Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

не е лесно да се разделиш с любимата кола

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ivjordan написа:
    Да обаче има и доста точно противоположни изказвания по казуса. Аз също съм сигурен, че току така нама нищо да поевтинее. Напротив! Все ще измислят някаква такса, данък, акциз, мито, тротоарно право ако щеш но Държавата ще ти вземе парите - можеш да бъдеш сигурен!
    Абсолютно си прав за това, че не е ясно какво ново ще измислят, а каквото и да е то, ще е глупост, но аз съм по-скоро оптимист в насока на автомобилите, защото тук става въпрос за регламентации на ниво на съюза и нашите кратуни няма да имат особен толеранс за вариации. Освен това прогнозите на МФ за следващите три години не включват промени в материята (това, последното, освен от статията, го знам и от източник в МФ), така че можем силно да се надяваме, че пазарът ще се либерализира. Отделен е въпросът, че коли като моята ще станат продаваеми единствено за скрап, но няма пълно щастие...
    Ами като си в ЕС не можеш сам да си въвеждаш некви си такси, всичко се определя от законодателството на ЕС. Така, че няма да измислят нищо. Това ви го гарантирам и на 100% ще поевтиннеят колите на старо, което си е добре. Всъщност няма да се дължи ДДС, защото, фактически няма да има внос, защото ще сме част от ЕС, а в ЕС няма граници! Освен това този закон за това измислено ДДС е смехотворен и просто веднага ще се изпари. България ще стане като останалите страни в ЕС, така че се замислете сериозно за покупко-продажбите иначе може да се преебете с 1-2 хилядарки
    FIAT Uno 45 FIRE

Коментар

ivo_red написа:
      ...Така, че няма да измислят нищо. Това ви го гарантирам и на 100% ще поевтиннеят колите на старо, което си е добре. Всъщност няма да се дължи ДДС, защото, фактически няма да има внос, защото ще сме част от ЕС, а в ЕС няма граници! Освен това този закон за това измислено ДДС е смехотворен и просто веднага ще се изпари. България ще стане като останалите страни в ЕС, така че се замислете сериозно за покупко-продажбите иначе може да се преебете с 1-2 хилядарки ...
      Блаженни са верующите! А пък това, че ДДС - то е смехотворно не му попречи да го има N години.Но хайде стига толкоз, че това го обсъждахме на друго място, пък и хептен оа....хме на човека темата.
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Re: не е лесно да се разделиш с любимата кола

Punto SX написа:
        Искат да ми купуват любимото Пунто ама като не ми се дава какво да правя. Пък и дават добри пари 5000 лв. Дайте съвет какво да правя. Вие как бихте постъпили. Лично за го взех за 4500 преди 6 месеца и като му посмених това онова някъде на около 5000 са ми разходите по него. Става въпрос за Пунто І 1.1 55 94 година.Какво да правя помагайте. Не е лесно да се разделиш с любимата кола :D
        Колата трябва да ти бъде роб, а не ти на нея!
        Fiat Marea Weekend 1.6 16v SX '98г.
        Lancia Dedra 1.6 91г.

Коментар

valataat написа:
          Punto SX написа:
          Искат да ми купуват любимото Пунто ама като не ми се дава какво да правя. Пък и дават добри пари 5000 лв. Дайте съвет какво да правя. Вие как бихте постъпили. Лично за го взех за 4500 преди 6 месеца и като му посмених това онова някъде на около 5000 са ми разходите по него. Става въпрос за Пунто І 1.1 55 94 година.Какво да правя помагайте. Не е лесно да се разделиш с любимата кола :D
          съгласен!Аз на твое място изобщо нямаше да се чудя. Направо щях да му връча ключовете на тоя пич Все пак ти си решаваш. Ако толкова си го обичаш тва Пунто си го задръж, ама ако смяташ до година-две да го сменяш веднага го продавай. По-изгодно предложение вервай ми никога няма да получиш
          FIAT Uno 45 FIRE

Коментар

ivo_red написа:
            valataat написа:
            Punto SX написа:
            съгласен!Аз на твое място изобщо нямаше да се чудя. Направо щях да му връча ключовете на тоя пич Все пак ти си решаваш. Ако толкова си го обичаш ттва Пунто си го задръж, ама ако смяташ до година-две да го сменяш веднага го продавай. По-изгодно предложение вервай ми никога няма да получиш
            Така е но пича който го искаше нещо се замисли
            Punto SX 1.1 55

Коментар

Не знам - 6 месеца е малък срок, не си успял още да му се порадваш. Но пък от друга страна и не си успял още да свикнеш с колата дотолкова, че да стане "член от семейството". Ако наистина ти дават добри пари, продай го, но аз имам големи резерви в това отношение: сега ти дават 5 000, но като се стигне до реална продажба се започва една ... и сумата пада поне с 500-600 лв. А иначе наистина не е лесно да се разделиш с любимата кола, знам го от опит Преди 6 месеца си продадох опела и щом видя червен опел все ми трепва сърцето дали не е моя
              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

колега продавай, веднага ти давам за 3600 пунто 1,3елх 75к.с. 94г. лети джанти, ел.ст. централно нов внос
                Прикачени файлове

Коментар

Working...
                X