема е обсъждана, обсъжда се и пак ще се обсъжда.Аз лично пък не харесвам немските кочини, никога не бих карал немска кола, най-вече заради външният и вид, особено старите Опели, Фордове и Аудита (изключвам Порше тук). Може да са здрави и т.н., но пък са и грозни! П.П. Имаме едно служебно Поло, не мога да кажа че е кофти кола, но е адски неудобна!
Коментар
-
Наслушал съм се, и още слушам простотии по адрес на фиат. Не им обърщам внимание, а и не съм човек който робува на марките. Един познат, преди два месеца сменя турбина на TDI . Колата е реколта 2005. Сега на базата на този случай, да тръгна да говоря как ВАГ, не струват. Няма такова нещо разбира се. Всичко зависи как е подържана, как е карана, и в крайна сметка от самият модел. Ама това, някои хора не искат да приемат, oh well...
Коментар
-
Аз изобщо не влизам в спорове на тая тема - казвам, че имаме 2 фиата и разговорът приключва!Мъжът ми ми беше купил корса - е нема такова дърво! Друго си е Бравата, нежна, деликатна работа! Италианска! Както се казва в един филм "завива като по релси"."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
И мойта Мареа е 99г., но както я наточих напоследък вече двама ме питат: "Нова ли е колата?". Защото и аз така хлътнах по нея - в сравнение с коли от същия клас беше по-красива и вън и вътре, а двигателя Комън рейл. Мисля, че дизайна още е много актуален, а фарове с лупи други изкараха много по-късно. Като всяка кола си иска поддръжка. Всеки сам решава - за това има избор на различни модели и марки.
Коментар
-
=Rudi= написа:И мойта Мареа е 99г., но както я наточих напоследък вече двама ме питат: "Нова ли е колата?". Защото и аз така хлътнах по нея - в сравнение с коли от същия клас беше по-красива и вън и вътре, а двигателя Комън рейл. Мисля, че дизайна още е много актуален, а фарове с лупи други изкараха много по-късно. Като всяка кола си иска поддръжка. Всеки сам решава - за това има избор на различни модели и марки.
Коментар
-
Аз също подкрепям мнението за това,че повече от половината кола не е на Фиат. Много чаркове и то отговорни са производство на "именити" производители. И същите се влагат в много от моделите на иначе ултра,мега здравите немски автомобили! Подкрепям тезата си с нещо ,което ме вълнуваше последните седмици: във фолксваген; в ауди; в шкода; в сеат ; в алфа и в "трошливите" фиати се монтират абсолютно едни и същи задни дискови спирачки на Лукас.п.п. как пък не намерих апарати от Б4...да си реша проблема със здравината?!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Ми да ви кажа,че на Ауди и много други немски марки кабелите за АБС-а ги правят в Стара Загора.Така,че не е проблем да говорят колкото си искат.Всеки сам решава за марката която ще кара.Но по отношение цена-качество нямат равни ФИАТ.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар