Навремето тук се мяркаше по някой фен на марката ...Сега се е напълнило с .........
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Критики към Фиат
Collapse
X
-
kiro_of_the_day написа:Навремето тук се мяркаше по някой фен на марката ...Сега се е напълнило с .........FIAT UNO 1.1 -50к.с АГУ-LOVATO
FIAT TIPO 1.4 -78к.с АГУ-LOVATO
FIAT MAREA WEEKEND 1.6 16V-103к.с АГУ-LOVATO
HONDA CR-V -147 к.с. ГИ- SIMGAS
Коментар
-
Аз например някак си не се виждам в немска кола.Бих заменил италианката единствено и само с японка, и то строго определена марка.Но засега предпочитам да си карам италиански автомобили. Ако имам достатъчно пари, че да не ми пука колко ще дам за кола - ми ко да ви кажа - Нуова Крома, Тезис, Куатропорте, Ферари... бе все ще се намери някоя за джоба ми. Пък ако се сбъдне мечтата ми, някога да успея да си купя едно Монтекарло, няма да има по-щастлив човек от мен П.П. Единствената немска кола, която бих се прежалил да имам е БМВ, и то само някои определени модели.П.П.П. Опелът го продадох вече, ако някой ме контрира, че имам Опел :PΠ^4. На три ракии съм, ако пиша глупости, утре ще ги поправям Наздраве!
Коментар
-
fiat_fan написа:Вкъщи имам телевизор Сони. За МЕН това е най-доброто. Ама не ме интересува, че за същите пари съм щял да взема с 5 инча по-голям Самсунг.С последния пост на Имортал съм напълно съгласен. За това говоря.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:fiat_fan написа:Вкъщи имам телевизор Сони. За МЕН това е най-доброто. Ама не ме интересува, че за същите пари съм щял да взема с 5 инча по-голям Самсунг.С последния пост на Имортал съм напълно съгласен. За това говоря.Allergic To The Counterfeit
Коментар
-
Immortal написа:ntodorov, взе ми го от устата И аз таман да се съглася с Женшена, вкл. и за Шарпа, и ти ме изпревариfiat_fan написа:...И за заключение и ти в кюпа - еми имал си 3-4000 лева за кола, много ясно че Мареата ще ти легне, за тези пари съм съгласен, че по-добро няма.Та значи и ти казваш, че ако финансовия ресурс не те вълнува ще караш Ауди, Мерцедес или Нисан, не Фиат...Steliyan's Life!
Коментар
-
Накрая ще стигнем до извода, че най-хубавата кола е тази, която можеш да си позволиш [да купиш и поддържаш].Което си е и истината..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Айде и теб да те питам нещо. Давам ти 1000 000 евро безвъзмездно. Ей така, щото ми е кеф. Какво правиш ти:а) Продължаваш да караш Мареатаб) Купуваш друга Мареа на по-малко километрив) Купуваш ново Ауди, Мерцедес или Нисан?Задавам ти и на теб така въпроса, защото тука някои колеги направо стават смешни с твърдения от сорта, че видиш ли Фиат е върха. От друга страна всички признават , че това не е най-доброто, но те винаги и при всякакви обстоятелства ще карат любимата марка А това за финансовия ресурс... мерси за лекцията. На бас, че знам по-добре от теб какво е това животно Между другото - амортизуем активAllergic To The Counterfeit
Коментар
-
амортизируемИ не виждам какво може да се амортизира на финансовия ресурс.Това са парите, с които може да разполагаш в определен момент [или финансова година]. Без значение от източника, принципно положение.Компаниите, да речем дори с нулева наличност на пари в брой или по сметки, но с огромен кредитен рейтинг са с огромен финансов ресурс.А, Б, В, в икономиката. Учи се в техникума.С течение на времето не губи стойността си, не се амортизира, нито на практика, нито счетоводно, не знам къде си го чел това..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
jenshen73 написа:Гъзарията е присъща на 18-20 годишните, които ги пере тестостерона, мацките не им връзват заради бройката на пъпките "акне" по лицето, дупето и най-вече челото. Понякога е присъща и на 40-60 годишни "ново-бизнесмени", които в последствие четем или по новините или пак там, но в "черна хроника". Балансирано е не само храненетоAllergic To The Counterfeit
Коментар
-
fiat_fan написа:Айде и теб да те питам нещо. Давам ти 1000 000 евро безвъзмездно. Ей така, щото ми е кеф. Какво правиш ти:а) Продължаваш да караш Мареатаб) Купуваш друга Мареа на по-малко километрив) Купуваш ново Ауди, Мерцедес или Нисан?Задавам ти и на теб така въпроса, защото тука някои колеги направо стават смешни с твърдения от сорта, че видиш ли Фиат е върха. От друга страна всички признават , че това не е най-доброто, но те винаги и при всякакви обстоятелства ще карат любимата марка А това за финансовия ресурс... мерси за лекцията. На бас, че знам по-добре от теб какво е това животно Между другото - амортизуем активSteliyan's Life!
Коментар
-
fiat_fan написа:Айде и теб да те питам нещо. Давам ти 1000 000 евро безвъзмездно. Ей така, щото ми е кеф. Какво правиш ти:а) Продължаваш да караш Мареатаб) Купуваш друга Мареа на по-малко километрив) Купуваш ново Ауди, Мерцедес или Нисан?Задавам ти и на теб така въпроса, защото тука някои колеги направо стават смешни с твърдения от сорта, че видиш ли Фиат е върха. От друга страна всички признават , че това не е най-доброто, но те винаги и при всякакви обстоятелства ще карат любимата марка А това за финансовия ресурс... мерси за лекцията. На бас, че знам по-добре от теб какво е това животно Между другото - амортизуем активShe was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар