Искат да ми купуват любимото Пунто ама като не ми се дава какво да правя. Пък и дават добри пари 5000 лв. Дайте съвет какво да правя. Вие как бихте постъпили. Лично за го взех за 4500 преди 6 месеца и като му посмених това онова някъде на около 5000 са ми разходите по него. Става въпрос за Пунто І 1.1 55 94 година.Какво да правя помагайте. Не е лесно да се разделиш с любимата кола :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
не е лесно да се разделиш с любимата кола
Collapse
X
-
Ами зависи колко ти е любима и какво ти е финансовото дередже. Като ти дават добри пари - продавай, додай някой и друг лев и вземи нещо още по-яко (то бързо се свиква с хубавото).И аз страдах няколко месеца по Типото, след като го продадох - като нещо му е харесвало и е свикнал, на човек не може да не му е чоглаво. Ама с времето...Сега май единственото, за което изпитвам носталгия по Типото (1.9 TD) е разхода му на градско. :Dex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
-
Re: не е лесно да се разделиш с любимата кола
Punto SX написа:Искат да ми купуват любимото Пунто ама като не ми се дава какво да правя. Пък и дават добри пари 5000 лв(не е майтап). Дайте съвет какво да правя. Вие как бихте постъпили. Лично за го взех за 4500 преди 6 месеца и като му посмених това онова някъде на около 5000 са ми разходите по него. Става въпрос за Пунто І 1.1 55 94 година.Какво да правя помагайте. Не е лесно да се разделиш с любимата кола :D
Коментар
-
Въпроса са е че таман за 5 хиляди съм си го нагласил да го карам - май общо взето от как го взех до сега 6 месеца само го глася и за това когато вече е е идеално не искам да се разделям с него. Защото взема ли ново пак тряба от нулата да се почва. Да hit-ko прав си че за тая сума мога да взема нещо по-ново: намерил съм 96 година пак 1.1 но както казах и него като го взема от нулата се почва. Просто незнам какво да правя!!! За в момента по съм склонен да откажа офертата.Punto SX 1.1 55
Коментар
-
Да прав си приятелю.. "НОМИНАЛНАТА" сума е едно, а "РЕАЛНАТА" която си дал съвсем друга.Но все-пак това е пазара.Лично аз мисля,че цената за която си го спазарил е много добра и ако изчакаш до есента, с тези пари и още около 1000-1500лв отгоре,може да вземеш Пунто-2 или Последното Пунто-1 2000г,първо тримесечие,което мисля,че е изчистено от всички грешки на "растежа".Така,че мисли.Това е една много добра цена за това.Успех!SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Според мен-продавай го! Все пак-дават ти добри пари. Може след 6 месеща да нямаш подобна оферта. Повечето хора биха ти дали по-малко и сега...Аз за Типото съм дал 2,5 и е на инвалид -93г. Като го продам след време - пак толкова ще му искам сигурно. Щото като го взимах, с мито беше 4. Обаче ако реша сега да го продавам и бях дал 4, щяха да ми дадат най-много 3.Искам да кажа, че в момента ще можеш да го продадеш най-много за 4 твоето. 5 е супер цена.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
От 6 месеца водя борба със себе си - самонавивам се че трябва да махам Типото - какво ли не измислих - да го оставя на жената, да го дам на баща ми ... и т.н. Пък голем мерак за Марейка имам и паричките ще стъкмя, ако не поне Бравичка - 97-98 ще успея да взема. Пусто сърцето ми не дава Типото - това са 5 години и много любов и мерак по него... Така че разбирам те...Ама ако дойде някой и ми даде 3 хилки както е - АГУ, ЦД, гуми муми - грабам денбгите и му връчвам ключовете.Моя съвет - грабай 5те бона - тури още хиляда и зимай на Веско(Zaphod) Бравото. А имай предвид че колата ти е 94 - аз мисля такава да взема на жената такава - ама повече от 3500 няма да дам!!!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Така като гледам всички ми препоръчвате да я давам Въпроса е че нямам възможност да влагам повече от 500 лв над тези 5 бона в този момент. А те 500 лв няма да ми стигнат даже за най належащите подмени по новата кола.Намерил съм едно друго Пунто като мойто пак 1.1 55, но с малко повече екстрички като халогени, чупещ волан, регулируема във височина седалка, брони в цвета на купето. Колата е средата на 96 г. Дават ми я за 4000. Та се чудя да направя ли тази врътка. Таман за разликата до 5000 ще си я наглася. Пък и по този начин ще и задържа цената още година-две. Защото след 1-2 години на кола 96 г пак ще и взема около 4 хиляди, а на моето 94 г. след толкова за повече от 3 не мога и да мечтая.Punto SX 1.1 55
Коментар
-
Punto SX написа:Така като гледам всички ми препоръчвате да я давам Въпроса е че нямам възможност да влагам повече от 500 лв над тези 5 бона в този момент. А те 500 лв няма да ми стигнат даже за най належащите подмени по новата кола.Намерил съм едно друго Пунто като мойто пак 1.1 55, но с малко повече екстрички като халогени, чупещ волан, регулируема във височина седалка, брони в цвета на купето. Колата е средата на 96 г. Дават ми я за 4000. Та се чудя да направя ли тази врътка. Таман за разликата до 5000 ще си я наглася. Пък и по този начин ще и задържа цената още година-две. Защото след 1-2 години на кола 96 г пак ще и взема около 4 хиляди, а на моето 94 г. след толкова за повече от 3 не мога и да мечтая.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Малко офтопик, но ако влезем в евросъюза, след година-две на кола ’96 трудно ще могат да и се вземат и три хиляди. Изобщо, цените на всички употребявани коли под 100 коня ще паднат с по около 1000 - 1500 лв, което е ДДС-то, което се плаща при вноса сега, а тогава ще отпадне, така че грабвай офертата. В момента на приемането ни в ЕС едва ли ще можеш да се надяваш на повече от 2 - 2 500 за твоята, а и това ми се струва много.Имаше статия в Капитал по въпроса, ще видя дали мога да намеря линк. Там си е обяснено подробно с цифри как ще паднат цените на употребяваните автомобили. Моите цифри са по-скъро ориентировъчни.Ето и линка: http://info.mitnica.com/index.php?p=coment31Shit happens, sometimes...
Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
Marea 1.8 HLX - червена като аватара
Коментар
-
ivjordan написа:Малко офтопик, но ако влезем в евросъюза, след година-две на кола ’96 трудно ще могат да и се вземат и три хиляди. Изобщо, цените на всички употребявани коли под 100 коня ще паднат с по около 1000 - 1500 лв, което е ДДС-то, което се плаща при вноса сега, а тогава ще отпадне, така че грабвай офертата. В момента на приемането ни в ЕС едва ли ще можеш да се надяваш на повече от 2 - 2 500 за твоята, а и това ми се струва много.Имаше статия в Капитал по въпроса, ще видя дали мога да намеря линк. Там си е обяснено подробно с цифри как ще паднат цените на употребяваните автомобили. Моите цифри са по-скъро ориентировъчни.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Да обаче има и доста точно противоположни изказвания по казуса. Аз също съм сигурен, че току така нама нищо да поевтинее. Напротив! Все ще измислят някаква такса, данък, акциз, мито, тротоарно право ако щеш но Държавата ще ти вземе парите - можеш да бъдеш сигурен!Shit happens, sometimes...
Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
Marea 1.8 HLX - червена като аватара
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар