Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Критики към Фиат

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

колегата ntodorov ..... жената и колата винаги те вкарват в разходи, но е изключително приятно да ги покараш..дори и за малко ..а и не всеки път ремонта е задължителен.... [/b]

Коментар

Аз бих добавил много слаба шумоизолация на пунто и линеа.Но друго няма.
      "Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
      Fiat Grande Punto FIAT 500 RiegeR Fiat Freemont

Коментар

[quote="jenshen73"]
        Jimy написа:
        ...Има обаче неоспорим факт: частите по ходовата част са като за лагерна количка, но така е за всички автомобили и марки от класа на Браво и производните! Имам приятел със СААБ ... е той може би ще смени веднъж в живота си: биалетки, носачи , шарнири и тн, защото при СААБ тези чаркове са три пъти по-големи и здрави ,чисто физически. Функционално правят едно и също, разбира се!
        Вярно, че са като за лагерна количка - дори и ценово. Мой приятел си купи SAAB някъв си - голяма гъзария, голямо чудо, но за 8 месец по варненските дупки - има да прави цяла предница - от 3 месеца колата е в двор на шефа му и не я е карал - още събира парите - майсторите му казали да си приготви поне 500лв., че частите били ЯКИ Няма вече такава марка -СААБ :D Ако беше много хубава нямаше да фалира :D

Bravo 1.4T-jet 120 Primo red106
        Brava1.4SX

Коментар

Точно защото не само беше, а си остана много хубава, фалира. Защото продължи да държи на качеството си и не стана пластмасова селска мечта като Мерцедес.
          Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
          Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
          Volvo S60 Sport 2.4D

Коментар

yuliyancho написа:
            Няма вече такава марка -СААБ :D Ако беше много хубава нямаше да фалира :D
            Кога последно има преки впечатления от Сааб ? Аз смятам, че икономически неправилното им управление ги сриваше ... А твойта логика ми мяза на : "Беги с тия италиански кошници ... сключи сделка с някой сервиз да ти правят отстъпки" ...
            Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Адските кошници.Не стават за нищо.Утре ще вали ли сняг в Сандански ?
              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
                Адските кошници.Не стават за нищо.Утре ще вали ли сняг в Сандански ?
                Третото ти изречение кво има общо с предните 2?Няма да обиждаш най-яките бегачки в света.Ще вали сняг с гръмотевици.
                FIAT BRAVO 1.6
                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Колкото и минуси да се изброят за фиат че се чупел често, сравнение с немското, ауди а3 за смяна на ролки ремъци излиза към 600 лева поне а фиат--300лв :P , ето може с остатъка да се смени нещо.Ако се счупи нещо на някоя немска кола струва колкото 2 3 счупени елементи от фиат.по добре 3 пъти в годината в сервиза-фиат и пак на пътя да им късаме шортите на другите дървета, а не 1 път в годината в сервиза-някоя немска и после да седи пред блока щото парите са свършили.Няма друга марка с такава возия, ексти ,дизаин, ЕВТИНА потдръжка и доста ниска цена като ФИАТ :D Ето че напоследък по често се вижда фиат . След още малко време всяка втора кола няма да е голф а ФИАТ
                  КУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!

Коментар

stefaka222 написа:
                    Колкото и минуси да се изброят за фиат че се чупел често, сравнение с немското, ауди а3 за смяна на ролки ремъци излиза към 600 лева поне а фиат--300лв :P , ето може с остатъка да се смени нещо.Ако се счупи нещо на някоя немска кола струва колкото 2 3 счупени елементи от фиат.по добре 3 пъти в годината в сервиза-фиат и пак на пътя да им късаме шортите на другите дървета, а не 1 път в годината в сервиза-някоя немска и после да седи пред блока щото парите са свършили.Няма друга марка с такава возия, ексти ,дизаин, ЕВТИНА потдръжка и доста ниска цена като ФИАТ :D Ето че напоследък по често се вижда фиат . След още малко време всяка втора кола няма да е голф а ФИАТ
                    Че то в това няма нищо хубаво.
                    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

[/size] [/quote]Че то в това няма нищо хубаво. [/quote]НЕ Е ХУБАВО но е фактфиат е новият масов автомобил! :P
                      КУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!

Коментар

Ichkin написа:
                        Todor_Gagovski написа:
                        ЕЕЕ то бива фенщина ама пък да се сравнява фиат с мерцедес ,айде осъзнайте се малко де Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
                        Имаш 3500 лева и искаш седан.Мареа 99-2000 година или 124ка 88ма ?
                        124-ка - може и 86та Yellow_Flash_Colorz_PDT_20 Друго си е. Хубав е ФИАТ-а, на сърце мие...ама вече не - благодАрим!

Коментар

///// написа:
                          За протокола - за 3 години здраво натоварване имам една изгоряла крушка за осветлението на номера, която естествено веднага ми докладва на таблото.
                          айде стига лъга доста хора знаят колко неща си сменил под капака п.п. мноо готина снимка тва на аватаря!
                          Fiat Punto 1.1-Синята птица
                          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Максималко добро съотношение цена-екстри-качество. Това е за мен Фиат.В интерес на истината за три години, освен нещата, които се водят за консуматив съм сменял два задни амортесьора (не бяха за смяна, ама тогава имах парички и така реших) тампони разни, радиаторчето на парното и една ролка. Доволен съм
                            Alfa 159 SW 2.4 Ti
                            Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                            "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

stefaka222 написа:
                              НЕ Е ХУБАВО но е фактфиат е новият масов автомобил! :P
                              Щото гоуфърите се осъзнаха какви дървета са си купили и масово минават вместо от голф 2 на голф 4/5 директно на Фиат Браво/Брава, че са сума ти пъти по-красиви и не само...
                              Steliyan's Life!
                              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Абе стига с тея гоуфари,аз също съм имал голф и пак ще си купя голф,но това не ме спря да си взема фиат.Независимо кои ги кара са си най-продавания автомобил-факт.Но като човек карал и двете марки-мога да кажа и фиат и ваген са много балансирани марки коли.
                                "Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
                                Fiat Grande Punto FIAT 500 RiegeR Fiat Freemont

Коментар

Working...
                                X