ivjordan написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
не е лесно да се разделиш с любимата кола
Collapse
X
-
FIAT Uno 45 FIRE
-
ivo_red написа:...Така, че няма да измислят нищо. Това ви го гарантирам и на 100% ще поевтиннеят колите на старо, което си е добре. Всъщност няма да се дължи ДДС, защото, фактически няма да има внос, защото ще сме част от ЕС, а в ЕС няма граници! Освен това този закон за това измислено ДДС е смехотворен и просто веднага ще се изпари. България ще стане като останалите страни в ЕС, така че се замислете сериозно за покупко-продажбите иначе може да се преебете с 1-2 хилядарки ...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Re: не е лесно да се разделиш с любимата кола
Punto SX написа:Искат да ми купуват любимото Пунто ама като не ми се дава какво да правя. Пък и дават добри пари 5000 лв. Дайте съвет какво да правя. Вие как бихте постъпили. Лично за го взех за 4500 преди 6 месеца и като му посмених това онова някъде на около 5000 са ми разходите по него. Става въпрос за Пунто І 1.1 55 94 година.Какво да правя помагайте. Не е лесно да се разделиш с любимата кола :DFiat Marea Weekend 1.6 16v SX '98г.
Lancia Dedra 1.6 91г.
Коментар
-
valataat написа:Punto SX написа:Искат да ми купуват любимото Пунто ама като не ми се дава какво да правя. Пък и дават добри пари 5000 лв. Дайте съвет какво да правя. Вие как бихте постъпили. Лично за го взех за 4500 преди 6 месеца и като му посмених това онова някъде на около 5000 са ми разходите по него. Става въпрос за Пунто І 1.1 55 94 година.Какво да правя помагайте. Не е лесно да се разделиш с любимата кола :DFIAT Uno 45 FIRE
Коментар
-
ivo_red написа:valataat написа:Punto SX написа:Искат да ми купуват любимото Пунто ама като не ми се дава какво да правя. Пък и дават добри пари 5000 лв. Дайте съвет какво да правя. Вие как бихте постъпили. Лично за го взех за 4500 преди 6 месеца и като му посмених това онова някъде на около 5000 са ми разходите по него. Става въпрос за Пунто І 1.1 55 94 година.Какво да правя помагайте. Не е лесно да се разделиш с любимата кола :DPunto SX 1.1 55
Коментар
-
Не знам - 6 месеца е малък срок, не си успял още да му се порадваш. Но пък от друга страна и не си успял още да свикнеш с колата дотолкова, че да стане "член от семейството". Ако наистина ти дават добри пари, продай го, но аз имам големи резерви в това отношение: сега ти дават 5 000, но като се стигне до реална продажба се започва една ... и сумата пада поне с 500-600 лв. А иначе наистина не е лесно да се разделиш с любимата кола, знам го от опит Преди 6 месеца си продадох опела и щом видя червен опел все ми трепва сърцето дали не е мояTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар