Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Критики към Фиат

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ок, ама защо не си купи Лада тогава??? По евтино, по-евтина подръжка, пак те вози от А до Б?
    Allergic To The Counterfeit

Коментар

fiat_fan написа:
      Айде и теб да те питам нещо. Давам ти 1000 000 евро безвъзмездно. Ей така, щото ми е кеф. Какво правиш ти:а) Продължаваш да караш Мареатаб) Купуваш друга Мареа на по-малко километрив) Купуваш ново Ауди, Мерцедес или Нисан?Задавам ти и на теб така въпроса, защото тука някои колеги направо стават смешни с твърдения от сорта, че видиш ли Фиат е върха. От друга страна всички признават , че това не е най-доброто, но те винаги и при всякакви обстоятелства ще карат любимата марка А това за финансовия ресурс... мерси за лекцията. На бас, че знам по-добре от теб какво е това животно Между другото - амортизуем актив
      А ти би ли карал кола ,на която само смяната на консумативите е цифра наполовина от стойността на автомобила???Говоря за фактора ,който винаги е от значение ,но много хора пренебрегват...Ако ти ми дадеш на мен 100 000 евро ,безвъзмездно ,не бих си купил Ауди нито Мерцедес или пък Нисан ,не защото не ми харесват ,а защото ще дойде момент ,в който ще трябва да се сменят консумативи и тогава ще съжалявам ,че съм си взел 7-8 годишна С-Класа ,а не чисто ново Браво или Крома...Така мисля АЗ ,повтарям АЗ...
      Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
      Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
      EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

fiat_fan написа:
        Ок, ама защо не си купи Лада тогава??? По евтино, по-евтина подръжка, пак те вози от А до Б?
        Ми щото нямаше дизелова лада.
        Steliyan's Life!
        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

gantcho написа:
          Аман от фиатаджии по принуда! Ходи да философстваш във форумите на Ауди, Мерцедес или Нисан. Или Рено, или Ваген.Клавишите "З" и "С" са един до друг. Чудя се с кое си по-добре - правописа или финансите
          За сега ще пофилософствам тук, ако не възразяваш? Всъщност няма значение дали възразяваш. За другото - чуди се на воля, лошо няма.

Коментар

jenshen73 написа:
            fiat_fan написа:
            Ми щото нямаше дизелова лада.
            Хахаха, ок, това беше добро

Коментар

gantcho написа:
              Благодаря за щедростта. Купувам си последната Ланча Делта, топ изпълнение.
              Ай ся ... Ричард Гиър разби’йш ли ...
              .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
              www.cyxap.com

Коментар

Predatorsi написа:
                А ти би ли карал кола ,на която само смяната на консумативите е цифра наполовина от стойността на автомобила???
                Естествено, стига да мога да си го позволя. Някои хора дават милиони за картини, други за часовници, трети за коли. И после аз не съм бил фен. Ама че смешно. Само си прочетете постовете всички Фиат фанатици. Един карал Фиат, щото е практична кола, друг защото струвал 15К евро, а конкурентите 30К, трети щото щял да я сменя през три години и го возила от А до Б, и общо взето никой не каза, че кара Фиат, защото изпитва удоволствие.

Коментар

fiat_fan написа:
                  Айде и теб да те питам нещо. Давам ти 1000 000 евро безвъзмездно. Ей така, щото ми е кеф. Какво правиш ти:а) Продължаваш да караш Мареатаб) Купуваш друга Мареа на по-малко километрив) Купуваш ново Ауди, Мерцедес или Нисан?Задавам ти и на теб така въпроса, защото тука някои колеги направо стават смешни с твърдения от сорта, че видиш ли Фиат е върха. От друга страна всички признават , че това не е най-доброто, но те винаги и при всякакви обстоятелства ще карат любимата марка А това за финансовия ресурс... мерси за лекцията. На бас, че знам по-добре от теб какво е това животно Между другото - амортизуем актив
                  Ти на мен ги дай - пък ми гледай сеира :DПС: Колега тук сме зрели хора. Всеки си е направил избора. Трябва да разбереш, че една кола не се харесва по това колко струва. Всеки има различни приоритети. И съм разбрал едно - слънцето изгрява от изток и залязва на запад - всичко останало е илюзия и един голям ТАШАК. Много от колегите тук (включая) и аз вече не живеят само с материалните гъдели. Има по-важни неща в живота и от апартаментите и от колите...Ще ме разбереш след време.
                  A17DTС/S
                  Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

fiat_fan написа:
                    общо взето никой не каза, че кара Фиат, защото изпитва удоволствие.
                    Аз изпитвам удоволствие да карам [почти] всякаква [здрава] кола.А с Fiat удоволствието ми излиза най-евтино. Съотношение удоволствие/цена.А още по голямо удоволствие изпитвам да ме возят. Пък аз да си чета вестника на задната седалка.
                    .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                    www.cyxap.com

Коментар

fiat_fan написа:
                      ... и общо взето никой не каза, че кара Фиат, защото изпитва удоволствие.
                      Удоволствие изпитвам като ... уважавам жената ...Удоволствие изпитвах и като прасках ново гадже всяка седмица преди 15 години. Удоволствие да шофирам? Във Варна? Каквато и да е кола? НИКОГА!
                      Steliyan's Life!

Коментар

Malone написа:
                        fiat_fan написа:
                        общо взето никой не каза, че кара Фиат, защото изпитва удоволствие.
                        Аз изпитвам удоволствие да карам [почти] всякаква [здрава] кола.А с Fiat удоволствието ми излиза най-евтино. Съотношение удоволствие/цена.А още по голямо удоволствие изпитвам да ме возят. Пък аз да си чета вестника на задната седалка.
                        Пак съм съгласен с теб. ntodorov, не ми трябва време да разбера, че има по-важни неща. Знам го. Само че за съвсем различно нещо говорихме тук.P.S. Весели празници пък на другото майната му :DP.S.2 jenshen, виждаш ли, ако си купиш един Хамър ще ти е много по-приятно при тези обстоятелства

Коментар

Женшен 73. Имали сме противоречия с теб преди много време, но сега няма как да не отбележа единомислието ни. Ще добавя:- Удоволствие от първата за деня глътка кафе с чаромат на Якобс;:D Абе мамицата му: Преоткрих дребните радости в живота и вече съм щастлив и с УНО-то на жена ми :D
                          A17DTС/S

Коментар

Не Фиат фен. Нищо не си разбрал. Говоря за същото нещо. Весели празници.
                            A17DTС/S

Коментар

fiat_fan написа:
                              P.S.2 jenshen, виждаш ли, ако си купиш един Хамър ще ти е много по-приятно при тези обстоятелства
                              Ти да не живееш на Луната бе? Тоя Хъмър де ще го паркирам? На липите? Верно някои тука си чешате само клавиатурките. Авера ми е с чисто ново BMW X530 със "вакум" на вратите и "завиващи" фарове и всички други екстри без задна камера - да ти кажа ли, че ходи пеш из Варна, щото като го паркира нейде и му тръпне трътката да не мине някой да го одраска или чукне? И за кво? Щото го тресе гъзарията и сега няма пари да яде/пие, но кара лизингарка за 175000лв... що бе?
                              Steliyan's Life!

Коментар

jenshen73 написа:
                                fiat_fan написа:
                                P.S.2 jenshen, виждаш ли, ако си купиш един Хамър ще ти е много по-приятно при тези обстоятелства
                                Ти да не живееш на Луната бе? Тоя Хъмър де ще го паркирам? На липите? Верно някои тука си чешате само клавиатурките. Авера ми е с чисто ново BMW X530 със "вакум" на вратите и "завиващи" фарове и всички други екстри без задна камера - да ти кажа ли, че ходи пеш из Варна, щото като го паркира нейде и му тръпне трътката да не мине някой да го одраска или чукне? И за кво? Щото го тресе гъзарията и сега няма пари да яде/пие, но кара лизингарка за 175000лв... що бе?
                                Е честно, не знам що. Никога не бих го направил това. Аз бих си купил лизингова кола единствено ако внoската не надвишава 1/10 от месечния ми доход.ntodorov, разбирам повече отколкото си милиш. Да, философски погледното е така - не се ядосвайте за глупости, важни са "малките" неща, всичко е суета, но ако си видиш колата надраскана няма просто да се усмихнеш и да си кажеш "Е нищо, денят е прекрасен". Ако ме разбираш какво искам да кажа.

Коментар

Working...
                                X