Ок, ама защо не си купи Лада тогава??? По евтино, по-евтина подръжка, пак те вози от А до Б?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Критики към Фиат
Collapse
X
-
fiat_fan написа:Айде и теб да те питам нещо. Давам ти 1000 000 евро безвъзмездно. Ей така, щото ми е кеф. Какво правиш ти:а) Продължаваш да караш Мареатаб) Купуваш друга Мареа на по-малко километрив) Купуваш ново Ауди, Мерцедес или Нисан?Задавам ти и на теб така въпроса, защото тука някои колеги направо стават смешни с твърдения от сорта, че видиш ли Фиат е върха. От друга страна всички признават , че това не е най-доброто, но те винаги и при всякакви обстоятелства ще карат любимата марка А това за финансовия ресурс... мерси за лекцията. На бас, че знам по-добре от теб какво е това животно Между другото - амортизуем активFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
fiat_fan написа:Ок, ама защо не си купи Лада тогава??? По евтино, по-евтина подръжка, пак те вози от А до Б?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
gantcho написа:Аман от фиатаджии по принуда! Ходи да философстваш във форумите на Ауди, Мерцедес или Нисан. Или Рено, или Ваген.Клавишите "З" и "С" са един до друг. Чудя се с кое си по-добре - правописа или финанситеAllergic To The Counterfeit
Коментар
-
gantcho написа:Благодаря за щедростта. Купувам си последната Ланча Делта, топ изпълнение..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Predatorsi написа:А ти би ли карал кола ,на която само смяната на консумативите е цифра наполовина от стойността на автомобила???Allergic To The Counterfeit
Коментар
-
fiat_fan написа:Айде и теб да те питам нещо. Давам ти 1000 000 евро безвъзмездно. Ей така, щото ми е кеф. Какво правиш ти:а) Продължаваш да караш Мареатаб) Купуваш друга Мареа на по-малко километрив) Купуваш ново Ауди, Мерцедес или Нисан?Задавам ти и на теб така въпроса, защото тука някои колеги направо стават смешни с твърдения от сорта, че видиш ли Фиат е върха. От друга страна всички признават , че това не е най-доброто, но те винаги и при всякакви обстоятелства ще карат любимата марка А това за финансовия ресурс... мерси за лекцията. На бас, че знам по-добре от теб какво е това животно Между другото - амортизуем активA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
fiat_fan написа:общо взето никой не каза, че кара Фиат, защото изпитва удоволствие..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
fiat_fan написа:... и общо взето никой не каза, че кара Фиат, защото изпитва удоволствие.Steliyan's Life!
Коментар
-
Malone написа:fiat_fan написа:общо взето никой не каза, че кара Фиат, защото изпитва удоволствие.Allergic To The Counterfeit
Коментар
-
Женшен 73. Имали сме противоречия с теб преди много време, но сега няма как да не отбележа единомислието ни. Ще добавя:- Удоволствие от първата за деня глътка кафе с чаромат на Якобс;:D Абе мамицата му: Преоткрих дребните радости в живота и вече съм щастлив и с УНО-то на жена ми :DA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
fiat_fan написа:P.S.2 jenshen, виждаш ли, ако си купиш един Хамър ще ти е много по-приятно при тези обстоятелстваSteliyan's Life!
Коментар
-
jenshen73 написа:fiat_fan написа:P.S.2 jenshen, виждаш ли, ако си купиш един Хамър ще ти е много по-приятно при тези обстоятелстваAllergic To The Counterfeit
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар