Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Критики към Фиат

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Навремето тук се мяркаше по някой фен на марката ...Сега се е напълнило с .........
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
      Навремето тук се мяркаше по някой фен на марката ...Сега се е напълнило с .........
      С риск да заключат и тази тема, ще допълня че май само такива останаха т.е. компетентни по всички въпроси.
      FIAT UNO 1.1 -50к.с АГУ-LOVATO
      FIAT TIPO 1.4 -78к.с АГУ-LOVATO
      FIAT MAREA WEEKEND 1.6 16V-103к.с АГУ-LOVATO
      HONDA CR-V -147 к.с. ГИ- SIMGAS

Коментар

Аз например някак си не се виждам в немска кола.Бих заменил италианката единствено и само с японка, и то строго определена марка.Но засега предпочитам да си карам италиански автомобили. Ако имам достатъчно пари, че да не ми пука колко ще дам за кола - ми ко да ви кажа - Нуова Крома, Тезис, Куатропорте, Ферари... бе все ще се намери някоя за джоба ми. Пък ако се сбъдне мечтата ми, някога да успея да си купя едно Монтекарло, няма да има по-щастлив човек от мен П.П. Единствената немска кола, която бих се прежалил да имам е БМВ, и то само някои определени модели.П.П.П. Опелът го продадох вече, ако някой ме контрира, че имам Опел :PΠ^4. На три ракии съм, ако пиша глупости, утре ще ги поправям Наздраве!

Коментар

fiat_fan написа:
          Вкъщи имам телевизор Сони. За МЕН това е най-доброто. Ама не ме интересува, че за същите пари съм щял да взема с 5 инча по-голям Самсунг.С последния пост на Имортал съм напълно съгласен. За това говоря.
          Тука със СОНИ-то яко се надриска. Бяха ГОЛЯМАТА работа в Телевизоростроенето преди 20 години. Сега са най-ниския боклук. Единствената СВЯСТНА японска марка телевизори си остава Sharp. Останалото е ... минало. Да има по-добра марка от FIAT, но лично аз нито искам да я имам, нито да я карам. Предпочитам си FIAT-а. Тук в тая тема пак почнахте да си мерите пишките - ти с 2та апартамента в София? Сега кво? Да те съжаляваме, че си се набутал с 2 ипотеки или да ти завиждаме, не можах да схвана? Аз имам апартаменти във Варна, вила и къща на по 16км от Варна, земя в Бяла Слатина, Оборище и чакам едно наследство. Но въпреки това си карам Фиат. Когато го купувах - можех да купя кво да е - дори гледах ГОЛФ Комби, Рено Кангу, Рено Меган и едно много лачено Ауди. Но на сърце ми легна Мареата, а и ... синът ми - за сефте млъкна в кола с качването му в нея... Аз самият харесвам AUDI, Мерцедес и ... Нисан , но смятам, че финансовият ресурс за купчина ламарина не е оправдан над определена сума. Винаги съм считал, че е по-разумно на всеки 3 години да даваш по 3000лв. за кола, вместо веднъж - 70000....
          Steliyan's Life!
          FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73. Напълно съм съгласен с теб ... включая и за ТВ Шарп.
            A17DTС/S
            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

ntodorov, взе ми го от устата И аз таман да се съглася с Женшена, вкл. и за Шарпа, и ти ме изпревари

Коментар

jenshen73 написа:
                fiat_fan написа:
                Вкъщи имам телевизор Сони. За МЕН това е най-доброто. Ама не ме интересува, че за същите пари съм щял да взема с 5 инча по-голям Самсунг.С последния пост на Имортал съм напълно съгласен. За това говоря.
                Тука със СОНИ-то яко се надриска. Бяха ГОЛЯМАТА работа в Телевизоростроенето преди 20 години. Сега са най-ниския боклук. Единствената СВЯСТНА японска марка телевизори си остава Sharp. Останалото е ... минало. Да има по-добра марка от FIAT, но лично аз нито искам да я имам, нито да я карам. Предпочитам си FIAT-а. Тук в тая тема пак почнахте да си мерите пишките - ти с 2та апартамента в София? Сега кво? Да те съжаляваме, че си се набутал с 2 ипотеки или да ти завиждаме, не можах да схвана? Аз имам апартаменти във Варна, вила и къща на по 16км от Варна, земя в Бяла Слатина, Оборище и чакам едно наследство. Но въпреки това си карам Фиат. Когато го купувах - можех да купя кво да е - дори гледах ГОЛФ Комби, Рено Кангу, Рено Меган и едно много лачено Ауди. Но на сърце ми легна Мареата, а и ... синът ми - за сефте млъкна в кола с качването му в нея... Аз самият харесвам AUDI, Мерцедес и ... Нисан , но смятам, че финансовият ресурс за купчина ламарина не е оправдан над определена сума. Винаги съм считал, че е по-разумно на всеки 3 години да даваш по 3000лв. за кола, вместо веднъж - 70000....
                Брееееей, ти много отворен си бил бе. И хубави капачки имаш...Та надрискал съм се... Ей заради такива като теб, дето не могат да четат написах с големи букви, че за МЕН Сони е най-доброто. За МЕН. Ако може нека аз определя за какъв телевизор да си похарча парите, не ти?!?! Ако може само.... С апартаментите исках да кажа, че можех да си изплащам един и вместо другия да карам нова кола, да речем, но не ми е приоритет. Явно пак не си чел, ама вече уточнихме, че това не ти е силната страна... И за заключение и ти в кюпа - еми имал си 3-4000 лева за кола, много ясно че Мареата ще ти легне, за тези пари съм съгласен, че по-добро няма.Та значи и ти казваш, че ако финансовия ресурс не те вълнува ще караш Ауди, Мерцедес или Нисан, не Фиат...
                Allergic To The Counterfeit

Коментар

Immortal написа:
                  ntodorov, взе ми го от устата И аз таман да се съглася с Женшена, вкл. и за Шарпа, и ти ме изпревари
                  Ми де ще ходите бе? Освен да си правите първоаприлски бъзици с мен? Аз във Варна не виждам никакъв смисъл да си карам ултра готиния Мерцедес или пък Ламборгини Гаярдо-то и да ме е яд на траповете или на някой олигофрен дето не спрял със собствени сили ами в мен... Айде моля, моля. Карам си Мареата - като се счупи - "нова" трошка от моргата и така докато тя се счупи. Лафа си има подобен но за жени - "И по-красиви съм виждал и с по-грозни съм спал", но аз както винаги съм казвал - квото съм имал да меря - съм го премерил.
                  fiat_fan написа:
                  ...И за заключение и ти в кюпа - еми имал си 3-4000 лева за кола, много ясно че Мареата ще ти легне, за тези пари съм съгласен, че по-добро няма.Та значи и ти казваш, че ако финансовия ресурс не те вълнува ще караш Ауди, Мерцедес или Нисан, не Фиат...
                  И ти не четеш - писах, че е по-добре да си сменям на 3 години евтините коли, вместо да си троша нервите и скъпите коли. За теб може и Луфтханза да е най-добрата кола, но ... вярно - заблудата е присъща на човечеството... Финансовият ресурс приятелю се нарича финансов до момента в който е такъв, а при покупка на нова "хубава" кола става "дълготраен амортисуем актив", който губи много бързо стойност - аз самият съм практик - предпочитам парите в кеш, а в краен случай - в банката, но в никой случай - в скъпо струваща ламарина оставена на улицата...П.П. Най-добрият автомобил е този, който те превозва от точка А до точка Б безпроблемно. Цената и параметрите му са въпрос на личен избор, на вкус и най-вече на гъзария. Гъзарията е присъща на 18-20 годишните, които ги пере тестостерона, мацките не им връзват заради бройката на пъпките "акне" по лицето, дупето и най-вече челото. Понякога е присъща и на 40-60 годишни "ново-бизнесмени", които в последствие четем или по новините или пак там, но в "черна хроника". Балансирано е не само храненето
                  Steliyan's Life!

Коментар

Накрая ще стигнем до извода, че най-хубавата кола е тази, която можеш да си позволиш [да купиш и поддържаш].Което си е и истината.
                    .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                    www.cyxap.com

Коментар

Айде и теб да те питам нещо. Давам ти 1000 000 евро безвъзмездно. Ей така, щото ми е кеф. Какво правиш ти:а) Продължаваш да караш Мареатаб) Купуваш друга Мареа на по-малко километрив) Купуваш ново Ауди, Мерцедес или Нисан?Задавам ти и на теб така въпроса, защото тука някои колеги направо стават смешни с твърдения от сорта, че видиш ли Фиат е върха. От друга страна всички признават , че това не е най-доброто, но те винаги и при всякакви обстоятелства ще карат любимата марка А това за финансовия ресурс... мерси за лекцията. На бас, че знам по-добре от теб какво е това животно Между другото - амортизуем актив

Коментар

амортизируемИ не виждам какво може да се амортизира на финансовия ресурс.Това са парите, с които може да разполагаш в определен момент [или финансова година]. Без значение от източника, принципно положение.Компаниите, да речем дори с нулева наличност на пари в брой или по сметки, но с огромен кредитен рейтинг са с огромен финансов ресурс.А, Б, В, в икономиката. Учи се в техникума.С течение на времето не губи стойността си, не се амортизира, нито на практика, нито счетоводно, не знам къде си го чел това.
                        .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                        www.cyxap.com

Коментар

jenshen73 написа:
                          Гъзарията е присъща на 18-20 годишните, които ги пере тестостерона, мацките не им връзват заради бройката на пъпките "акне" по лицето, дупето и най-вече челото. Понякога е присъща и на 40-60 годишни "ново-бизнесмени", които в последствие четем или по новините или пак там, но в "черна хроника". Балансирано е не само храненето
                          Ясно. И заради това дори и да изкарвам по 10000 лева на месец да си карам стария Фиат, щото иначе излиза, че съм комплексар. Осъзнаваш колко е смешна логиката ти, нали? Ако изобщо можем да наречем такова мислене логическо.

Коментар

Malone написа:
                            амортизируем
                            Първо така го бях написал, но после викам нека само една буква му поправя. Иначе мисля, че и по двата начина е правилно. Но със сигурност не и амортисуем

Коментар

fiat_fan написа:
                              Айде и теб да те питам нещо. Давам ти 1000 000 евро безвъзмездно. Ей така, щото ми е кеф. Какво правиш ти:а) Продължаваш да караш Мареатаб) Купуваш друга Мареа на по-малко километрив) Купуваш ново Ауди, Мерцедес или Нисан?Задавам ти и на теб така въпроса, защото тука някои колеги направо стават смешни с твърдения от сорта, че видиш ли Фиат е върха. От друга страна всички признават , че това не е най-доброто, но те винаги и при всякакви обстоятелства ще карат любимата марка А това за финансовия ресурс... мерси за лекцията. На бас, че знам по-добре от теб какво е това животно Между другото - амортизуем актив
                              Амтортизация, Амортисьор, Амортизирам, Амортисирам... не ме карай да спрягам излишно глаголи. Амортисуем. Даваш ми милион евро безвъзмездно? Дай ги и ще ти покажа как ще ги наместя. Няма да си купя кола - и това ти гарантирам. По-скоро при "безвъзмездна" помощ - бих инвестирал в бъдещето Ский сега, не схвана моята логика - не съм си купил Ауди, Мерцедес, Луфтханза не щото съм нямал пари, а щото не съм искал да давам пари за нещо с което дейността ще е една и съща - преместване на задника ми от точка А до точка Б... Междувпрочем - все още обичам да ходя пеш, а в час пик - да се возя на градски транспорт... и го правя де
                              Steliyan's Life!

Коментар

fiat_fan написа:
                                Благодаря за щедростта. Купувам си последната Ланча Делта, топ изпълнение. В момента мисля за двигателя. Аман от фиатаджии по принуда! Ходи да философстваш във форумите на Ауди, Мерцедес или Нисан. Или Рено, или Ваген.Клавишите "З" и "С" са един до друг. Чудя се с кое си по-добре - правописа или финансите
                                She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Working...
                                X