колегата ntodorov ..... жената и колата винаги те вкарват в разходи, но е изключително приятно да ги покараш..дори и за малко ..а и не всеки път ремонта е задължителен.... [/b]
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Критики към Фиат
Collapse
X
-
blondi_74
-
[quote="jenshen73"]Jimy написа:...Има обаче неоспорим факт: частите по ходовата част са като за лагерна количка, но така е за всички автомобили и марки от класа на Браво и производните! Имам приятел със СААБ ... е той може би ще смени веднъж в живота си: биалетки, носачи , шарнири и тн, защото при СААБ тези чаркове са три пъти по-големи и здрави ,чисто физически. Функционално правят едно и също, разбира се!
Bravo 1.4T-jet 120 Primo red106
Brava1.4SX
Коментар
-
yuliyancho написа:Няма вече такава марка -СААБ :D Ако беше много хубава нямаше да фалира :DFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Адските кошници.Не стават за нищо.Утре ще вали ли сняг в Сандански ?Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Колкото и минуси да се изброят за фиат че се чупел често, сравнение с немското, ауди а3 за смяна на ролки ремъци излиза към 600 лева поне а фиат--300лв :P , ето може с остатъка да се смени нещо.Ако се счупи нещо на някоя немска кола струва колкото 2 3 счупени елементи от фиат.по добре 3 пъти в годината в сервиза-фиат и пак на пътя да им късаме шортите на другите дървета, а не 1 път в годината в сервиза-някоя немска и после да седи пред блока щото парите са свършили.Няма друга марка с такава возия, ексти ,дизаин, ЕВТИНА потдръжка и доста ниска цена като ФИАТ :D Ето че напоследък по често се вижда фиат . След още малко време всяка втора кола няма да е голф а ФИАТКУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!
Коментар
-
stefaka222 написа:Колкото и минуси да се изброят за фиат че се чупел често, сравнение с немското, ауди а3 за смяна на ролки ремъци излиза към 600 лева поне а фиат--300лв :P , ето може с остатъка да се смени нещо.Ако се счупи нещо на някоя немска кола струва колкото 2 3 счупени елементи от фиат.по добре 3 пъти в годината в сервиза-фиат и пак на пътя да им късаме шортите на другите дървета, а не 1 път в годината в сервиза-някоя немска и после да седи пред блока щото парите са свършили.Няма друга марка с такава возия, ексти ,дизаин, ЕВТИНА потдръжка и доста ниска цена като ФИАТ :D Ето че напоследък по често се вижда фиат . След още малко време всяка втора кола няма да е голф а ФИАТAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Ichkin написа:Todor_Gagovski написа:ЕЕЕ то бива фенщина ама пък да се сравнява фиат с мерцедес ,айде осъзнайте се малко де Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
Коментар
-
///// написа:За протокола - за 3 години здраво натоварване имам една изгоряла крушка за осветлението на номера, която естествено веднага ми докладва на таблото.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Максималко добро съотношение цена-екстри-качество. Това е за мен Фиат.В интерес на истината за три години, освен нещата, които се водят за консуматив съм сменял два задни амортесьора (не бяха за смяна, ама тогава имах парички и така реших) тампони разни, радиаторчето на парното и една ролка. Доволен съмAlfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
stefaka222 написа:НЕ Е ХУБАВО но е фактфиат е новият масов автомобил! :PSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Абе стига с тея гоуфари,аз също съм имал голф и пак ще си купя голф,но това не ме спря да си взема фиат.Независимо кои ги кара са си най-продавания автомобил-факт.Но като човек карал и двете марки-мога да кажа и фиат и ваген са много балансирани марки коли."Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
Fiat Grande Punto FIAT 500 RiegeR Fiat Freemont
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар